Opening Jupiler Supporterscafé FC Zwolle

Zwolle – Vrijdag 30 oktober, na de wedstrijd FC Zwolle – Helmond Sport, wordt het nieuwe Jupiler Supporterscafé van FC Zwolle officieel geopend.

cafe_fc_zwolle.jpg

Supporters worden door de Supportersclub van FC Zwolle van harte uitgenodigd om vanaf 22.00 uur aanwezig te zijn bij de officiële opening van het nieuwe Supporterscafé. De opening zal worden gedaan door: Henk Timmer, Ilona Eibrink (dochter van Marten Eibrink), Henk Reuvekamp (ere-lid) en Harm Stegeman (timmerman van Huisman Bouw). Er is live muziek van Reinier Vegte en er wordt een gratis consumptie aangeboden.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Als je al niet eens weet dat de dochter van je oud voorzoitter ELONA EIBRINK heet zal ik me maar eerst daar een in verdiepen .

  Ken je namen en historie


  ⚠️ Meld

 2. Dan hap jij ze liever bij Het Plein weg zeker Wichert? Misschien kan Paolo daar ook gakballen serveren, kan Westenholte zich ook in de gakbal-competitie mengen. Hoe zijn ze trouwens bij De Weste, heb er veel gehaald maar volgens mij nog nooit een gakbal met heerlijk veel Zwolse mosterd :'(


  ⚠️ Meld

 3. Rene, als je komt is er in iedergeval eentje en anders blijf lekker thuis en copy&paste al je berichtjes nog ff bij .org en hier. Lekker duimen op een verliespuntje vrijdag en dan kan je weer lekker los gaan hé, droeftoeter?
  Het stadion krijgt steeds meer een gezicht zo en een officiele opening hebben de medewerkers ook verdient, want het ziet er goed uit.
  Nu nog een officiele opening van het VOETBALstadion;D


  ⚠️ Meld

Reageer