Skibaan bij Zwolle moet filerijders A28 vermaken

Zwolle – Aan de Kleefstraat nabij de A28 in Zwolle is sinds zaterdag een kunstskibaan gerealiseerd. De Mountain Peak Free Ski Track zal vanaf zondag in werking zijn. Vanaf 1 november zal een winkelketen twee weken lang op de skibaan demonstraties en shows geven, en met name hun nieuwe wintersportkleding aan gaan prijzen.

skibaan_a28.jpg

Tegen de komst van de skibaan was vooraf het nodige commentaar. De winkelketen zegt automobilisten rond de dagelijkse spits te willen vermaken als ze in de file staan. Tegenstanders menen dat de files door het winterspektakel juist nog langer zullen gaan worden. Vanaf zondag zullen professionele skiërs en snowboarders de baan uit gaan testen.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Spektakel voor automobilisten in de file? Waarom hebben ze dan vanochtend een hele rits groene schermen langs de snelweg geplaatst?


  ⚠️ Meld

 2. Om ongelukken op de snelweg te voorkomen zijn er schermen geplaatst, maar ondanks de schermen kunnen automobilisten de skiërs wel zien.


  ⚠️ Meld

 3. A28 Amersfoort richting Zwolle: Tussen afrit Zwolle-Centrum en afrit Dalfsen 5.1 km.
  Toch is het wel bijzonder. Ik rij hier elke dag, en dit is niet normaal hoor.


  ⚠️ Meld

 4. Ja en Henk ik rij er ook vaak en meestal staat het daar vast, vandaar dat ze er ook een driebaans weg van willen maken heeft totaal niets met dat ski ding te maken de file was er eerst en scapino heeft daar slim op ingespeelt


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.