Reünie bij de Bierton

Zwolle – Uitgaanscentrum De Bierton houdt zaterdag 7 november een grote reünie voor (oud)bezoekers vanaf 30 jaar. Iedereen die vroeger geregeld naar de Bierton ging, is welkom. Een avondje nostalgie dus.  

Zie je oude vrienden weer, praat eens verder met die oude kennis of haal herinneringen op met oude liefdes. Ook de muziek staat in het teken van de tijden van weleer. Lekkere golden oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig dus. Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.  

Artikel delen:
Reacties 120
 1. Komt me bekend voor buurtbewoner. Tiener-twintiger jaren. Maar het kan 7/11 nog? Wil het nog ff in de groep gooien maar ik geloof niet dat het er bij ons van komt. 31/10 wel 30-plus in Berkum. Ook een soort re?nie. Ach, heb je al snel als je je hele leven in het mooie Zwolle woont.


  ⚠️ Meld

 2. Kwam er in de jaren zeventig ook wel eens. Vaste prik was toen dat we net voordat we richting binnenstad gingen nog even een karbonaatje naar binnen werkten.


  ⚠️ Meld

 3. Mooie route idd: kantine-amper thuis-De Kleine-Tonne-Voorstraat & X-Ray (veel korter en meer om de Kickert te zien stunten, en meerdere menselijke hoogstandjes van dichtbij te mogen meemaken) en natuurlijk Pukkie.


  ⚠️ Meld

 4. Dat heb ik verdeurie dan weer gemist, gelukkig heb ik daarna meer dan zat lekkers naar binnen gewerkt. Idd de smartlap hoorde daar ook. Ging jij ook vaak naar The Fonz?


  ⚠️ Meld

 5. Ben er wel een paar keer geweest, nooit als regelmatige stapplek. Overigens begon mijn tijd al midden jaren ’60. Tjooo, tot morgen. Alvast weltrusten en nog een goede 8 uur!!!


  ⚠️ Meld

 6. Mijn tijd begon in de jaren vijftig dick, dus dan ben jij van na mijn tijd:D:D. En dan niet te vergeten de Herberg in de Voorstraat. Volgens mij was deze al weg toen jij begon te stappen.


  ⚠️ Meld

 7. Dat is meer mijn tijd. De Herberg, De raadskelder, De Boemerang, en de Blauwvinger. Later kwam de Stoof er nog bij, en de Singel waar eerst een nachtclub zat. En op zondag natuurlijk naar Nieuwleusen: De Karre. ;D


  ⚠️ Meld

 8. Assendorper, jij bent een echte fijnproever, de speklappen bij Pukkie heb ik ook menigmaal gehad. De olde Lippe van Zon stond nog aan de deur en achter de bar en Pukkie was de eerste Zwolse Hazes, als ie ging zingen was -t feest. Daarna dan nog even naar de Pul bij de Snörre en dan zo tegen 7 uur weer naar huis op zondagsmorgen om dan de zondagsrust wel heel letterlijk te nemen. De Bierton kwam ik vroeger op zondagavond ook met enige regelmaat!


  ⚠️ Meld

 9. Tjee Sil, dat komt aardig met mijn uitgaansleven overeen, De Karre ben ik ook vaak geweest op zondagmiddag. Als je binnenkwam was het aarde donker en als je weer buitenkwam was je zo gewend aan die deuisternis binnen dat je buiten de laskappe op moest zetten zo fel licht was het dan ineens! 😀


  ⚠️ Meld

 10. Klopt Assendorper, goeiemorgen trouwens.
  Maar ben wel In Den Blauwen Vinger van Jos Kamphuis toch, geweest? (Waar ik nog mee voetbalde al mocht je zijn pogingen nou niet direct voetballen noemen)

  Gaaf Sil…..nachtclub….zijn daar ook nog anekdotes over en waarom is ie er nu niet meer?

  Wij gingen meer naar De Olde Peerdestal in Wijhe….wat een volk hahaha er lopen oa nog wat charmante dames uit dat veelbesproken dorp en met Peerdestalrelatie bij Elles Heetebrij. Die ook uit Wijhe komt, volgens mij. Klopt toch Eric M.?


  ⚠️ Meld

 11. Over Zwolse H6 Joppuh: hij heeft met zijn vrouw een slimme actie ondernomen….digitale bruidskledingwinkel: dat gaat wel lopen. Henri heeft sowieso een neusje voor handel als gewezen topman bij Satink.


  ⚠️ Meld

 12. O vandaar Joppuh en Sil:

  Als je binnenkwam was het aarde donker en als je weer buitenkwam was je zo gewend aan die deuisternis binnen dat je buiten de laskappe op moest zetten zo fel licht was het dan ineens

  Jullie zijn elkaar vaak tegengekomen, maar het is nooit wat geworden omdat het te donker was?


  ⚠️ Meld

 13. Mogge Dick. Even rechtzetten, Puckie ids de eerste Hazes en Henri de 2e H6, hij is toch bezig met de bruidswinkel? Of zijn vrouw dan toch?  ⚠️ Meld

 14. Moggu Joppuh, had dit idd begrepen van je

  Pukkie was de eerste Zwolse Hazes, als ie ging zingen was -t feest.

  Nu ik het nog eens lees, komt het me verdorie bekend voor.
  Idd bruidswinkel zag ik in de Peperbus

  digitale bruidskledingwinkel: dat gaat wel lopen. Henri heeft sowieso een neusje voor handel als gewezen topman bij Satink.

  Heb Robby trouwens ook per mail gevraagd of hij naar de Tonne-reunie gaat. Gaan jullie nog?  ⚠️ Meld

 15. ja dick Ellis komt uit Wijhe ,maar van een echte Zwolse Hetebrij vader Jan.Jan was weer een zwager van Anton Thalen van het Bottervat waar hij ook vaak achter de bar stond .Gakballen van Nelly .Wie kwam er wel eens in de Kelder van de Dodde waar Femmie uit Kampen stond en Bertus Opdam??


  ⚠️ Meld

 16. De Blauwvinger was toch van Herman Kamphuis de vader van Jos.Jos heeft er toen toch een zeer geslaagde(voor hem in ieder geval )gokhal van gemaakt???


  ⚠️ Meld

 17. Mijn uitgaansverleden in een notendop: Herberg, Blauwe Vinger, Dijkhof (club International) Karels kelder, Irish Inn, de Singel, de Tagrijn, Roos, X-Ray (sporadisch) proeflokaal, Hetebrij, Sally, Bierton, de Karre, route 66 Ommen, Proatkoele Dedemsvaart, (met goede muziek altijd)
  Old Inn, Doctor, Stapp’s Inn, de Kleine, Boemerang, Raadskelder, de Gouden Leeuw, Pukkie en de Pulle natuurlijk ook. Tegnwoordig alleen nog maar Stapp-s Inn. Maar even niet aan denken wat het gekost heeft, maar altijd nog beter dan het geld op een DSB rekening te zetten;D


  ⚠️ Meld

 18. He Wichert; Het Keldertje…zal hetzelfde wel eens wezen. Ja, lekker vaag! Oh, Jan Hetebrij (zwager van Anton Thalen van het Bottervat) = echte Zwollenaar. Dat klinkt al weer uitstekend.

  Herman Kamphuis, zal dan wel. Jos had ’t Kroegje ook nog he. Toen ik dat jaar met hem, de tandarts, de dokter, Nico en zijn broer Bouwmeester (idd vader van Richard), Willem Kreule, De Vriesjes, Harjo etc. voetbalde; Gingen we er regelmatig heen.


  ⚠️ Meld

 19. Club was ook altijd wel lachen Joppuh. Misschien bedoel ik ook Karels kelder wel met het Keldertje…Wichert waar zat die Kelder van de Dodde dan? Singel was ook leuk….erg leuk, ’s avonds. Wilde er laatst nog een biertje nemen maar, was het verkeerde tijdstip: saai.

  Joppuh:Roos????????

  De Karre, hier vlakbij is hélemaal gaaf!
  Een voetbalmaat van ons woonde boven de Pulle, moest je de wenteltrap in het café op…… Iets met kat en spek….

  Geld is maar een middel: in dit geval voor een gezellig en kleurrijk leven
  😉

  Capitool/Hormonie kwam je nie?
  Nu is het bij 4 jaargetijden ’s zaterdags ook erg gaaf!


  ⚠️ Meld

 20. keldertje en tuftuf tegenover elkaar in de voorstraat waren van van Dorth ”de dodde”.

  Er was nog een disco op de melkmarkt de Go-in waar nu de griek zit en aan de jufferenwal zat het zoldertje waar nu mizu zit ongeveer.


  ⚠️ Meld

 21. Precies zusenzo het keldertje was van Van Dordt,dat was toen een grote jonge in de Horeca net als Tinus Bonhof.Herman Kamphuis was wel de bekendste denk ik.Later kwam daar de Stoof pas bij.TufTuf was ingericht als een trein,vandaar de naam.Daar wekte toen Rens Pols nog en Hennie Willems de vader van Ron en Mike de voetballers.Volgens mij was het kroegje toen al van Klaas Snel want die heeft er meer dan 25 jaar ingezeten en nu zit Adwin er al weer een paar jaar.Het Keldertje zat op de hoek Voorstraat-Drostenstraat.Go-In was volgens mij van Pierik??Toen bestond cafe Bosch ook al.


  ⚠️ Meld

 22. O Wichert:

  TufTuf was ingericht als een trein,vandaar de naam.Daar wekte toen Rens Pols nog en Hennie Willems de vader van Ron en Mike

  Die pa was toch ook postbode en zeer vaak te zien op de Zwolse velden. Ken je de anekdote met Freek en Ron in PEC A1?  ⚠️ Meld

 23. geweldig als deze verhalen, ben wat jonger dan jullie (denk ik) kwam vooral in de Bieton en later vooral in de Kleine, de tijd dat Johnie Rep (toen Zwolle ’82 ) Klaas Drost enz. daar voetbalden, weet wel dat zij na de wedstrijd daar toen ook regelmatig naar de wedstrijd te vinden waren, in de glorie jaren van Andre Hazes, want dat was meestal de traditionele afsluitings ronde want de Kleine sloot rond 2 uur en dan vaak naar de Stoof toe.


  ⚠️ Meld

 24. Hennie was inderdaad postbode ,daarbij heeft hij 26 jaar bij mij gewerkt en ging hij overal met zijn zoons naar toe.Een zeer gedreven man die heel veel voor zijn gezin over had.Anekdote???


  ⚠️ Meld

 25. Ik heb trouwens wel een leuke anekdote,mijn man heeft me ooit verteld dat hij bij de Go-in is overgestapt van een glas melk naar het schuimend bier.
  Of ik daar later nog om kan lachen ,laat ik maar in het midden;D;D;D


  ⚠️ Meld

 26. Hé buurtbewoner, je bent vast niet veel jonger dan mij. En Tonne/Kleine Rep/Drost idd seizoenkaart voor…..25 gulden jongerenrang.

  Het is tijijijijijijijd de hoogste tijd…..Hat gehoopt dat die er na zijn dood nog lang in zou blijven, maar helaas.


  ⚠️ Meld

 27. Hmmmm was eigenlijk niet de bedoeling maar het is ook gewoon positief:

  Je weet dat F. bij WVF genoeg bravour had. Toen kwam hij met zijn tasje de kleedkamer van PEC-A1 binnen. Wilde ergens gaan zitten. Zegt Ronny: “wegwezen da’s mij plek”. En op dat moment maakt hij toch een belangrijke misrekening….hij gaat ergens anders zitten.

  Iets met lef, brutaliteit en hiërarchie. Denk trouwens dat ik op die leeftijd ook gewoon zonder commentaar ergens anders was gaan zitten.


  ⚠️ Meld

 28. Denk inderdaad dat het leeftijds verschil niet zo groot is maar de dingen waar jullie het verder over hebben zoals go-in het zoldertje, blauwvinger ben ik wel eens geweest, ken ik vooral van mijn zus en die is 8 jaar ouder.

  Heb ook een periode gehad dat ik vaak naar Dieka ging. Geweldig groot, maar door de verschillende ruimtes was er muziek voor elk wat wils en vaak een live optreden.


  ⚠️ Meld

 29. inderdaad Bert Vaatstra heb ik ook nog meegewerkt bij Omroep Zwolle altijd dikke lol.Heeft veel c.d tjes uitgebracht maar nooit echt doorgedrongen tot de Zwose Top 5.Was overal voor in en heeft nog een prima verzameling muziek.Ook nog een hele tijd bij Oost bij Marga Bult in het programma gezeten,nou ja gekletst


  ⚠️ Meld

 30. Ok Zusenzo, Bert: Vind hem wel ernstig in de BN-roddelscene gedoken. Als ik hem zo hoor praten. En altijd vriendelijk. Sprak hem een tijd geleden, maar ik weet niet of ik zijn hele scala “ken je me niet dan, ik heb dit en dat en zus en zo (owww sorry) gedaan” moet geloven. Ach, ’t klinkt goed; alles hoeft ook niet waar te zijn 😉


  ⚠️ Meld

 31. buurtbewoner, Esculaap Heerde, ken je die ook dan? Daar hebben we op het eind eens met een man of 5 “Ik ben een Zwollenaar” gezongen….hoe er geen klappen vielen weet ik niet meer precies maar we moesten de veters wel aantrekken 😮


  ⚠️ Meld

 32. De Raadskelder heette het op hoek voorstraat/drostenstraat, daar kwam ik incidenteel ook nog wel -s.
  En de GHo-In kwam ik omdat mijn oudere broer wilde dat ik meeging, ik was toen 16 en zat aan de ………ssst sinas!


  ⚠️ Meld

 33. nou heb omstreeks die tijd mijn eerste bessen gehad,brrrrrrrrrrrrrrr ziek ,zwak en misselijk geweest dagen erna,en als bonus 2 weken straf en verplicht thuis blijven en tot op heden nooittttttttttttttttt geen bessen meer geprobeerd.;)


  ⚠️ Meld

 34. Vond Shandy wel een lekkere tussenstap. Met vrienden op zaterdagavond naar de Wiekentkwis enz kijken. Maar dat was denk ik nog wel voor het ongeevenaarde Disco Spoolde….zeker, want in Spoolde schonken ze geloof ik nixxx anders als schuimers.


  ⚠️ Meld

 35. Rond het Heerderstrand viel regelmatig (en met enige tact) nog wel wat Zwolle-promotie te maken. Maar na Hazes met “De hoogste tijd” in het pitoreske discotheekje tussen de mensen die zich ’s zondags welliswaar wél weten te gedragen; zelf ook iets te gek doen….dat was een halte te ver. Toch blijft het interessant een beetje de grenzen af te tasten.


  ⚠️ Meld

 36. Kijk Esculaap Heerde, bekend terrein voor Koko. Ook dieka markelo, Garagebar Oldebroek en De Stee. Wie kwam er wel eens bij de laatste hoop in Boerhaar?

  Na afloop kwaliteit karbonade’s uit de pan;)


  ⚠️ Meld

 37. Tis weer gebeurd met de nostalgie,lopend met een blik in de spiegel ,weer met de beide beentjes op de grond;D.en nu maar ff treurig zeggen jah vr?gger ;).


  ⚠️ Meld

 38. Freddie Dokter ook dj in tuftuf en naast Hennie oberde er ook ene mike en jan en aad en jannie achter de bar haar vader had een zaak aan de melkmarkt de friese vlag en ook leuk al die amerikanen die in het harde gelegerd waren.

  Soultime toen. Tamla motown.


  ⚠️ Meld

 39. Ja-Tja idd ik ben eigenlijk Koko ’t loo maar tegenwoordig Koko Hattem. Al jaren in Hattem maar voor de loco kwam koko ’t loo even beter uit zal ik maar zeggen;)

  Ja-Tja nog steeds regelmatig op carpool hattem te vinden bij de pick-nickbank????


  ⚠️ Meld

 40. Zwolse één keer in boerhaar geweest??? Toch niet die keer dat Koko er ook was?? Toen dacht je zeker van: als dat soort hier komt dan zien ze mij nie meer:D


  ⚠️ Meld

 41. De laatste hoop op de boerhaar, hoe heette die gelegenheid ook weer? IK ben er vroeger een aantal keren geweest.
  In de begin tijd naar zaal Kappers in Hoonhorst, toen naar de Tonne, op zaterdag en zondag.


  ⚠️ Meld

 42. Haha die Joppuh, ik was inderdaad een fijnproever maar vergeleken met vroeger leid ik tegenwoordig een teruggetrokken leven. Kom alleen nog in de stad als het terrasweer is. Die opsomming van jou van 10.51 uur ken ik allemaal. Ik mis de moustache nog van Jopie Stroeve en wat dacht je van het Zwarte Peerd van Vinke in de Spoelstraat. Enne Suzie-enzo, Bert Vaatstra is toch ook DJ geweest in Tuftuf en de Go-In is volgens mij halverwege de jaren zeventig ge-go-out. Wat een tijd. Ik denk dat ik binnenkort weer opnieuw begin:D:D.


  ⚠️ Meld

 43. Oja, de tent van Jopie Stroeve. Was dat niet het theatertje ofzo? Ik kwam daar namelijk nooit. De Raadskelder zat inderdaad op de hoek drosten/voorstraat, tegenover de Boemerang. De eigenaar van de Raadskelder heette toen Ilias, hij was een Griek. Het was bijna onze stamkroeg. 🙂 Ja, de Karre met het ‘donkere’ licht. Moest je iets drinken, dan mepte je tegen de lamp en kwamen ze bij je. De Karre waren ook altijd groepen. Een bar met Soulers, een bar met Hardrockers, en maar tegen elkaar op plaatjes aanvragen. Dancing Queen van ABBA was toen nog een grote hit, en die is in de Karre grijsgedraaid!


  ⚠️ Meld

 44. Zusenzo Jannie haar vader had inderdaad de Friese vlag .Kooistra was de naam en volgens mij was het een zus van Jan Kooistra die later in de Roggenstraat een herenmodezaak 30 jaar heeft gerund.De Mozarts hebben toen de opening nog gedaan???De bekende Zwolse band van o.a De Tijgerclub zondags in Suisse


  ⚠️ Meld

 45. Ja john we lopen niet allemaal meer met luiers rond,alhoewel we er zo weer aan toe zijn.Ik dacht echter dit log voor iedereen bedoelt was en niet alleen voor mensen die er regelmatig prat opgaan hoeveel Gakballen en gele schuimers ze drinken


  ⚠️ Meld

 46. De bekende Zwolse band van o.a De Tijgerclub zondags in Suisse

  De Tijgerclup… Dat was nog voor ‘mijn tijd’, maar heb daar toevallig een paar weken geleden een zooi foto’s van gezien in het album van mijn broer die er altijd kwam samen met mijn zus. Prachtig die oude kiekjes.


  ⚠️ Meld

 47. Er zijn later nog twee reunies geweest in Suisse,wat een geweldige middagen waren dat,als je dan de kiekjes ziet van vroeger en toen bij die reunie.De kapsels ,de kleding en natuurlijk die oude koppies.Daarom zeg ik ook ga naar de Bierton,als je er altijd kwam.Het blijven mooie herrinneringen voor later.


  ⚠️ Meld

 48. @ Koko 23 oktober 18:43; Schoot me een Zwols kwartiertje later te binnen: De Olde Tippe of zo, ze noemen het idd daar ook wel De Weerd. Volgens mij was het zaterdag’s strak 0.00 uur gesloten. Wel een gezellige huiskamersfeer. Vrees dat dat spul nu allemaal in keten rondhangt. Maar die keet in Oldebroek kan ik me niet herinneren.


  ⚠️ Meld

 49. @ Koko: De Heert zou idd ook kunnen, ’t is jullie provincie. Heb er slechts familie.

  @ Joppuh: Is Willem (vriendelijke HoReCa-tijger) niet een zoon van

  Ik mis de moustache nog van Jopie Stroeve

  ?


  ⚠️ Meld

 50. kan mij de jaren in de bierton nog wel herinneren,
  met een hele grote club uit zuid, was altijd lachen en jammer genoeg veel knocken aan het eind van de avond. maar ik praat over 10 tot 14 jaar terug . en volgens mij ben ik net te jong om mee te praten, ik ben van 80


  ⚠️ Meld

 51. en ik weet niet of fam v/d weerd wel op de jongens uit zuid zit te wachten, van mijn tijd, alhoewel de meeste allemaal wel goed terecht zijn gekomen hoor;D


  ⚠️ Meld

 52. iedereen van 30 jaar ouder, staat er boven. Maar jullie zitten daar niet ver vanaf. Misschien dat je aan de fam. v.d. weerd kunt laten zien dat jullie toch nog goed terecht bent gekomen. Jan was vast zelf ook niet altijd het braafste jongetje van de klas.En sorry zeggen mag altijd.

  @ dick Jopie Stoeve vader van DJ Hans Stoeve??


  ⚠️ Meld

 53. Joppuh en Dick mijn nederlandse taal is niet bijzonder,moet nog een inburgeringscursus volgen gakballen kunje niet drinken Joppuh goed hoor.Joop Stroeve die ik nu in een rolstoel in de Havezathe tegenkom,de oude Horecaman, heeft wel een zoon die Willem heet.Heeft bij De Pierik gewerkt en later een kroeg gehad bij De Weezenlanden,samen met Eddie zijn Partner.


  ⚠️ Meld

 54. Die tent aan de Weezenlanden heeft als adres Assendorperstraat 6 en wordt nu gerund door Dick Stroeve. Ben er nog niet weer geweest nadat G.S. het heeft verkocht. Binnenkort maar eens even naar toe. Ben benieuwd of ik daar kan poffen:D:D. DJ Hans is geen zoon van Jopie.


  ⚠️ Meld

 55. Haha 038-Zuid; mooie herinneringen ja.
  Misschien komt Bluppie er ook nog wel weer ff in.

  Klopt Wichert die topper Willem bedoel ik.

  @ Joppuh, Assendorper en buurtbewoner. Dacht idd al, dat Hans (ook een prima kerel trouwens) geen zoon was van….Joop die ik dan weer niet ken.


  ⚠️ Meld

 56. Mooie verhalen ook allemaal. Heb het zelf niet kunnen meemaken toen zat ik zelf nog in de luiers. Ik heb er al veel gehoord van mijn ouwe die had in eind jaren ’80 raadskelder overgenomen en toen werd het t keldertje en in 2002 dacht hij het is wel genoeg geweest en toen heeft hij het pand verhuurd aan het vliegende paard. de huurcontract was 10 jaar lang dus in 2012 kan ik hem misschien overnemen en hem weer de oude naam geven maar of dat een succes zoals vroeger word… dat denk ik niet.


  ⚠️ Meld

 57. Ja de raadskelder was leuk vroeger! Altijd leuk als er weer zoiets bij zou komen hoewel in vergelijking met toen Zwolle toch veel meer bruist door de veel meer aanwezige kroegen!


  ⚠️ Meld

 58. Geen onbelangrijk feit idd. Veel gezellige, warme, vrolijkmakende, interessante, sfeerrijke kroegen. Die nooit leeg zitten. Je ontmoet er hartelijkheid, sfeer, medemenselijkheid, oprechte interesse in elkaar, geroddel, passie, nieuwe invalshoeken, humor, geouweho*r, wartaal, comedy. Vaak is er ook nog wat moois te zien en als je mazzel hebt live-muziek.

  Oh ja, je kunt er ook nog wat drinken 😉


  ⚠️ Meld

 59. Ideetje
  We kunnen toch vragen of elke Zwolse gelegenheid die vindt dat ie een lekkere gakbal maakt….zich hier meldt?

  Ook sportkantines, bedrijfskantines, alles van De Boertjes, het paviljoen, Hotels, Keten (volgens iemand hadden we binnen de stadsgrenzen van Zwolle minstens één keet)…enz…..enz….

  Voor 1 januari een mail met alleen de naam van je Toko, de prijs van de bal….en het woord “Beste bal van Zwolle 2009” naar bocenstaand contactadres?

  2 januari zouden alle gakbalexperts dan online kunnen komen. Met de prijzen……Hebben wij een week om te stemmen en de Hanos stelt de
  Enorme GAKBAL-wisselbeker….natuurlijk van OLYMPUS! ter beschikking???
  —————————
  Het zou allemaal kunnen…..
  —————————
  —————————
  On topic……Tonne we zullen je missen! Maar gelukkig hebben we de herinneringen nog!!

  Bedankt!!


  ⚠️ Meld

 60. @ Dick, toen ik er voor het laatst was en dat is met carnaval vorig jaar november geweest, toen hadden ze het over woningbouw, maar of dat met de huidige recessie nog steeds een optie is. Misschien dat iemand uit de zwolse politiek die meeleest er iets over kan zeggen.


  ⚠️ Meld

 61. Die met Puck en Wijna

  Ja, die had je ook nog. Was deze namen al helemaal vergeten, waar blijft de tijd….. of dansen op de Acid House in de Blancave. Of vrijdagmiddag na school een biertje drinken in het veel te kleine café “De Konijn”


  ⚠️ Meld

Reageer