CDA-Statenfractie per fiets door Zwolle

Zwolle – Op woensdag 28 oktober a.s. brengt een delegatie van de CDA-Statenfractie Overijssel een bezoek aan de gemeente Zwolle. De fractie wil zich middels dit bezoek graag op de hoogte stellen van de ontwikkeling van de gemeente Zwolle op sociaal, ruimtelijk en bestuurlijk vlak. Ook wordt hierbij de rol van de provincie Overijssel besproken.

cdastatenfractie.jpg

Het werkbezoek begint om 13.30 uur met een korte kennismaking en ontvangst. Hierna gaan de CDA-gemeenteraadsleden, CDA-wethouders en vertegenwoordigers van de Zwolse CDA-afdeling met elkaar in gesprek over de wijze waarop de gemeente Zwolle het ‘Centrum van Jeugd en Gezin’ heeft neergezet.  

S’middags gaat het gezelschap per fiets door de binnenstad van Zwolle om de ontwikkeling van belangrijke projecten te zien waaronder de ‘Pannenkoekendijk (realisatie van bedrijfslocaties en woningbouw),de ‘Weezenlanden’ (een te saneren ziekenhuis) en de ‘Schaepman’ (een te saneren verffabriek). Hierbij komen ook actuele ontwikkelingen door de financiële crisis aan de orde voor onder meer bedrijfslocaties en woningbouw. Verder wordt er deze middag gesproken over een ontwikkelingsvisie van het gebied tussen de binnenstad en het provinciehuis, dit in verband met de herontwikkeling van het gebied en het verouderde ziekenhuis De Weezenlanden. Delegatieleider van dit werkbezoek is Statenlid Jan Telleman.

Artikel delen:

Reageer