Artiesten maken feest Lego World compleet

Zwolle – Zoals Weblog Zwolle gisteren al melddde is Lego World 2009 van start gegaan in de IJsselhallen. Dit bijna uitverkochte evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Lego World biedt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen maar ook een muzikale show met optredens van onder andere Ch!pz en Zirkus Zirkus!

lego_13.jpg

Het artiestenprogramma bestaat uit drie showblokken waarin vele bekende artiesten op het Lego podium spetteren. Naast de genoemde artiesten als Ch!pz, Zirkus Zirkus en HIT! komen ook de vriendinnenband Djuli en het spectaculaire illusionistenduo Winfried en Angelique een show weggeven! Dit illusionistenduo is bekend van de tv-hit ‘De Nieuwe Uri Geller’. Ook heeft Lego World een eigen hit, namelijk de Lego Song. Op dit nummer kun je tijdens de show meezingen en -dansen! Tevens vonden er signeersessies plaats met alle artiesten die optreden tijdens Lego World.

lego_11.jpg

lego_16.jpg

lego_12.jpg

De IJsselhallen is omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar kom je onder andere terecht in de adembenemende wereld van de stadsdierentuin van LEGO. En wat dacht je van LEGO Star Wars™? Stap in een echte snowspeeder om het heelal te verkennen. Ook kan je jouw hersens laten kraken met LEGO® Technic, je kan je uitleven op de survivalbaan en je mooiste bouwwerk maken bij de bouwwedstrijden. Op 24 oktober zal bovendien de Grote LEGO Technic Bouwfinale plaatsvinden. Er zijn 12 finalisten (1 uit elke provincie) die vanaf 11.00 uur komen bouwen om de titel van LEGO Technic Master Builder van Nederland.

lego_15.jpg

lego_14.jpg

lego_17.jpg

lego_18.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Winnen!
    Bij de Reddingsbrigade op LEGO World kun je dit jaar een mooie LEGO-doos van LEGO City coast guard winnen. Doe een donatie en je maakt kans op deze prijs!

    Je kunt natuurlijk ook op de foto, terwijl je op de rescue waterscooter zit of de grote reddingsboot bekijken…


    ⚠️ Meld

Reageer