Winkeldieven actief

Zwolle – Een 44-jarige en 45-jarige vrouw uit Zwolle zijn dinsdagmorgen rond 10.50 uur aangehouden in de Hertenstraat voor winkeldiefstal. Personeel van een winkel aan het Stationsplein had gezien dat de vrouwen spullen wegnamen en zonder te betalen de winkel weer uitliepen. Toen de vrouwen er vandoor gingen werd de politie gebeld. Omstanders zagen dat de vrouwen de spullen van zich afgooiden in een put. De twee konden op de Hertenstraat worden aangehouden. In de put werden de gestolen goederen teruggevonden. De vrouwen zijn na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Een 17-jarige Zwolse is dinsdag 27 oktober rond 12.30 uur aangehouden in een supermarkt aan de Veemarkt voor diefstal van diverse etenswaren. Zij was de kassa gepasseerd zonder te betalen en daarop door personeel aangehouden. Ze werd overgedragen aan de politie. Na verhoor is ze heengezonden. Het Openbaar Ministerie beslist over verdere afhandeling van de zaak.  

Op dinsdag 27 oktober om 14.15 uur is in een winkel aan de Diezerstraat een 29-jarige man uit Almere aangehouden voor winkeldiefstal van in totaal 13 potten gel. Personeel zag dat de man de spullen in een tas stopte en de kassa passeerde zonder te betalen. Voorbij de kassa werd hij aangehouden. De man werd overgedragen aan de politie. Hij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Artikel delen:

Reageer