Aanpak fietsenoverlast Grote Markt

Zwolle – De gemeente Zwolle is begonnen de onveilige situatie door fout geparkeerde fietsen en bromfietsen op de locatie Diezerstraat/Oude Vismarkt aan te pakken. De locatie is door burgemeester en wethouders aangewezen als gebied waar het verboden is fietsen en bromfietsen onbeheerd buiten de stallingruimte te plaatsen. Donderdagmiddag was er op de Grote Markt een actie om fietsers en bromfietsers te informeren over de nieuwe maatregel.

leugenbank.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Grappige tekening. Na 14 dagen dag in dag uit op het bankie op de engel te hebben gewacht, voer van Febo, de beroemde schuimers van Stappie gakballen en saucijsjes van Van Orschouw te hebben genuttigd; fietste “de sjaal” teleurgesteld naar huis….op zijn fiets die (al die tijd) keurig en onaangeroerd, tegen de St.Michaëlskerk en net buiten het plaatje stond geparkeerd.


  ⚠️ Meld

 2. @Dick, Ja Dick, daar zet ik mn fiets ook altijd neer.
  Er stonden vroeger niet voor niets smeedijzeren hekken tussen de steunberen van de kerk….die moesten weg…nu zouden ze er weer goed van pas komen, ….de Zwolse politiek blijft een bron van vermaak he?


  ⚠️ Meld

 3. 😀 Als ik daar in de buurt ben parkeer ik em ook daar. Bij Heetebrij ook zo dicht mogelijk bij. Wel zodat er nog mensen langskunnen en niemand zeurt. Bij Stappie achter het scherm staat ie ook niemand in de weg. Bij andere kroegen idem. Op het Assendorperplein hoort onze manier van parkeren gelukkig. Vrees dat de gemeente uitvoert wat veel mensen roeptoeteren. Hier ook en volgens mij wilden politieke partijen dat zelfs. Wel zonde van mijn belastingcenten:'(


  ⚠️ Meld

 4. Dat klinkt een beetje als iemand bekeuren voor het fout parkeren in de sahara daar zijn ook geen parkeerplekken. Oke hier wel wat, maar te weinig, verkeerd gesitueerd of te ver weg van het citycentrum. Als je auto’s uit de stad wilt weren moet je het de fietsers wel makkelijk maken en ze zeker niet gaan bekeuren als ze bij de gemeente er zelf nog niet uitzijn hoeveel en waar de fietsenrekken moeten komen.

  Doet me ook denken aan het stationsverhaal, constant staat je fiets bij de afac maar genoeg fietsenrekken plaatsen ho maar!


  ⚠️ Meld

Reageer