Carnaval in Sassendonk gaat weer van start

Zwolle – Veel carnavalsvierders uit Zwolle en wijde omgeving beginnen weer de kriebels te krijgen. Het Sassendonkse carnavalsseizoen 2009/2010 gaat weer van start. Onder aanvoering van de Stadsprins gaan de vele verenigingen, groepen en individuele carnavalsvierders er weer een doldwaze periode van leut en gezelligheid van maken. Carnavals Vereniging de Eileuvers opent het carnavalsseizoen op zaterdag 14 november 2009 feestelijk met haar traditionele Zittingsavond. Dan komt er weer een einde aan alle geruchten over wie er uit het Eileuvernest zal komen. Deze avond zullen we weten wie cv de Eileuvers en Sassendonk voor gaat in 2009/2010. En daarmee wordt het startsein gegeven voor weer een fantastisch carnavalsjaar!

De Eileuvers maken van deze avond een groots feest. En omdat de Stadsprins er voor alle carnavalsvierders van Sassendonk is nodigen zij iedereen dan ook graag uit om deze avond samen te vieren. De toegang is voor iedereen gratis. Deze avond wordt gevierd in de WRZV Hallen, die wordt omgetoverd tot een gezellige feestzaal. Men kan genieten van creatief en ontspannend amusement, met leut en gezelligheid als ingrediënten.  

Het Programma ziet er als volgt uit: 19:30 uur Zaal open 20:00 uur Opening van de avond 20:20 uur Abdicatie van Prins Kobus I 21:30 uur Opkomst nieuwe Prins der Eileuvers en Stadsprins van Sassendonk 22:15 uur Spetterende optredens van.:  De dansmariekes van de Eileuvers  Hofkapel der Eileuvers “Le Bombardon“  Reinier Vegter  Men & Music  Zware Jongens

Artikel delen:

Reageer