Behoefte aan opslagruimte neemt toe in Zwolle

Zwolle – Het zal je maar overkomen. Je hebt tijdelijk extra ruimte nodig, waarop je besluit een opslagruimte te huren. Een paar uur later kom je thuis met een reischeque voor twee personen ter waarde van € 900,- inclusief zakgeld! Het overkwam de familie Kok uit Dwingeloo deze week bij het bedrijf Space Winner in Zwolle. Vader Theo en zijn 17-jarige dochter Dámaris waren blij verrast met de mededeling dat zij de duizendste huurder van het Zwolse opslagbedrijf  bleken te zijn. ‘Ik heb nog nooit iets gewonnen en dan nu dit, fantastisch!’ aldus Theo.

Het opslagbedrijf is sinds december 2006 actief in Zwolle en hebben nu al meer dan duizend huurders mogen ontvangen. Daniël Aydin, medewerker van het opslagbedrijf; ‘het is voor deze mensen natuurlijk hartstikke leuk, maar wij zijn er zelf natuurlijk ook heel blij mee. Het betekent dat er veel vraag is naar ons product. We wisten dat er vraag was naar flexibele en kwalitatieve hoogwaardige opslagruimte, maar dat het zo’n vaart zou lopen hadden wij zelf ook niet verwacht. Dat is de reden dat we deze week opnieuw zijn begonnen met het uitbreiden van ons gebouw. Het aantal opslagruimte zal binnen enkele maanden royaal worden opgeschroefd en hebben we voorlopig voldoende aanbod voor nieuwe huurders.’

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Reclame
  Space Winner is met dit stukje (sluik) reclame en een cheque van ??900,= goedkoper uit dan een advertentie ergens plaatsen.
  Of moesten ze ook nog iets aan Weblog betalen voor deze reclame?


  ⚠️ Meld

 2. eens met Tja; laat Weblog Zwolle een objectief en onafhankelijk medium blijven! Kan een keer gebeuren, maar dit soort stukjes moeten geen gewoonte worden.


  ⚠️ Meld

 3. Och.. ik vind het juist leuk voor die mensen dat ze dan in de krant / weblog staan 🙂 Het bedrijf heeft haar 1000ste huurder binnen gehaald, wat betekent dat het goed gaat! Het is vast niet alleen bedoeld als reclame (wat ze dus blijkbaar helemaal niet nodig hebben).


  ⚠️ Meld

 4. Ach, als je reclame kunt maken door in mensen te investeren, dan lijkt me daar niet veel mis mee. Zeker niet als het zo eens sporadisch gebeurt.


  ⚠️ Meld

 5. Wat zijn jullie mild! Ik ben juist zo blij met Weblog Zwolle omdat het niet zo’n verkapt advertentieblaadje is zoals De Zwollenaar, maar alleen echt nieuws biedt. Maar als de rest van de bezoekers dit soort berichtjes wél op prijs stelt, pas ik me gewoon aan hoor, dan zal ik er omheen moeten lezen. Toch hoop ik dat het beperkt blijft.


  ⚠️ Meld

Reageer