Algemeen Log 58

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 59 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 215
 1. Even overgenomen uit de andere log:

  Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1
  Natascha 1-1
  Koko 1-0
  jaja 2-3
  ikke 1-3  ⚠️ Meld

 2. Voorspelde uitslagen Ajax-Feyenoord:
  Wichert 3-1
  Joppuh 1-2
  Dick 2-1
  zwolse 4-2
  ASSENDORPER 3-0
  Gerrit D 2-0
  Tim 3-1
  TOTO 2-0
  ingrid 1-3
  Diana 2-2
  Henk 4-1
  Natascha 1-1
  Koko 1-0
  jaja 2-3
  ikke 1-3
  Larry 0-1


  ⚠️ Meld

 3. Ja, ik vraag me ook af hoe ze dat gefilmd hebben. :'(
  Maar wel mooi gedaan.

  Vanavond is er op Canvas een film te zien met overweldigend mooie natuurbeelden:

  Khadak
  Belgische, Duitse (B, D) Drama uit 2006 van Jessica Woodworth, Peter Brosens. Met: Batzul Khayankhyarvaa, Tsetsegee Byamba, Banzar Damchaa e.a. Bagi is een nomadische herder uit Mongolië die ontdekt dat hij voorbestemd is om sjamaan te worden. Hij besluit dit te negeren en als een plaag over het land trekt, worden de nomaden gedwongen naar mijnstadjes te verhuizen. Daar ontmoet hij de dievegge Zolzaya en wordt hij geconfronteerd met zijn eigen toekomst.

  21.00 – 22.40  ⚠️ Meld

 4. Ajax met 2-0 voor? Dat is lekker wakker worden. Ik wacht nog even met het ontbijten want die gakbal gaat volgens mij naar mij toe.


  ⚠️ Meld

 5. 60′

  Ajax

  [3 – 0]

  Feyenoord
  2nd Half Time
  42′[1 – 0]De Zeeuw
  43’Babovic RED CARD
  47′[2 – 0]Emanuelson
  58′[3 – 0]Van Der Wiel


  ⚠️ Meld

 6. HAHAHA, niemand heeft de uitslag goed en dan is die gakbal toch nog naar mij gegaan. Zie Algemeen Log 57. En nu snel naar de Pierik toe om te ontbijten. Whoooooppppppaaaa, hap, slik, weg bal ;D;D;D.


  ⚠️ Meld

 7. FT

  Ajax

  [5 – 1]

  Feyenoord
  Finished
  42′[1 – 0]De Zeeuw
  43’Babovic RED CARD
  47′[2 – 0]Emanuelson
  58′[3 – 0]Van Der Wiel
  74′[3 – 1]Landzaat
  82′[4 – 1]De Zeeuw
  89’V.dijk RED CARD
  90′[5 – 1]Suarez (Pen)  ⚠️ Meld

 8. Er werd een cruciale elleboog van Suarez tegen Babovic niet bestraft. Opvallend hoe toch Ajax zo vaak bevoordeeld word. Zeker als we vergelijken hoe Feyenoord wordt aangepakt vanuit Zeist maar dit is niet van de laatste tijd. Ik ben de 1e die toe zal geven als Ajax verdiend wint maar dit wil ik wel even kwijt!


  ⚠️ Meld

 9. Denk dat Joppuh een fikse kater heeft vanwege het verlies van 010. Vanmiddag in de Pierik geen enkele supporter geweest van 010. Volgens mij zagen ze de bui al hangen. De gehakbal heeft mij voortreffelijk gesmaakt:D:D:D.


  ⚠️ Meld

 10. Jammer Joppuh, we gaan er eens even voor zitten. Mariootje kan nog wel wat spelers gebruiken, met 4 rode kaarten in korte tijd. Maar goed Twente en PSVouw blijven ook winnen.

  Groeten van Bertus en de sterk afgevallen Robby trouwens.  ⚠️ Meld

 11. verdeurie vanavond alweer een paar uur zonder stroom gezeten, ik wordt er met gemak poepie zat van:'(

  Staat er nog wat leuks te koop in zwolle of heeft ASSENDORPER nog een plaatsje over in de kerk?


  ⚠️ Meld

 12. @Joppuh, die bitterballen waren zeker zuur en Koko, op mijn balkon is nog plaats want ik heb gisteren net alle lege kratjes ingeleverd. :D:D


  ⚠️ Meld

 13. wat een gedoe Koko, heb je al eens bij de buren gekeken of daar het licht brand, anders toch eens betalen en minder gakballen eten:):)
  Of een reservering bij Joop plaatsen.Altijd plaats in de herberg.


  ⚠️ Meld

 14. 20 grootste gemeenten van Nederland
  Zwolle behoort volgens de voorlopige cijfers van CBS Statline tot de top 20 van de grootste gemeenten van Nederland. Volgens de laatste cijfers van september, heeft Zwolle 118.635 inwoners. Dat zijn er 35 meer dan voormalig nummer 20: Dordrecht (118.600).


  ⚠️ Meld

 15. Goedemorgen!!!

  Dames en heren ik ben de beroerdste niet, mag ik alle ajacieden van harte feliciteren met de overwinning!!;D Maar pas op hoor, WHC ligt op de loer:P En zelfs heb ik heerlijke gakballetjes gehad, wel in de soep weliswaar maar ze waren wel lekker en ik heb me niet eens verslikt, jammer he Gerrit?


  ⚠️ Meld

 16. Wat ik er verder over kwijt wil, babovic terecht rood! Suarez rood gemist ( precies zelfde actie als met babovic alleen raakte hij hem niet) en van Dijk had met geel ook wel gestraft kunnen worden zoals de meeste keepers gewoon geel krijgen bij zo’n schampje. Emmanuelson mooie goal, landzaat ook, maar ze kunnen het wat mij betreft alle 2 niet redden bij de goal van Bakkertje van vrijdagavond;D


  ⚠️ Meld

 17. @ natascha,

  ik kom daar nooit en kan er dus ook geen last van hebben…

  maar je mag me wel steunen door door op de ‘mee eens ‘knop te klikken.

  Alvast bedankt  ⚠️ Meld

 18. @Mireille

  Ook ik kom daar vaak langs en je hebt helemaal gelijk.
  Het is een zeer ‘botte’ overgang.
  Mag wel iets aan gedaan worden.

  Wat daar ook ergelijk is is het feit dat er regelmatig politieauto’s rijden die fietsers de berm indrukken.


  ⚠️ Meld

 19. Onze eigen Miss Nederland uit Zwolle zegt dat in Volendam je alles kan zien wat NL beidt; tulpen, molens en iedereen loopt er in traditionele kleding en op klompen :'(

  Zie: Filmpje


  ⚠️ Meld

 20. Tolerantie, Fanatisme, veroorloven en mond snoeren
  Vond aansprekende teksten:

  Tolerantie is een teken van kracht, stelt Savater. Fanatisme is het wapen van de zwakke. De fanaat probeert zijn eigen twijfels te smoren door niet meer na te denken en anderen de mond te snoeren. Instemmend citeert hij Nietzsche: ??Fanatisme is de enige wilskracht waartoe zwakke mensen in staat zijn.??
  —–
  Vervolgens zag ik deze dwaze en demoniserende uitspraak:

  De PVV-voorman noemde de PvdA-minister en de D66-fractieleider vanochtend de “politieke handlangers” van Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh.

  Eberhard van der Laan en Alexander Pechtold leggen de kritiek van Geert Wilders natuurlijk naast zich neer:
  Volgens Van der Laan meet Wilders met twee maten: “Zelf veroorlooft hij zich alles te zeggen. Anderen probeert hij de mond te snoeren. De vrijheid van meningsuiting is er voor iedereen.” Van der Laan vindt het “grof” dat hij en Pechtold in verband worden gebracht met de moordenaar van Van Gogh.

  Pechtold omschrijft de uitlatingen van Wilders als een “onzinnige complottheorie van iemand die in zijn eigen waanbeelden is gaan geloven”.


  ⚠️ Meld

 21. Zo daar ben ik weer. Liander is vanaf gisterenavond +/- 18.00 tot vanmiddag (incl nacht) bezig geweest met het verhelpen van die stoomstoringen.

  Het bleek te gaan om een rotte las, ja en zoek die maar eens op in een wijkje van +/- 200 aansluitingen.

  Wat kan een mens (gezin) dan afhankelijk zijn van stroom.

  Tim heb jij deze week tijd om die gakbal te proeven bij Daisy snack? laat ff weten  ⚠️ Meld

 22. @natascha, zeg het eens woonde vroeger in de wipstrik net zoals jij nu in de wipstrik woont, alleen in woonde in de trompstraat.
  Helpt dit bij je vermoeden


  ⚠️ Meld

 23. Nou ja kennen is een groot woord hoor, maar van hier in de wijk met kinderactiviteiten in het verleden, ook inderdaad een beetje SV Zwolle…. Maar mijn meisjesnaam is Dijk misschien gaat er dan een lichtje branden ;D


  ⚠️ Meld

 24. Ja Henk, bij benadering zat je aardig goed maar de blessuretijd telt ook mee. En Joppuh, het ging om de uitslag en niet om de (terechte) rode kaarten :D:D:D.


  ⚠️ Meld

 25. hihihi dat neefje is mijn broertje;) en voetbalt in D2

  De hele familie van moeders kant woont in de wipstrik, van vaders kant niet meer….


  ⚠️ Meld

 26. ooeh sorry koko als ik dan nog naar school moet fietsen, ik moet half 12 beginnen :D.. gaat dus niet. moeten ff wat anders afspreken :)… Gaat er nog iemand anders gakbalwerpen”/.


  ⚠️ Meld

 27. ok, maar dat neefje heet dus geen dijk van achternaam, ben er nog niet uit, ga bij D2 in de namenlijst kijken. Mijn jongste voetbalt namelijk bij Z.A.C en niet bij Zwolle zoals de oudste momenteel doet.  ⚠️ Meld

 28. Ik heb wel plectri/plectra/plectrums, maar ze in de regel zelf nodig 😀 Ik heb zowaar nog een authentiek “Patatje Metal” plectrum!

  Wat moet je met een capo trouwens?

  Minnetjes geven moet je jezelf niet te druk om maken. Maar ik snap wel wat je bedoelt. Het geeft mensen de gelegenheid om wel te z*iken, maar ze komen niet met een beetje argumentatie.


  ⚠️ Meld

 29. Plantje, klopt wat je zegt over die minnetjes. Die Capo heb ik nodig voor wat nummers.. Heb je trouwens een foto van dat ubervette plectrum van je? 🙂


  ⚠️ Meld

 30. Vaak is het commentaar hier van zulk laag niveau dat een minnetje uitkomst bied ipv iets te zeggen over iets wat toch al nergens over gaat!  ⚠️ Meld

 31. Je hoeft hier niet te komen hoor. Het is een weblog op basis van vrijwilligers en je mag hier vrijwillig komen. Als je ons commentaar van zo’n laag niveau vind, verlaag jezelf dan niet zo door alleen een minnetje te geven.

  Allé, hier hebben we het al over gehad, dit is dan ook het laatste wat ik hierover zeg.


  ⚠️ Meld

 32. Och Tim, je voelt je duidelijk aangesproken. Kom je daarom met Einstein? Zodat het nog wat lijkt?
  Plaats dan volgende keer even een t achter leid zodat je niet direct weer door de mand valt.;D


  ⚠️ Meld

 33. Jemig Zwollenaar doe eens niet zo kinderachtig het was gewoon geen reactie om de weblog weer op gang te houden. Weet je je verpest het hier wel een beetje.
  @Koko, donderdag die gakbal wordt niets hoor ik moet “al” om kwart voor 11 op school zijn…


  ⚠️ Meld

 34. Ach Tim…zo gebeurt het wel meer…

  Belangrijkste lijkt me inderdaad hier gewoon dingen toe te voegen als je daar zin in hebt en anders gewoon niet.
  Bovendien vind ik dat je mensen een beetje in hun waarde moet laten. Sommige mensen houden er een andere mening op na…val de mening voor mijn part aan…niet de mensen.


  ⚠️ Meld

 35. @Zwollenaar, zit toch niet zo te zeuren over het niveau van de reacties. En die minnetjes hebben vaak niets met de inhoud van een reactie te maken. Heel vaak wordt al een minnetje uitgedeeld als ze een bepaalde naam zien. En of iets met een t of een d moet, vind ik hier niet zo belangrijk. Jij als vegetariër, neem eens een lekkere gakbal misschien word je daar wat vrolijker van ;D;D.


  ⚠️ Meld

 36. ’t is ook nooit goed! Speciaal voor Zwollenaar:

  There are 2 sides on the balance sheet
  The right side and the left side
  On the left nothing is right
  On the right nothing is left  ⚠️ Meld

 37. Tim hoe zit je volgende week met school? misschien dan tijd voor een balletje en anders op een avond? Trouwens het zijn wel ballen van een hoog niveau;) Misschien ook lekker voor zwollenaar:D


  ⚠️ Meld

 38. @Admin
  Ik neem aan dat die bonnen nog een poosje online blijven? Die bon van die Telford fietsengedoe is wel handig maar je moet er wel het juiste moment voor hebben… En misschien zouden jullie al vóór het lezen van de kortingsbon kunnen vermelden wat de kortingsbon in kwestie inhoud :).

  (trouwens, ook die gakballenbon (om het zo maar even te noemen) mag nog wel een poosje online blijven ;))


  ⚠️ Meld

 39. Ik hoop trouwens niet dat ik minderwaardig ga doen over die gakballen van onze gakballenkortingsbonnenvriend, na het proeven van de geweldige minder bekende gakballen uit .attem 😉


  ⚠️ Meld

 40. @Litter, lekker hoor! Alleen wat heeft die zanger een vreemde stem? OF ligt dat aan mij?

  (ps over die site: in IE gaat het goed, dan gebruikt hij WMP, maar in FF (in ieder geval hier) pakt hij de QTP, en dan kan ik alleen het eerste nummer luisteren. Als je zo’n ander vakje aanklikt gebeurt ‘r niets… Verder mooi gemaakt heur ;))


  ⚠️ Meld

 41. Om 7.45 uur lag er iemand op de straat van de rontonde bij Hedon, ik vermoed omver gereden door een auto. Politie was al ter plaatste. Zag het vanuit de bus. Ik hoop op een goede afloop.


  ⚠️ Meld

 42. Alleen wat heeft die zanger een vreemde stem?

  Tja, daar werk ik hard aan. Het valt alleen soms tegen om iedere stijl zomaar te kunnen zingen. Ik ben van plan om binnenkort ook weer aan zangles te beginnen. Naast Rythym en Music vind ik echter niet veel docenten. Heeft iemand hier wellicht goede ervaring in in Zwolle?

  ps over die site: in IE gaat het goed, dan gebruikt hij WMP, maar in FF (in ieder geval hier) pakt hij de QTP, en dan kan ik alleen het eerste nummer luisteren. Als je zo’n ander vakje aanklikt gebeurt ‘r niets…

  Tja, daar kan ik eigenlijk vrij weinig mee. Zelf werk ik alleen met IE en ik zie vaak het nut van bijvoorbeeld FF ook niet. Pikt FF het dan ook niet om een WMP op te starten?

  Ik zal er nog eens een beetje naar Googelen, maar ik kan het pas aanpassen als ik weer thuis ben, want ik heb de pc thuis uit staan.


  ⚠️ Meld

 43. No problem, Plantje ;)…

  (ik gebruik overigens FF vanwege een heleboel fijne aanpassingen die ik ermee kan doen. Addons als adblock plus (sinds FF heb ik geen reclamebanner meer gezien (behalve dan van particuliere websites als deze :)) ed hebben mijn keuze versterkt. En ik heb bij voorbaat al een beetje een hekel aan windows producten.)


  ⚠️ Meld

 44. Ik heb FF ook maar even geïnstalleerd. Bij mij pakt ie wel de WMP, maar inderdaad: de radio buttons doen niets.
  Een andere optie zou zijn om voor ieder nummer een aparte player op de site te zetten….daar heb ik eigenlijk ook niet veel zin in.

  Of ik moet kijken hoe ik een playlist op de site kan zetten en die kan afspelen.


  ⚠️ Meld

 45. Ik heb al een ander script gevonden… (Of eigenlijk een vergelijkbaar script)

  Ik zal mijn vriendin eens vragen de pc aan te zetten, dan kan ik in mijn pauze misschien de boel even aanpassen. (Ik vond die radiobuttons sowieso een beetje lelijk ;)) Dan kan ik er 1 player op zetten en kun je met de skip knop naar het volgende nummer.

  Ik had al verwacht, dat je bij voorbaat een beetje een hekel aan Microsoft producten had. Maar het werkt wél met Microsoft! En ze maken wel hele mooie en goede dingen! Kijk maar eens naar Windows 7 🙂


  ⚠️ Meld

 46. Litter = Gezellig, swingend en aanstekelijk Plantje!! Gepassioneerde muzikanten….vooral doorgaan! Minstens richting een Zwols podium.
  Door dick, op 4 november 2009 om 08:30

  Dank je Dick!

  We doen ons best. Met een beetje geluk hebben we 2e kerstdag weer een optreden. Maar dat is dan in Limburg.


  ⚠️ Meld

 47. @danny 8.14uur. Het was toch niet zwollenaar die van flauwte is omgevallen?;D

  Mogge allemaal. De toon is weer gezet zullen we maar zeggen:D


  ⚠️ Meld

 48. @Plantje, het is best mooi, indd, maar ik ben zowiezo pro-open source. Ik had linux, alleen ik ben aan het wachten op mijn 9.10 cdtje, dan ga ik weer terug naar linux (ik had per ongeluk de partitie verwijderd:'(). Ik gebruik in windows dan Firefox (web), Thunderbird (email), OpenOffice.Org, VLC mediaspeler, 7-zip. Allemaal open source.


  ⚠️ Meld

 49. En Blender (grafisch ontwerpen), en dergelijke. (dat je niet denkt dat die prog’s in mijn vorige post álle posts zijn ;)..

  En idd, die radiorondjes zijn niet echt mooi.


  ⚠️ Meld

 50. Puur uit kostenoverweging begrijp ik je standpunt wel. Voor de rest heb ik het idee, dat open source nog niet tegen de grote spelers op kan.

  Bij ons wordt ook wel wat onderzoek naar open source BI toepassingen gedaan.


  ⚠️ Meld

 51. Zoiets als MySpace, maar dan wat simpeler. Gewoon 1 player waarbinnen je kunt skippen.
  Ik wil sowieso geen MySpace site openen. Een eigen site staat toch wat mooier.

  Nu maar weer eens voor de baas aan de slag!


  ⚠️ Meld

 52. @Plantje, ik ben voorstander voor Opensourcesoftware omdat IEDEREEN kan helpen. Geen commercieel standpunt. En de meeste (Waaronder de door mij genoemde programma’s), kunnen makkelijk tippen aan de commerciële variant. Firefox is bij de Opensource wel de bekendste en een meest volwaardig programma.

  (overigens is opensource niet hetzelfde als freeware. Ook voor opensource kan eventueel betaald moeten worden, al wordt het doel van opensource wel bijna gelijkgesteld aan freeware)


  ⚠️ Meld

 53. @plantje klinkt goed, ga misschien vrijdag nog naar hedon, make belive treed daar op , neef van mij is daar zanger. Ligt er een beetje aan of de rest van de familie ook mee wil. Begrijp dat je niet binnenkort in zwolle optreed ander hadden de belangstellende webloggers even kunnen komen luisteren


  ⚠️ Meld

 54. @ Koko Hattem – 08.40 uur.
  Nee, dit zag er serieus uit. Persoon bewoog niet meer. Moeten we maar geen grapjes over maken denk ik.


  ⚠️ Meld

 55. trouwens, niet mijn eigen hyve hoor ;).

  @Plantje, wist je overigens dat die tabbladen die IE8 nu ook heeft, hun oorsprong vinden in FF :).. Ook safari en Opera hadden het later dan FF 🙂


  ⚠️ Meld

 56. @ plantje, zo gaat dat we moeten de hele dag keuzes maken en soms maak je keuzes waar je een ander een groter plezier mee doet dan je zelf.:)


  ⚠️ Meld

 57. @Plantje, wist je overigens dat die tabbladen die IE8 nu ook heeft, hun oorsprong vinden in FF .. Ook safari en Opera hadden het later dan FF

  Niet liegen he Opera had dit al langer 😉


  ⚠️ Meld

 58. Pfff keuzes maken, het hele leven bestaat uit keuzes maken, was je nog maar een kind dan werden de keuzes tenminste voor je gemaakt 😉


  ⚠️ Meld

 59. Ja lekker he natascha, geen keuzes maken. Maar als kind vond ik dat niet, als die domme beslissingen over jou door je ouders, wist hetzelf veeeeeel beter. Maar soms verlang je nu terug naar die tijd.

  Ben nog steeds aan het “speuren”naar wie je bent weet niet wanneer ik ga zeggen ereuka weet het, maar het komt vast, ben op zaterdag nooit zo vroeg bij zwolle omdat de jongste bij een andere vereniging voetbalt. Maar het komt vast wel kan even duren


  ⚠️ Meld

 60. Heel enkelt kom ik nog wel eens bij je oudste kijken, afgelopen zaterdag nog, maar zodra ik er weer ben zal ik je niet langer in spanning laten en me eigen even netjes voorstellen bij je. Trouwens met svi-svz waren we er ook en zaten we vrij dicht in de buurt 😉


  ⚠️ Meld

 61. FC Zwolle pakt uit met topjurist.
  Harro Knijff heeft een brede juridische ervaring, zowel op het gebied van de advies- als de procespraktijk. Hij is onder meer gespecialiseerd in het arbeids- en sportrecht en behandelt met regelmaat zaken die in de belangstelling van de media staan. Harro Knijff is vaak betrokken (geweest) bij (internationale) voetbaltransfers en arbitrages bij de arbitragecommissie KNVB. Hij adviseert regelmatig sporters, clubs, koepelorganisaties in de sport en sponsors onder meer op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, tuchtrecht en portretrecht.

  Door zijn ervaring als (voormalig) Deken van de Orde van Advocaten bij de Hoge Raad der Nederlanden wordt Harro Knijff bovendien geregeld aangezocht als bemiddelaar of
  raadsman in conflicten binnen professionele beroepsverbanden.

  Harro Knijff is compagnon bij De Brauw Blackstone Westbroek en heeft gepubliceerd op het gebied van sportrecht. Zijn lezing is getiteld: “Voetbalarbitrages: Van Neeskens tot Suárez”.  ⚠️ Meld

 62. hahaha, valt ook zoveel te kiezen tegenwoordig maar we laten ons niet kisten door al deze keuzes, we maken er wat mooi van. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


  ⚠️ Meld

 63. @ Dick waaruit trek jij de conclusie dat er een letter verkeerd staat????? Ik kan het er niet op uit maken, trouwens daar zul je mij nooit over horen als iets met een d of t of dt of wat dan ook moet;)

  Ik neem ook niemand in de maling ik herhaal alleen wat en zet er zelf ook wat bij.

  Niet zo snel oordelen hé:D


  ⚠️ Meld

 64. 😀 Koko….Nee, dat letter verkeerd is figuurlijk bedoeld. Het slot van haar post 12:25 is helemaal waar vind ik. Zo ken ik je ook niet Koko, des te vreemder kwam

  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en waar een wil is ben ik weg :D:D

  over. Misschien door de smiley’s…..mooi dat je het niet zo bedoelde.

  :D:D:D over oordelen, indrukken, humor en gezegden.


  ⚠️ Meld

 65. Koko,maar de wil is er en ik ben even weggeweest, en heb moeten glimlachen om de discussie. Dus ik heb weer een dag geleefd.
  @Dick, bedankt dat je het voor me op nam terwijl ik niet meer online was.
  Ben even naar destudiebeurs geweest, was er gezellig druk.


  ⚠️ Meld

 66. Damn! Ik hoop maar dat ze me niet geflitst hebben! Ik was eigenlijk lekker rustig aan het rijden… Maar net om en rond Assen zat er een auto de hele tijd in mijn dode hoek. Dus heb ik even gas gegeven en ben even een eindje voor hem uit gereden 🙁


  ⚠️ Meld

 67. Net een tijdje geleden nog één gehad. Was “maar” 43 euro.

  Ik moet ook even snel een nieuwe applicatie schrijven om de diverse flitsers sites leeg te plukken. Maar ja…daar gaat ook weer tijd in zitten. Ben nu ook pas net weer klaar met werken 🙁

  Het was beide richtingen. En dit was bij Assen 171.6. Daar stonden ze maandagavond ook al. Of ja, toen was het 171.4.

  We zullen het wel weer zien!


  ⚠️ Meld

Reageer