Zwolse Kunst en Culinair rond de Poolcirkel

Zwolle – Van 21 tot en met 24 maart 2010 vindt een uniek gebeuren plaats in het Noorden van Zweden. Kora Reizen combineert Kunst en Culinair met bijzondere gasten uit Zwolle.

Ivo de Lange van IQ Kunst uitleen & verkoop uit Zwolle en Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije uit hetzelfde Zwolle zijn de daadwerkelijke hoogtepunten van deze reis, die echter wordt aangekleed met heel veel avontuur in de vorm van sneeuwscooters, rendieren en racen op ijs, een prachtig landschap rond het Zweedse Åre en een verblijf in hotel Copperhill, genomineerd voor de European Hotel Design Award 2009. Tijdens het verblijf zorgt Ivo de Lange voor een expositie in het hotel en trakteert Jonnie Boer met behulp van zijn eigen brigade uit Nederland op een heerlijk 6-gangendiner voorzien van de superieure wijnen uit de kelder van Thérèse.

Indien u geïnteresseerd bent in deze reis dan kunt u contact opnemen met Kora Reizen BV, tel. 0297-346303 of via de website www.korareizen.nl via de button Kunst & Culinair.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @wichert, 2.550,- euro per peroon op basis van een tweepersoonskamer. Als je alleen bent betaal je nog een toeslag van 400,- euro. Alleenstaanden zijn ook altijd de pineut. We kunnen het idd beter bij de Gakballen houden:D:D.


    ⚠️ Meld

Reageer