Rodney Rosink bij Nederlands schaduwelftal onder 15

Zwolle – De keeper van FC Zwolle C1, Rodney Rosink uit Kampen, is geselecteerd voor een oefenwedstrijd met het Nederlands schaduwelftal onder 15. Dit schaduwelftal is een voorloper van het Nederlands Elftal onder 15.

De oefenwedstrijd tegen FC Volendam C1 wordt gespeeld op woensdag 4 november 2009 in het Kras stadion van FC Volendam. De wedstrijd begint om 18.00 uur. FC Zwolle C1-verdediger Haico Epe uit Harderwijk staat op de stand-by lijst voor het Nederlands schaduwelftal. Misschien wordt ook hij nog opgeroepen voor deze wedstrijd.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Eerst die Jesper Drost al van A1. Nu deze Rodney Rosink…en Haico Epe als standby. De nieuwe assistent van NL-15 was toch hun trainer bij FC Zwolle C1?

  Hopen dat beide jongens het goed doen; mooi visitekaartje!


  ⚠️ Meld

 2. Aha, een oudere leeftijdscategorie dus. Kan natuurlijk wel goed tipgever zijn geweest. Zijn al die jonges waarschijnlijk echt goed. Hoorde gister wel dat die Drost er wat van kan.

  Weet iemand wat over deze 2? Spreek van de week nog wel iemand en….natuurlijk de fysio van D1 die toch hopelijk binnenkort wel weer bij WVF zijn kennis komt delen.

  Succes!


  ⚠️ Meld

 3. Drost is een technische aanvallende middenvelder, maar kan ook op de flanken uit de voeten, is snel en is linksbenig. Haico Epe is een snelle links- of rechtsback.
  Rosink is een goede keeper met goede reflexen en een uitstekende trap.


  ⚠️ Meld

 4. Mooi om te lezen. Ziet er toch naar uit dat FC Zwolle een goede jeugdopleiding heeft. Dat is goed voor de toekomst van de club.


  ⚠️ Meld

 5. Tevens wedstrijd van de week
  De wedstrijd FC Volendam C1 – FC Zwolle C1 is tevens de wedstrijd van de week bij FC Volendam. Er zal dan een uitgebreide fotoreportage gemakt worden van deze wedstrijd. Deze is te zien op de site van FC Volendam.
  8)


  ⚠️ Meld

Reageer