Zero Carbon Caravan in Zwolle

Zwolle – Donderdag deed de Brit Chris Keene Zwolle aan in het kader van de Zero Carbon Caravan actie rond de klimaattop in Kopenhagen later dit jaar. Keene reist zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen naar de klimaattop om de eis van een "CO2-loze wereld" kracht bij te zetten.

22-10-2009_wereld_fietser_noterhof_2.jpg

De Zero Carbon Caravan is een tocht door Engeland, België, Nederland, Duitsland en Denemarken. Met deze tocht vragen Keene c.s. aandacht voor de klimaatverandering en de maagtregelen die de wereldleiders op de VN-conferentie in Kopenhagen zouden moeten nemen. Onderweg willen Keene en zijn medereizigers kennis maken met verwante groepen die iets tegen de klimaatverandering willen doen. Tussen 10 en 24 oktober trekt de karavaan door Nederland vanuit Zeeland/West Brabant via Nijmegen naar Enschede. In Zwolle bezocht Keene woonproject Meanderhof, het Earthship op Doepark Nooterhof en sociaal culturele vereniging Eureka.

22-10-2009_wereld_fietser_noterhof_1.jpg

22-10-2009_wereld_fietser_noterhof_3.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. CO2-loze wereld

    Zet hem op Keene… Arme bomen alleen, die CO2 nodig hebben om te leven… 🙁 Oh ja, en btw mens en dier zullen ook niet voortbestaan zonder CO2.


    ⚠️ Meld

Reageer