Zwolle Culinair 2009 trekt ruim 10.000 bezoekers

Zwolle – Ruim 10.000 culinaire liefhebbers brachten dit weekend een bezoek aan Zwolle Culinair2009: hét culinaire evenement van Zwolle en omstreken. Het evenement vond plaats op de campus van het Deltion College.

Ton Kolman, voorzitter van Stichting Zwolle Culinair en Herman Meppelink, sectordirecteur Economie & Dienstverlening bij het Deltion College openden vrijdag de VIP bijeenkomst. De vorige vijf edities van Zwolle Culinair werden in de Broerenkerk te Zwolle georganiseerd. Het evenement is de locatie ontgroeid. "De verhuizing naar het Deltion College vormt voor Zwolle Culinair een nieuwe kans om uit te groeien tot een nog mooier evenement. De mensen zijn dit weekend met een waanzinnig voldaan gevoel weggegaan", aldus Ton Kolman.

Zwolle Culinair 2009 werd mede mogelijk gemaakt door de leden van de stichting Zwolle Culinair en studenten van de afdeling Horeca & Reizen en Kunst, Multimedia & Design van het Deltion College. Studenten van afdeling Horeca hielpen bij de bediening en afwas en studenten van de afdeling Luchtvaartdienstverlening zorgden voor een warm welkom. Het evenement was compleet met het optreden van de band `Thoughtless’, bestaande uit derdejaars studenten Artiest. Meer informatie over Zwolle Culinair staat op www.zwolleculinair.nl

Artikel delen:

Reageer