Women’s Destiny organiseert bruidsmodeshow

Zwolle – Women’s Destiny is in 2006 opgericht door een groep enthousiaste vrouwen die d.m.v. hun talenten en mogelijkheden iets positiefs doen met en door vrouwen in Zwolle en omstreken. Women’s Destiny organiseert ongeveer 6 maal per jaar leuke en nuttige verwenavonden, de zogenaamde ‘Women’s Destiny Nights”. Een avond vol verrassingen, zang- en dansoptredens, verwennerij, fun, en nog veel meer en natuurlijk gezelligheid.

destiny.jpg

Deze keer een wervelende bruidsmodeshow van een topzaak uit Zwolle en van een nieuwe webwinkel die nieuwe bruidsmode levert voor zeer lage prijzen!!! Kom en zie de collectie op de bruidsmodeshow!!! Women’s Destiny werkt tijdens de live-optredens en presentaties met de allernieuwste mediatechnieken en een groot mediascherm, genoeg te zien en te genieten dus. Eenzaamheid blijkt een groot probleem te zijn, velen hebben behoefte aan echte vriendschappen. Ook vrouwen die houden van uitdagingen en leuke dingen samen beleven zullen zich bij ons thuis voelen. Er worden allerlei mogelijkheden geboden zoals bijv. een vriendschapsnetwerk en een herstelcursus: Vrouw wordt gelukkig die weer in januari start.

Omdat iedereen anders is, is het heerlijk jezelf te kunnen zijn en het leuke is, dat mensen merken dat ze veel meer kunnen dan ze ooit gedacht hadden en weer plezier krijgen.

Zo is er een groep van 14 vrouwen opgeleid als mannequin voor WD en zij verzorgen regelmatig modeshows voor topzaken, zie You Tube of de website met onze clips.

Er wordt ook nu aan verschillende soorten mediaclips gewerkt.

De atmosfeer is altijd positief, of het nu relaxed of fun is, je weet dat je gewoon van harte welkom bent. Je voelt je geaccepteerd om wie je bent en niet om wat je doet of wat je achtergrond is.

De vrouwen die op deze avonden afkomen zijn zeer divers, met veel of weinig opleiding, topbaan of geen baan, allerlei soorten achtergronden en alle leeftijden, we zien ook veel moeders met dochters komen, maar ook groepen jongere meiden.

De Women’s Destiny organisatiegroep bestaat voor 100% uit vrijwilligers en werken met waarden vanuit het christelijke principe dat elke vrouw even waardevol en belangrijk is.

Een illusie??? Women’s Destiny blijkt een succes voor vrouwen en wel degelijk antwoorden te bieden. Gelukkig zijn is een waarde die komt van binnenuit en de omstandigheden zijn meestal al moeilijk genoeg. Als vrouwen blijken we elkaar gewoon nodig te hebben, de groeiende groep vrouwen, is zelf het bewijs dat het anders kan, dus: voor iedereen!

Op zaterdag 14 november organiseert Women’s Destiny weer een spetterende WD Night met als thema: Dare2Dream!. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: GH aan de Grasdorpstraat 2 te Zwolle (bij park de Weezenlanden)

U kunt meer bekijken op onze website en op You Tube.

Toegangsprijs is € 12,50, maar in de voorregistratie krijgt u 2,50 korting!

Registratie via de website: www.womensdestiny.nl of via 038-3764888

Artikel delen:

Reageer