Wijkplatform Dieze-Centrum en Bagijneweide

Zwolle – Wijkwethouder Gerrit Piek nodigt de bewoners van Dieze-Centrum en Bagijneweide uit voor het wijkplatform Dieze-Centrum/Bagijneweide. Het wijkplatform vindt plaats op woensdagavond 28 oktober aanstaande in Artez, Hogeschool voor de Kunsten, Rhijnvis Feithlaan 50. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Tijdens het wijkplatform wordt de interactieve website ‘Diezerpoort ben ik’ gepresenteerd door Joke Kouyate, communicatieadviseur. In het Onderzoek Buurt voor Buurt 2009 heeft de gemeente bewoners om hun mening gevraagd over de veiligheid en leefbaarheid in hun wijk. Wijkmanager Heleen Gansekoele presenteert de resultaten. Meldingen, verzoeken en klachten over het beheer en onderhoud kunt u doorgeven aan het Klanten Contact Centrum van de gemeente Zwolle, telefoonnummer 14038, keuze nummer 3 ( woon- en leefomgeving).  

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkservicepunten via het Telefonisch Servicecentrum (TSC) op telefoonnummer 14038. De data van de verschillende wijkplatforms (en verslagen) zijn te vinden op www.zwolsewijken.nl.

Artikel delen:

Reageer