Man gewond na schietpartij in Dieze

Zwolle – Een 30-jarige Zwollenaar is donderdagavond 22 oktober, rond 19.00 uur, zwaar gewond geraakt bij een schietincident op de Pieter Steynstraat. Ondanks zijn verwonding reed hij zelf in zijn auto naar het ziekenhuis, waar hij is behandeld en opgenomen. De Zwollenaar is buiten levensgevaar.

 

Aan het schietincident ging een ruzie in de Pieter Steynstraat vooraf, waarbij het slachtoffer werd belaagd door meerdere mannen, die vernielingen aan zijn auto aanrichtten. Op dit moment is niet duidelijk wat de aanleiding voor de gewelddadigheden is. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, dat mogelijk verband houdt met deze zaak, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan verstrekt worden via Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) op het nummer 0800-7000. Een uitgebreid rechercheonderzoek is gestart.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Bizar is het idd,maar ook beangstigend.

  De afgelopen tijd gebeurd er wel erg veel,en het komt steeds dichterbij het gebied waar je ,je nog veilig voelt.


  ⚠️ Meld

 2. Het staat wel een beetje vreemd, was dat schietincident niet bij natas om de hoek? En is dat geen wraakactie mbt het incident in de 2 pieter straten?


  ⚠️ Meld

 3. Goh Edwin gebeurde er bij jullie ook eens wat 😀

  Jou kennende heb je geen oog meer dicht gedaan en wilde je zelf op onderzoek uit ;D


  ⚠️ Meld

 4. Laten we maar blij wezen dat er geen omstanders of toevallig langskomende personen erbij betrokken zijn. Misschien is het goed dat er een recherche team zich op de zaak richt. Wellicht komen er heel veel zaken naar boven die het daglicht niet verdragen kunnen.

  😀


  ⚠️ Meld

 5. Schoten klinken dan ook helemaal niet zo hard.
  Door Plantje, op 23 oktober 2009 om 11:35

  Tja, niet als je met een luchtbuks schiet inderdaad. Waarschijnlijk is hier toch iets anders gebruikt en die schoten kun je op afstand behoorlijk goed horen hoor!  ⚠️ Meld

 6. Tja, niet als je met een luchtbuks schiet inderdaad. Waarschijnlijk is hier toch iets anders gebruikt en die schoten kun je op afstand behoorlijk goed horen hoor!

  Door Zwollenaar, op 23 oktober 2009 om 17:56

  Tuurlijk is er iets anders dan een luchtbuks gebruikt. Wat ik bedoel te zeggen is, dat schoten vaak lang niet zo hard klinken als dat mensen verwachten. Mensen verwachten een behoorlijke (zware) knal van een schot. Terwijl in werkelijkheid een licht kaliber een veel zachter geluid geeft dan je zou verwachten. Terwijl het evengoed mensen dodelijk kan verwonden!


  ⚠️ Meld

 7. Op zaterdagavond 24 oktober is een 42-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident aan de Pieter Steynstraat op donderdagavond 22 oktober jl.

  Hierbij raakte een 30-jarige Zwollenaar gewond. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit. In het belang van het onderzoek worden er geen verdere mededelingen over de zaak gedaan.  ⚠️ Meld

 8. die jongen die is neergeschooten had ook een zonne studio in zwolle bij bleekerswegje straks was daar geschooten en dan waren er wellicht meer slachtoffers geweest zal me niks verbazen als het een afrekening was… ik weet niet maar het moet een keer stoppen in zwolle al dat geweld


  ⚠️ Meld

 9. Keessie, wat ben ik blij dat jij alles zo goed weet.
  Ik lees nergens iets over een drugsdealer dus jij weet blijkbaar meer? Misschien moet jij je ff melden bij de politie met al je “goede inside” info ipv hier allemaal suggesties te blaten.


  ⚠️ Meld

 10. schietparty dieze
  nou als er in de pietersteynstraat geschoten is gaat het wel degelijk om drugs het is hier 1 smeerbende en schoten klinken idd niet zo hard ik woon er vlakbij en heb niks gehoord


  ⚠️ Meld

 11. Pfff, en zo makkelijk word je hier van een slachtoffer in een stuk tuig verandert die de dood verdient.

  Gerrit D en keesje, het is wel lekker makkelijk en leuk zo op een weblog hé, boefjes?


  ⚠️ Meld

Reageer