Congresstad Zwolle

Zwolle – De stad als gastheer, zo presenteerde het nieuwe congresstad Zwolle zich op 26 oktober aan de markt. Zwolle biedt niet alleen geweldige congreslocaties, maar nog zoveel meer. De economische crisis en de komst van meer hotelkamers en congreslocaties maken een herstart van Congresstad Zwolle meer dan gewenst.

26-10-2009_zwolle_congresstad__3.jpg 

Het ondernemingsplan is klaar, de marketing- communicatiestrategie is ontwikkeld, de gemeente Zwolle heeft haar steun toegezegd en belangrijke ambassadeurs zijn aan Congresstad Zwolle verbonden. Zelfs een bestuursformatie heeft plaats gevonden. Alle voorwaarden zijn aanwezig om van Congresstad Zwolle nieuwe stijl een succes te maken. Tijdens een bijeenkomst in het Stadioncomplex, en met de aanwezigheid van burgemeester H.J. Meijer, kwamen de voordelen van synergie en kansen voor partners aan bod komen. Tevens kregen de potentiële partners de mogelijkheid om aan te sluiten bij Congresstad Zwolle.

26-10-2009_zwolle_congresstad__4.jpg

26-10-2009_zwolle_congresstad__5.jpg

26-10-2009_zwolle_congresstad__annet_van_limburg__1.jpg
Annet van Limburg

De eerste samenwerking tussen partners van Congresstad Zwolle werd op 26 oktober een feit. De huidige partners Equipe en Hulskamp verzorgen de accommodatie en facilitaire diensten voor deze dag.

26-10-2009_zwolle_congresstad__2.jpg

Artikel delen:

Reageer