Jongeman aangehouden voor mishandeling

Zwolle – Op zaterdag 24 oktober omstreeks 05.00 uur is op de Grote Markt een 21-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling.

Hij had in eerste instantie een andere jongen geslagen. Toen een 19-jarige vrouw uit Zwolle daar iets van zei kreeg zij vervolgens een trap van de verdachte. Een vriendin van haar zei daar weer wat van, waarop ook zij een klap kreeg. Toen de politie bij de groep kwam was de verdachte nog aanwezig. Hij werd aangehouden en is voor nader onderzoek ingesloten. De twee meisjes deden aangifte van mishandeling.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Buitenhof vanmiddag….bijzonder interessant met een vertegenwoordiger van de rechtelijke macht. Ook over het de rechtzaak tegen de vermeende haatzaaiende teksten van gillende Geert. Tevens een perfecte gesproken column. Aanbeveler dus meningvorming mbt straffen. Vast op “Uitzending gemist”.


  ⚠️ Meld

 2. Dacht al dat je dat er uit pikte. Je weet echter niet of er van uitlokking sprake is. We kennen eigenlijk haast nixxx van de exacte toedracht. gelukkig hoef ik niet op basis van dit bericht te berechten.


  ⚠️ Meld

 3. Nou, de vrouwen van nu zijn ook wel wat assertiver geworden als vroeger laat ik het zo zeggen. Onder elkaar slaan ze er ook vol op. Dan nog vind ik dat je als man gewoon weg moet lopen, maar vrouwen meppen tegenwoordig ook meer van zich af. En ik moet zeggen dat wanneer een vrouw je bv in je cohones trapt je het wel moeilijk krijgt met je moreel en ik vind wel dat je als man je het recht hebt om jezelf te verdedigen.
  Bij bovenstaand verhaal zie ik daar niks van terug maar goed…


  ⚠️ Meld

 4. Plantje: Dit is waarschijnlijk gelijk geschikt. Ook omdat er weinig tijd tussen zit. Mijn eerste indruk was ook: makkie half daggie taakstraf. Maar ik twijfel er niet aan of het conform de regelgeving is. Denk dat de officier ook geen onderscheid maakt tussen dames en heren, tussen travo’s (?) , geloof of huidskleur…gewoon de feiten laten tellen. Misschien is er zelfs uitgelokt. Heb daar namelijk ook nog wel wat voorbeelden van. Kan uit dit bericht heel weinig halen.

  Tuurlijk slaan is altijd verkeerd en vrouwen sla je al helemaal niet. Reken er wel op dat veel “dames” daar met voorbedachte rade rekening mee houden. Of wist je nog niet Plantje, dat vrouwen gehaaid kunnen zijn?


  ⚠️ Meld

 5. Jawel, ik weet ook wel dat de vrouwen van tegenwoordig hun mannetje ook wel staan. Maar misschien ben ik wat dat betreft nog een beetje van de oude stempel….

  Dan nog vind ik dat je als man gewoon weg moet lopen,

  Van John vond ik nog de beste optie…


  ⚠️ Meld

 6. Goeiemorgen Zwolse, hij staat altijd op hun site. Vond haar zo sterk dat ik de uitgeschreven column misschien nog wel even kopieer. Het lijkt of mensen eindelijk eens weten te relativeren. Nu het relativeren en de nuance nog.


  ⚠️ Meld

Reageer