Algemeen Log 57

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 58 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 218
 1. Vandaag reed er alweer een vrachtwagen tegen de balk aan bij het kamperlijntje viaduct. (eind westenholtenbrug). Het was een schampschot, maar de balk trilde hevig.  ⚠️ Meld

 2. Weet iemand meer over de bommen in Holtenbroek?
  Een paar weken geleden kregen alle bewoners in de buurt een brandbrief en werd aangekondigd dat alle sloop- en bouwwerkzaamheden stopgezet zouden worden tot er meer bekend was.
  Nu is er geen nieuws meer geweest, maar er wordt al wel weer gesloopt aan de voormalige trapjeswijk.


  ⚠️ Meld

 3. Net netwerk gekeken, en daar was Joey met zijn wens om voor zijn broertje, en vele andere jonggehandicapten en sportdag te organiseren.
  En dat lukte, kijk naar zeuren over jongeren waar we niet echt blij van worden. Was dit een voorbeeld van een jongen die echt een pluim verdiend.
  Wou ik toch even delen met jullie webloggers


  ⚠️ Meld

 4. AJAX Willem Gakbal
  Mogguh, de kerel van de brandbeveiliging heeft woord gehouden. Kreeg net een mooie AJAX-polo van hem;) Valt vast nog wel irgentwo comedy mee te maken.

  Willem L. in de 1e “Man bijt hond-Magazine”? Voor 7,50 (met cd of dvd) weet je het.

  De bestel Gakbal voor mens en milieu schijnt die te zijn die gemaakt is van Biologisch gehakt. Mijn connectie bij de onvolprezen slagerij Van Der Weg maar eens vragen.


  ⚠️ Meld

 5. :D:D:D Denk dat die kerel van die sigarenzaak, waar ik nog eens langs wil gaan wel een Magazine heeft. Hoe heet hij ook alweer, heeft een leuke site. Heb zijn adres thuis. Gezelliger ook om het ff af te halen. Die “stem” was net op 3fm…..het Magazine heeft wel een vette PLUS: 100% BN-er vrij!!

  ============

  HUUB


  ⚠️ Meld

 6. Mogge dick. Begrijp ik het goed dat je gehakt gaat regelen bij die slager?? Ik stel me hierbij alvast beschikbaar als proefjury:D

  Een ajax shirt? Met op de achterkant de sponsor mascotte? Rolt beter, plakt beter en brand beter 😉


  ⚠️ Meld

 7. Tuurlijk HUUB!

  Inderdaad buurtbewoner: vette pluim.

  Van de Weg is een goeie, Veluwse, slager, ken je hem?
  Misschien wil hij wel een gakballen-buffet regelen als we met het onvolprezen WeblogZwolle wat te vieren hebben?
  En dat jij dan idd voorproeft, je woont per slot van rekening ook het dichtste bij!

  Mascotte :D:D:D


  ⚠️ Meld

 8. Potverdikke Henk v.G/Adriaan V. da’s toch niet gebeurd TERWIJL wij daar vrijdag na de wedstrijd een hele tijd met notabelen stonden te oh-en én nog wel met de beveiliger die zei dat er idd nooit wat gebeurde daar……behalve in de 3e helft :'(


  ⚠️ Meld

 9. @ Diana, voor welke taxicentrale werk je ook al weer? TCZ toch? Handig om zaterdagavond een tel.nr bij de hand te hebben. Fietsen naar Berkum met 2 vrouwen door de regen valt nl niet mee :'(


  ⚠️ Meld

 10. Lodeweges is een assistent pur sang,nooit weer hoofdtrainer worden.Alhoewel Dwight voor Jan E,misschien kunnen ze ruilen.Zal Henk G teveel Wiskie???Wie moet er nu naar Zuid-Amerika.Ik biedt me aan als scout alleen voor de reiskosten.Ook wel iets voor jou Dick.Is het niets voor de FC dan misschien voor ons kluppie


  ⚠️ Meld

 11. 😀 Zoiets als Benny H. doet voor die Italiaanse club. Ach….zou Zwollywood veel teveel missen 😉

  Wel mooi leuren met zo’n talent: bij de FC aanbieden idd…..Berkum en BQ moeten hetzelfde betalen (hebben immers dezelfde ambitie)…..WVF mag hem gratis.


  ⚠️ Meld

 12. @Plantje; Waar ga je eten bij Zus & Zo of uitgebreider?
  Wat moet je dan met zo’n patserbak in ons mooie land? Geleased ckus.
  Ben er eens (eind 1999) geweest, was heel gaaf….was een vergadering afgelast bij een wp daar. Ze konden me niet meer bereiken. Tja toen ben ik natuurlijk niet direct terug gekacheld. Paar uur doorgebracht daar…..vlak bij het centrum…..onbetaald geparkeerd. Volgens mij mazzel gehad met het plekkie.


  ⚠️ Meld

 13. Dit keer gaan we naar “Het Kookpunt”. Maar we komen overal en nergens wel zo’n beetje 🙂

  Mwoa…het is niet echt een patserbak. Niet eens getuned 🙂 Maar inderdaad geleased…zelf zou ik zo’n auto niet kopen. Dan kan ik mijn geld aan betere dingen uitgeven!

  Groningen is een leuke stad. Maastricht ook. Maar Zwolle doet er naar mijn idee zeker niet voor onder! Mijn vriendin en ik herkennen in Zwolle allebei nog een beetje het dorpse gevoel. Hoe groot Zwolle ook wordt: dat moeten ze nooit kwijtraken!


  ⚠️ Meld

 14. Beregave naam: “Het Kookpunt”. Kijk maar uit dat je er niet oververhit vandaan komt! Of dat je “in vuur en vlam” komt te staan:o Straks kom je pas thuis “NAdat de vonken eraf vlogen” ;D

  Geld: aan je tuin?

  Klasse over Zwolle….dus je blijft hier nog wel een tijd?


  ⚠️ Meld

 15. Ziektekostenverzekeraar Menzis ontkent dat het de nieuwe sponsor is van de schaatsploeg van trainer Jac Orie.

  Het Algemeen Dagblad berichtte dinsdagmorgen dat Menzis de rol van het failliete DSB Bank overneemt als geldschieter van de formatie.

  ”Menzis is na het faillissement van de DSB-bank benaderd als kandidaat om de sponsoring van de schaatsploeg over te nemen”, verklaart de verzekeraar op de eigen website.

  ”Menzis heeft echter besloten dit niet te doen aangezien het met veel geld sponsoren van een topsport-team niet past bij het Menzis sponsorbeleid. Het sponsorbeleid van Menzis is gericht op breedtesport waaraan zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.”

  Olympische Spelen

  De verzekeraar zegt de onjuiste berichtgeving te betreuren. ”Dit soort berichtgeving schept verwarring bij met name de schaatsers in de ploeg die zich voorbereiden op een nieuw seizoen waarin de belangrijke Olympische Spelen op het programma staan.”  ⚠️ Meld

 16. Als het goed is moeten we zelf gaan koken vanavond. Dus ik heb mijn casual kleding ook maar even in een tasje gestoken vanochtend.

  Aan de tuin hebben we ook een heel eind genoeg geld besteed voorlopig! Hoewel we wel nog een nieuw terras moeten leggen en een nieuwe oprit moeten maken.

  Zeker blijven we nog wel een tijd in Zwolle. Wat ons betreft hebben we hier echt ons plekje gevonden.
  Als ik het in mijn eentje had moeten doen was ik voor Zuid Limburg of Ardennen gegaan….
  En in betere tijden heb ik zelfs nog overwogen om over te stappen naar mijn collegae in Oostenrijk, Zwitserland of Duitsland.
  Maar ja…je moet af en toe wat concessies doen 🙂


  ⚠️ Meld

 17. Jammer, ik neem toch jullie telefoonnummer maar ff mee in geval van regen ofzo. Een taxi is verdorie al een tijd geleden. Kun je Stan d’r nog een beetje onder houden? 😉


  ⚠️ Meld

 18. File: A28 Amersfoort richting Zwolle: Tussen afrit Zwolle-Centrum en afrit Nieuwleusen 4.5 km.
  Volgende week wil Scapino bij Hessenpoort een tijdelijke skibaan plaatsen. De gevolgen laten zich raden…


  ⚠️ Meld

 19. Agassie heeft ook al drugs gebruikt!

  Andre Agassi geeft in zijn binnenkort te verschijnen memoires toe dat hij gedurende zijn tenniscarri?re doping heeft gebruikt. De Amerikaan, winnaar van acht grand slam-toernooien, zegt zich vanaf 1997 geregeld te hebben bezondigd aan het gebruik van metamfetaminen.

  In zijn memoires bekent de nu 39-jarige Amerikaan zelfs een keer positief te zijn geweest bij een controle, maar dat hij openbaarmaking wist te voorkomen door de tenniskoepel ATP met leugens op het verkeerde been te zetten.

  ” Ik schaam me natuurlijk en beloof dat deze leugen mijn laatste leugen is”, zei Agassi, een van de vijf spelers die alle vier de grand slam-toernooien won.  ⚠️ Meld

 20. Ben bang als de bezem door alle sporten wordt geveegd ,we onthutsend en verbijsterd achter zullen blijven.
  De sport is de sport niet meer .Geld is de hoofdmoot geworden en mensen zetten te makkelijk hun moraal aan de kant om er financieel een slaatje uit te slaan.


  ⚠️ Meld

 21. Vrees het ook, het is al lang niet meer bij het wielrennen gebleven. Er zijn voetballers geweest, Yuri van Gelder, atleten, tennisser etc etc

  Jammer, dat idd geld maar ook roem (status?) en een “scorebordwereld”, druk van de buitenwereld die aan de atleten willen verdienen….smerige drives lijken!!

  Terwijl geld toch maar een middel blijft. Hoe was het ook alweer…je ziel verkopen?


  ⚠️ Meld

 22. Tjonge wat kost dit wel niet?

  1.Thieme????(PvdD). 273
  2.De Roon??..(PVV).. 252
  3.Fritsma??..(PVV).. 247
  4.Drinkman??.(PVV).. 205
  5.Teeven????(VVD).. 179
  6.Van Gerven..(SP)?? 177
  7.Leijten??..(SP)?? 175
  8.Van der Ham.(SP)?? 168
  9.Van Velzen..(SP)?? 164
  10.Agema????(PVV).. 141
  11.Wilders??.(PVV).. 127
  12.Heerts??..(PvdA). 123
  13.De Wit??..(SP)?? 122
  14.Van Bommel.(SP)?? 118
  15.Langkamp??(SP)?? 115


  ⚠️ Meld

 23. Bovenstaand is een lijstje met kamervragen, sorry. Er is ook nog een link, misschien kan uitgezocht worden hoeveel vragen relevant waren?

  Wel sukkels op dat draadje: schreven ze ook nog Brinkman ipv Drinkman…..toen was dat wangedrag zeker nog niet bekend? Heb het maar ff hersteld anders ontstaat verwarring.


  ⚠️ Meld

 24. Niet alleen het wangedrag Dick.Heb die sukkel van de week bij P&W gezien.Pfffffffffffff wat een staaltje onvermogen vertoonde die weer eens.Heeft hij uberhaupt wel een idee waar die het over heeft?.Volgens mij was die meer bevlogen van die overactieve actrice naast hem dan het vraagstuk wat aan de orde was.


  ⚠️ Meld

 25. Komt een kamervraag bij Dick.

  De doorgeflipte gillende geert gaat kamervragen stellen aan Min. Plasterk.

  Een liedje van kinderen voor kinder met de titel Bakvla of Rijstenbrij is volgens de geblondeerde malloot islam-propaganda en beledigend voor de Nederlandse bevolking.
  Hoe ziek kun je wezen,het liedje gaat over een Marrokaans kindje die in Nederland komt.  ⚠️ Meld

 26. @dick 13.56, wat kosten al die anderen wel niet die zelden of nooit wat te vragen hebben? Volgens mij zitten die daar op onze kosten te slapen of hebben weer een snoepreisje.


  ⚠️ Meld

 27. Denk (nee, weet) dat er best wat nuttige kamerleden tussenzitten Assendorper. Mensen die serieus bezig zijn de regering te controleren en eventuele wetten te wijzigen. Beleid aan het maken zijn, inspiratie in het land op doen. Etc., etc. of ze in de 1e Kamer erg nuttig zijn weet ik niet. Ook zitten er in de 2e Kamer best wel wat voor de status denk ik en lapswanzen zul je daar ook wel hebben. Toch is de 2e Kamer natuurlijk erg belangrijk en machtig! Gelukkig maar, dat een ministerraad & MP niet ALLES voor het zeggen heeft.


  ⚠️ Meld

 28. Oh je doelt op 16:41 en vindt dat 2e Kamerleden veel te duur zijn, overbodig en om de tijd nog een beetje redelijk te besteden maar vragen moeten bedenken? Tja dat mag je denken. Maar waarom houden we verkiezingen dan? We hebben deze mensen er met alle kiesgerechtigden zelf neergezet. Bovendien schreef ik er om 17:15 ook al over. Hoop dat je je voor mij onduidelijke standpunt wilt toelichten.


  ⚠️ Meld

 29. @dick, je komt met een opsomming van kamerleden die de meeste vragen hebben gesteld en vervolgens vraag je je af of uitgezocht kan worden hoeveel vragen relevant waren. Ik vind het totaal niet belangrijk wie de meeste vragen stelt. Om 19.05 bericht je dat deze mensen door ons zijn gekozen. Dus dan zitten zij er toch voor hun achterban en worden deze vragen toch namens hun gesteld? En misschien stellen de kamerleden die onderaan deze lijst staan geen enkele relevante vraag. Volgens mij zijn dat de kamerleden van de coalitiepartijen. De Eerste Kamer heeft volgens mij geen enkel nut en mag van mij worden opgedoekt. Die houden zelden wat tegen. Is het niet zo dat sommige gasten hun politieke carri?re daar afbouwen :D:D


  ⚠️ Meld

 30. @ Assendorper; Daar verschillen we van mening. Heb een paar voorbeelden van belachelijke (soms bijna) discriminerende vragen gegeven. Zie Zwolse’s voorbeeld om 16:00. Je kunt er nog veel meer krijgen, moet ik ze even knippen en plakken. Ook onzinnige vragen, puur voor de buhne en om te scoren. Scorebordpolitiek; “hallo mensen we bestaan nog hoor!”. Vaak moet de minister ook nog opdraven en ambtenaren vanalles laten uitzoeken. Neemt niet weg dat er natuurlijk ook veel relevante vragen worden gesteld. Zal de laatste zijn die dat ontkent, evenmin als ik de kracht van het wapen ontken. Ben gewoon tegen het vragenstellen om het vragenstellen ten koste van de belastingbetaler.

  Als de vragen namens de kiezer zouden worden gesteld zijn er partijen (w.o. een niet-democratische partij = lijst) die wel heel erg onevenredig veel vragen stellen. Mijn indruk (let wel indruk) is dat de leden van de lijst ook nog eens de meeste scorebordpolitieke vragen stellen, niet relevant, enkel provocerend bedoeld, bakkies geld kostend.

  Over de 1e Kamer zijn we het eens. Afbouwende functie idd. Een enkeling maakt vlak voor de definitieve aftocht nog ff comedy. En zorgt dat door de reuring een nacht naar je genoemd wordt. Om thuis een paar whiskey’s en een dikke sigaar te nemen op het feit dat je blijkbaar nog bestaat. Hij wou zo graag MP worden, da’s dan weer niet gelukt. Bij het vaarwel van tante TON gokte hij echter op het “verkeerde paard”, om vernietigend door Bolk te worden neergesabeld. Marky Mark bleef….al even roemloos achter;)


  ⚠️ Meld

 31. @dick, het is toch logisch dat een kamerlid van een oppositiepartij meer vragen stelt dan een kamerlid van een regeringspartij? Als de regeringspartijen in de oppositie hadden gezeten dan was het omgekeerde het geval geweest. En bij de kleinere oppositiepartijen heb je natuurlijk altijd dezelfde vragenstellers maar dat lijkt mij ook logisch. Als er discriminerende vragen worden gesteld dan keur ik dat absoluut af. Vooropgesteld ik ben geen PVV aanhanger, maar scoren wil natuurlijk elke partij. Ik heb de moed al opgegeven en stem helemaal niet meer. Zoals je wellicht weet is Wouter deze week in Venlo geweest. Daar heeft hij gezegd dat hij de Waterschappen op wil heffen. Ga jij binnenkort maar even een schuimertje met hem drinken, misschien komt ie dat nog op andere gedachten :D:D:D.


  ⚠️ Meld

 32. @ Assendorper, Idd vrij logisch meer vragen van een oppositielid. Die Heerts-PvdA (is dan ook een scherpe jongen) op de 12e plek heeft het echter niet slecht gedaan. Je ziet hem dan ook nog wel eens op tv. Kan niet beoordelen of het een selfkicker en/of scorebordpoliticus is. Maar hij heeft al veel onderwerpen succesvol aangesneden.

  Jij: Als er discriminerende vragen worden gesteld dan keur ik dat absoluut af. Vooropgesteld ik ben geen PVV aanhanger, maar scoren wil natuurlijk elke partij.

  Eens. Joh, maak van je democratisch recht gebruik….Je bent zo posititief ingesteld, jammer dat je zurig blijft toekijken vanaf de zijlijn!

  Dacht dat niemand er over begon. Ook niet elders. Het stond op ons intranet: Daar heeft hij gezegd dat hij de Waterschappen op wil heffen. Ga jij binnenkort maar even een schuimertje met hem drinken, misschien komt ie dat nog op andere gedachten

  Tijdens de vorige verkiezingen hield de directeur een toespraak. Hij zei dat we niet op de PvdA moesten stemmen om dezelfde reden. Heb de verantwoordelijke PvdA-er Boelhouwer gemaild. Ook omdat mijn VVD-sjef zat te sarren aan de kantine-tafel. Kreeg een keurig en vooral genuanceerd antwoord… Het was toen al geen reden NIET op de PvdA te stemmen. Heb het gemaild naar de directeur en hem later gevraagd of ie het gelezen had. Meer als “ja” en een glimlach kwam er niet uit, het stemadvies was ook al gegeven. Heb de mail op de kantinetafel gelegd en we hebben het besproken.

  Het was al erg lang bekend dat er of een clustering zou komen of we zouden onder de Provincie vallen…Het werk blijft wel. Misschien dat ze wat gaan snoeien in de overhead en het bestuur?! Wij zijn al een hele platte organisatie. Denk zeker dat mijn werk blijft. Fusies en reorganisaties zijn we gewend. We hebben altijd een goed sociaal statuut gehad. De vakbonden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld. Ben lid van de beste (ABVA). Er zijn geen gedwongen ontslagen gevallen. Zouden ze ook wel gek zijn als ze zulke getalenteerde mensen als mij op straat zetten.

  Hoop dan wel bij de Provincie Overijssel onderdak te mogen vinden, Assen is weer een stuk verder. Komt tijd komt raad.


  ⚠️ Meld

 33. Tja. Moet ik nou wel te rusten zeggen of goede morgen 🙂 ;)… Ik ga zo eerst mijn bed maar opzoeken dus wel ter rusten allen ;)…


  ⚠️ Meld

 34. @Assendorper: Nee, ik heb het echt ontzettend druk! maar ik ga er zeker even tijd voor maken. Goed dat je nog even herinnert :)… Jammer dattie-pas om 16:00 open is.


  ⚠️ Meld

 35. Mogguh, Tim dit is wel een beetje overdreven:

  Moet ik nou wel te rusten zeggen of goede morgen

  0.45, toen lag ik er ook net in….nog een uurtje of 14-14,5!

  Goed bekeken Tim: Tijd maken voor de mooie, gezellige, vrolijke, lekkere en prikkelende dnigen in het leven.

  Hoe is’t met De Tonne eigenlijk hier? as Zaterdag niemand in Berkum en zaterdagavond 7 november niemand hiervandaag op de laatste Tonne-Reunie?

  Kreeg net ook pas de 2e “zeer-waarschijnlijk” binnen op mijn mail. Nou ja, we’ll see!!


  ⚠️ Meld

 36. Krijgen we nu bij de volgende thuis wedstrijd de tribunes vol met snikkende supporters met rouwbanden om?Vlaggen halfstok in Wognum en Alkmaar.En wie weet komt er nog een helderlicht die deze dag als nationale Dirkiedag aankondigt;).


  ⚠️ Meld

 37. Stapt Everse zelf op of wordt ie aan de kant gezet ???

  ============

  Als de geruchten waar zijjn, en die worden officieel niet bevestigd noch ontkend, is het laatste het geval.


  ⚠️ Meld

 38. Vanmorgen en vanmiddag zijn er vergaderingen op het stadion rondom het aanblijven of mogelijk vertrek van Jan Everse en Claus Boekweg. Everse en Boekweg waren vanmorgen ook al in gesprek op het stadion.

  Later meer.

  Dit is als bericht op Fc Zwolle.org geplaatst.


  ⚠️ Meld

 39. Netjes, al wilden ze zo de KNVB misschien voor zijn

  Directie en bestuur van AZ hebben excuses aangeboden aan Ajacied Demy de Zeeuw voor de spreekkoren die zondag tot hem werden gericht tijdens de competitiewedstrijd tussen AZ en Ajax. Voor de aanklager betaald voetbal van de KNVB waren de spreekkoren aanleiding tot een vooronderzoek.  ⚠️ Meld

 40. Geen reden of vermoeden van een reden op .org nog. Roelofsen lijkt wel weer logisch en idd Jaap Stam & Bert Kontermans moeten ze zien te behouden, lijkt me.


  ⚠️ Meld

 41. Misschien wordt dit wat?

  Muziek in de Tent Nieuwsbrief
  Beste Muziek in de Tent-er,

  Op zondag 11 oktober j.l. hebben wij kunnen luisteren naar Jeugdensemble Toverfluit. Tijdens het opbouwen werd besloten te verhuizen naar de Enk vanwege de heftige regenbuien om apparatuur en instrumenten te beschermen. Achteraf gezien hadden we best naar buiten kunnen gaan; het was tijdens het concert droog en zelfs de zon brak nog even door. Het optreden kreeg door het in de Enk zijn wel een intieme uitstraling. Een bijzonder concert, door bijzondere jonge mensen.

  Op zondag 8 november hopen we buiten te kunnen blijven. We gaan dan genieten van een totaal ander genre in de muziek: the blues??
  Voor ons zal gaan optreden The Jeebee blues band. “JeeBee is een energiek trio vol passie, ritme en talent.”
  Eind 2003 stoppen Arjen Huitenga, Joris Bos en Martijn Drijfhout met hun toenmalige band en starten zij JeeBee.
  Na het optreden in de Vliegende Koe op het bluesfestival van Texel 2003, waar JeeBee voor het eerst optrad, werd JeeBee uitgeroepen als d? verassing van het festival. Een kleine kroeg op z??n kop door 3 jonge heren uit het hoge noorden. Vanaf dat moment is JeeBee niet meer te stoppen en treden ze regelmatig op door heel Nederland.
  Begin 2006 komt het demo-album ??Come on Home?? uit. Een album met 5 nummers waaronder 3 eigen producties. Duidelijk was dat van de pure blues werd afgeweken en er een eigen sound naar voren kwam op het album; Een mix van blues, funk en rock. Sinds 2003 heeft JeeBee vele optredens achter de rug, waaronder het Eurosonic in 2004 en een tour door Ierland. Ook waren ze talent van de week op ongekend talent.nl en kregen ze een artist spotlight op Boomr.nl. Deze zomer neemt JeeBee hun eerste studio album op in Groningen.
  Jee Bee treedt op zondag 8 november op in de Muziektent aan het Assendorperplein. Aanvang : 14.00 uur. Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje. Bij de laatste kunt u zelfs terecht voor een overheerlijke pannenkoek.

  OPEN PODIUM
  Muziek in de Tent zou Muziek in de Tent niet zijn als er tijdens de laatste editie van 2009 geen Open Podium zou zijn. Dus ook dit jaar (13 december) krijgen artiesten van diverse pluimage de gelegenheid zichzelf te presenteren. Dit varieert van poëzie naar toneel en van instrumentale muziek naar koorzang.
  Hoewel december bekend staat als een koude maand zorgt het Open Podium voor zeer veel warmte op het Assendorperplein.
  Amateurs, semiprofs en professionele artiesten krijgen zo de gelegenheid zichzelf te presenteren op het leukste plein van Zwolle.
  Wil je meedoen geef je dan z.s.m. op via email: info@muziekindetent.nl

  Met vriendelijke groet,

  Lucienne van der Velde
  Voorzitter

  http://www.muziekindetent.nl  ⚠️ Meld

 42. Nee, valt allemaal wel mee. Baal er alleen van!
  Was bij de parkeerplaats achter De Haerst. En het eerste dat de chauffeur van de andere auto zei was:”Je reed tegen de rijrichting in!” Dus dat gaat misschien nog een mooie discussie worden. Ik heb er daar ter plekke geen punt van gemaakt. En hij heeft zelf aangekruist uit het parkeervak weg gereden te zijn.

  En nu ben ik straks mijn auto waarschijnlijk weer een paar dagen kwijt 🙁 En daar rijd ik 2,5 uur per dag in.


  ⚠️ Meld

 43. was de rijrichting ook duidelijk aangegeven?
  Door Koko Hattem, op 29 oktober 2009 om 23:50

  Nee, er was geen rijrichting aangegeven. Ja, die dokus wees nog even naar een bordje “P” met een pijl erop, waar dus stond aangegeven waar de parkeerplek voor auto’s is. Maar in mijn boekje is dat geen bord, dat de verplichte rijrichting aangeeft 🙂

  Ik zie wel hoe het afloopt. Gisteren even kunnen afreageren bij de repetitie…dus ik ben weer wat tot rust. “Running with the devil” hebben we er in ieder geval bij 🙂


  ⚠️ Meld

 44. Voor al die gasten met hun GAKBALLEN syndroom:

  In maart van het vorig jaar deed de AID bij verschillende vleesbedrijven een inval. In totaal werd bij die actie 5.000 kilo vlees in beslag genomen. Ook werd een administratie meegenomen. Het zou gaan om het omkatten van zogenaamd steekvlees, dat niet voor menselijke consumptie bestemd is. Het vlees moest worden aangeboden aan een destructiebedrijf, maar volgens het OM is dat niet gebeurd en zou de Deventenaar 900 ton vlees hebben omgekat. Met het omkatten werd geprobeerd om vlees dat alleen nog als diervoeder had mogen dienen omgezet naar vlees voor menselijke consumptie.

  Eet smakelijk!!!
  Vlees? nee, dank je!  ⚠️ Meld

 45. En ze hebben in die partij geen enkele gakbal gevonden Zwollenaar. Ik heb er ook wel zin in Joppuh. Gisteren heb ik er ook nog één gehad.


  ⚠️ Meld

 46. WHC uit altijd lastig, gelukkig voor Ajax hebben ze voor deze wedstrijd een knvb scheidsrechter en geen clubscheids zoals ik er zo vaak heb meegemaakt.


  ⚠️ Meld

 47. Ach, de kanitne is groot zat en nog behangen met vloerbedekking op het plafond ook. Wel lachen altijd daar. Tja, hou ze in de gaten die Wezuppers. Maar bedoel meer dat er in Wezep nogal wat zeer fanatieke voetballiefhebbers zitten. Hoop dat ze de veiligheid een beetje voor elkaar hebben zodat het een mooi feest voor de regio kan worden. We zullen wel niet aan kaartjes kunnen komen. Kende degene die de commercie daar (betaald) een nieuwe impuls gaf goed. Maar die is alweer een tijd terug in zijn post: burgemeester van Oosterwolde.

  Hé geloof dat er nog een mogelijkheid is….morgen op de 30+ avond in Berkum. Ga jij naar Feyenoord-AZ kijken….als het nog bestaat?
  Beetje vertrouwen in De Klassieker zondag?


  ⚠️ Meld

 48. Iemand postte dat hier wichert…vol overtuiging en met diverse namen die relaties van hem en de schrijver waren. Door mijn (?)……WIL IK DE ONDERSTE STEEN BOVEN 😀 Hoewel ik die kerel (die een Wildersje deed in de belangrijkste onderhandelingen met Agnes J.) absoluut niet mag. Maar dat moge duidelijk zijn.

  Haha: die 1 moet door een fout komen.
  Zeg: 2-1 maar Ajax moet wel blijven winnen want ik vind PSVouw en Twente erg sterk!


  ⚠️ Meld

 49. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?
  Een gakbal-sateh bij De Pierik? Oid? Duurder mag ook natuurlijk…
  Uitreiking in de gelegenheid die inversteert in prijs(prijzen)?

  En een slag drank van Zwolle-Marketing (en of marketeers) inc. met de VVV want een beter, betrouwbaarder, gezelliger, sneller, creatiever, goedkoper, tevens discussieplatform opgepompt met kwalitatieve super-foto’s… promotie-apparaat kan Zwolle zich niet wensen. Proost!


  ⚠️ Meld

 50. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?  ⚠️ Meld

 51. Achtergrond info:

  Roy Makaay dacht na de schorsing van Jon Dahl Tomasson dat hij een kans zou krijgen in de basis van Feyenoord, maar niets is minder waar. Volgens RTV Rijnmond passeert Mario Been Das Phantom voor de klassieker tegen Ajax, ten faveure van Andwelé Slory.

  Tomasson liep tegen Sparta een rode kaart op en kreeg vier wedstrijden schorsing. Makaay dacht toen enkele weken de kans te krijgen, maar inmiddels is hij dus gedegradeerd tot derde spits. Vorige week kreeg hij tegen VVV-Venlo nog wel de kans, hij kwam toen niet tot scoren.

  Jonge voorhoede

  Spits Slory krijgt zondag in de Arena steun van aanvallers Diego Biseswar en Georginio Wijnaldum. Ook Stefan Babovic zal in de basis beginnen, meldt RTV Rijnmond. Verder zijn Giovanni van Bronckhorst en Kelvin Leerdam volledig hersteld van blessures  ⚠️ Meld

 52. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?

  – Bij gelijke uitslag worden event. prijzen gedeeld.  ⚠️ Meld

 53. Ajax favoriet door gokkers/goksite’s op internet.
  Quots van Ajax gaan omlaag, en die van Feyenoord gaan omhoog.
  Bet 24: ?? 1.40 winst voor Ajax.
  Pinnacle Sports: ?? 4.35 voor gelijkspel.
  Pinnacle Sports, Bet 24 en Sportingbet: ?? 7.00 winst voor Feyenoord.

  Ajax 2-0 Feyenoord.


  ⚠️ Meld

 54. Heerlijke twijfelkonten, veel mensen. Speelt Ajax slecht in de bekert en wint vlak voor de strafschoppen….beginnen ze te twijfelen haha.

  Bedankt voor de actuele info TOTO Scilattie! Of TotoZeeg?

  Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0


  ⚠️ Meld

 55. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-2

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?

  – Bij gelijke uitslag worden event. prijzen gedeeld.

  * Iemand moet het lijstje natuurlijk wel ff aanvullen als ik er niet ben. Vanavond weg en van ’t weekend: weekend 😉
  Vrees bovendien dat we het met de “eer” moeten doen. Ondankt geluiden van een schimmige man met hoed en regenjas die beweert dat er zich 30 sponsoren op het kantoor van de Admin verdringen om te mogen iets ludieks ter beschikking te stellen :'(


  ⚠️ Meld

 56. Hmmmm dat was de laatste die een ingezonden uitslag mag veranderen 😉

  Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?

  – Bij gelijke uitslag worden event. prijzen gedeeld.  ⚠️ Meld

 57. wilde Joppuh niet in tranen zien als hij zijn gehaktbal met mij moest delen,maar wil al die andere wel een traantje zien weg pinken, want dat zij niets van die gehaktbal gaan eten weet ik zeket wie laat Ajax nou winnen.

  Maar eerst morgen maar weer langs de velden in Zwolle staan om mijn eiegen kanjers aan te moedigen.

  Een ieder een fijn voetbal weekend op welk veld het ook maar mag zijn. Want plezier staat bij voetbal voor op.


  ⚠️ Meld

 58. De winnaar van deze poule kan na de wedstrijd een gratis gakbal nuttigen bij café de Pierik. Heb ik net even geregeld bij Stado. De wedstrijd is daar vanaf 12.30 live te zien. Ik weet niet of ik dan al wakker ben maar na afloop kom ik in ieder geval om te zien wie deze BAL heeft gewonnen.


  ⚠️ Meld

 59. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1

  Misschien is er een sponsor die wat ludieks ter beschikking wil stellen, voor de winnaar?

  – Bij gelijke uitslag worden event. prijzen gedeeld.


  ⚠️ Meld

 60. een gedeelde gakbal telt voor twee,ik ruil mijn prijs vast in en gun Tim de hele bal,die mooie bal van goud.Tim 3-1 wichert 3-1 opgeteld 6-2 wat een uitslag dit mag je niet missen Assendorper komje nest uit


  ⚠️ Meld

 61. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1
  Natascha 1-1

  Morgen zit ik niet in de pierik, ik ben om die tijd aan het werk 🙁


  ⚠️ Meld

 62. OPSTELLINGEN: FC ZWOLLE – HELMOND SPORT
  FC ZWOLLE: DIEDERIK BOER, RUUD KRAS, ERIC FERNANDO BOTTEGHIN, ALBERT VAN DER HAAR, SAID BAKKATI, ARNE SLOT, ETIENNE REIJNEN, GERGO BELICZKY, NIEK VOSSEBELT, ELDRIDGE ROJER, CECILIO LOPES

  HELMOND SPORT: ROBERT VAN WESTEROP, JEROEN VELDMATE, ROB VAN DER SLUIJS, RENE PAARDEKOPER, GUUS JOPPEN, CHARLES KAZLAUSKAS, ILJA VAN LEERDAM, BRUNO ANDRADE, JOHAN VOSKAMP, MARC H?CHER, YOUSSEF CHIDA


  ⚠️ Meld

 63. ajax-feyenoord 1-0

  Gakbal was vandaag weer prima bij stado, had ik ook wel verdient.
  Gisteren namelijk alweer hier de stroom uit gevallen, is de 4e keer al in korte tijd.  ⚠️ Meld

 64. Jajajaja ik zal proberen om vanaf de 2e helft aanwezig te zijn in de Pierik. Zal niet meevallen want ik heb morgen twee feessies en vrees dat ik de kerk niet voor 6 uur binnenstap.


  ⚠️ Meld

 65. Assendorper, klopt,andere voorwaarde is dat de huurbaas de staat van het pand goed checkt;)

  goed gegeten van de kolk laatst? was te laat om de drukte voor je te voorspellen:D


  ⚠️ Meld

 66. @ghehe, het was me te druk bij van de Kolk en ben maar naar de buurman (Surinamer) gegaan. Roti afgehaald met wat kousebanden. Mijn sokken zakken altijd af:D:D:D.


  ⚠️ Meld

 67. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1
  Natascha 1-1
  Koko 1-0


  ⚠️ Meld

 68. Vandaag prestatieverlof gehad. De baas is zo goed over mij te spreken zodat ik misschien helemaal niet meer hoef te komen. 8)8):D:D


  ⚠️ Meld

 69. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1
  Natascha 1-1
  Koko 1-0
  jaja 2-3
  ikke 1-3


  ⚠️ Meld

 70. Truste allemaal, iemand anders moet de poul maar even overnemen, vanaf nu slaap ik en werk ik en feest ik tot zondagmorgen ongeveer. Gaap.


  ⚠️ Meld

 71. Iets met 6 en 2 eerder genoemd vanavond….Eagles wint bij de nep-BN-ers waar het dorp voor 50% achter gillende Geert aanholt met 2-6. Voor de neutrale fans nog mooie doelpunten….soooo. Maar Waar verloren ze uit, dit jaar?

  Wat werd lelijk, ongeschoren Johan-3 heerlijk in de maling genomen met zijn bowlingshoes uit Drenthe….in zijn eigen VI-programma door Prem (ook een loser ok). Ook over het Zwolle-lijntje. Johan-3 vond het nodig Claus, Jaap en Bert K. af te zeiken….jammer is het wel.


  ⚠️ Meld

 72. goede nacht allen. idd Tim….en morgen gezond weer op…..daarna gelijk aan de gezellige zijlijn bij een voetbalclub. 😉

  Bedankt voor de tip

  De winnaar van deze poule kan na de wedstrijd een gratis gakbal nuttigen bij café de Pierik. Heb ik net even geregeld bij Stado. De wedstrijd is daar vanaf 12.30 live te zien. Ik weet niet of ik dan al wakker ben maar na afloop kom ik in ieder geval om te zien wie deze BAL heeft gewonnen.

  We zien wel. 😉


  ⚠️ Meld

 73. Ik kijk de westrijd wel thuis, is beter voor mijn gemoed, en als we gewonnen hebben denk ik dat ik wel trek heb in een lekkere gakbal van Stado met ’n fijn pilsien d’r bij natuurlijk!!


  ⚠️ Meld

 74. @admin,

  Wat houd dat item ‘docman’ in? (te vinden in het linker menu…) Het is niet toegankelijk maar toch vreemd dat het daar dan staat. Mwah.


  ⚠️ Meld

 75. @ Admin,

  Plaats ik (ja sorry redelijk kansarm) een reactie op mijn eigen profiel staat er links bij laatste reacties dat mijn reactie staat bij

  Bureau Zwolle-Noord tijdelijk niet toegankelijk
  zondag 08 oktober 2006

  Vreemd…

  ======

  Dat is niet normaal, dat klopt.
  Meldt het even via de mail van de redactie a.u.b.


  ⚠️ Meld

 76. Heel verstandig joppuh, ajacieden hebben altijd de nare eigenschap meteen vreselijk naast hun schoenen te gaan lopen bij winst daarom kijk ik ook ALTIJD thuis.

  Alleen, net dit jaar valt de verjaardag van me oom op dezelfde dag 😮 dus ik zit in Den Haag, waar het denk ik goed toeven is als ajax misschien verliest:D

  Mocht ik per ongeluk de poule winnen, mag de feyenoorder!!! die het dichtst bij mijn uitslag zat de gakbal gaan halen in de Pierik.;D


  ⚠️ Meld

 77. Mocht ik de pool winnen (in ieder geval winst), kunt u de gakbal aan Natascha geven. Hoop dat ze zich niet verslikt i.v.m. het het verlies.


  ⚠️ Meld

 78. Mag ik je zaakwaarnemer worden Joppuh? Denk dat als Feyenoord lucht van dit keupie krijgt, ze gelijk zullen toehappen. Daar is nog wel wat ruimte voor een basisspeler namelijk 8)


  ⚠️ Meld

 79. Euujjj niet zo snel he, ik ben toevallig wel samen met Ingrid diegenen die hem ontdekt hebben he!! Tegen een vergoeding komt het allemaal goed en mag jij zaakwaarnemer wworden Dick:D


  ⚠️ Meld

 80. al die joppuh’s in de voetbalwereld, osnabruck, helmond sport we krijgen het nog druk natasha. We meosten onder het genot van een balletje, maar eens in onderhandeling gaan.


  ⚠️ Meld

 81. @ Admin,

  Plaats ik (ja sorry redelijk kansarm) een reactie op mijn eigen profiel staat er links bij laatste reacties dat mijn reactie staat bij

  Bureau Zwolle-Noord tijdelijk niet toegankelijk
  zondag 08 oktober 2006

  Vreemd…

  ======

  Dat is niet normaal, dat klopt.
  Meldt het even via de mail van de redactie a.u.b.

  en dat was ook alweer…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.