Weblog Zwolle in Actie

Zwolle – Weblog Zwolle is bijzonder trots op en blij met het groeiende aantal bezoekers en adverteerders. Daar wil het team u ook graag van mee laten genieten. In samenwerking met onze adverteerders heeft Weblog Zwolle gemeend haar bezoekers iets aan te moeten bieden, waardoor onze trots en blijdschap wordt getoond. Onder de banner "Weblog Zwolle in Actie", zult u vanaf vandaag, kortings-, aanbiedings- of actiebonnen aantreffen, waarmee u uw voordeel kunt doen bij de deelnemende bedrijven. Op dit moment is het aantal bonnen nog aan de lage kant, maar Weblog Zwolle hoopt de aankomende tijd, zowel het aantal adverteerders als het aantal bonnen voor u uit te breiden. Alleen onze eigen adverteerders komen in aanmerking geheel gratis mee te participeren in dit project. Ook zal Weblog Zwolle, Goede doelen en verenigingen, die ook een korting of aanbieding hebben, de kans geven zich hierbij aan te sluiten. Een en ander ter beoordeling van de redactie van Weblog Zwolle. Dus kijk regelmatig onder de actiebanner "Weblog Zwolle in Actie", want deze staat er namelijk voor U!

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Leuke actie hoor en Koko zal er ook gebruik van maken, jullie raden het al. Koko gaat als eerste naar Daisy Snack voor de Gakbal. Hopelijk is deze van goede kwaliteit want ik ben daar namelijk erg kieskeurig in.

  Tim ga je anders een keer mee om daar de gakbal te keuren?

  😀


  ⚠️ Meld


 2. Weblog Zwolle wordt veel te commercieel!! of zijn ze ergens bang voor! Kom eens met eigen ideeen en profiteer niet van andermans ideeen.


  ⚠️ Meld

 3. @wllie
  Onzin! Waar zou een vrijwilligersclub als Weblog Zwolle bang voor moeten zijn? Wij als bezoekers kunnen er alleen maar van profiteren. WZ bedankt!!!!


  ⚠️ Meld

 4. @Wllie

  Zoals de naam “Stichting Internetmedia Zwolle” doet vermoeden betreft het hier een Stichting en kenmerkend voor een St. is dat het géén winstoogmerk heeft. Redactieleden kunnen, los van deze St., wél eigen commerciele actitiveiten ontplooien.

  Ik kan uit het vorenstaande redactionele stuk niet goed opmaken hoe de evt. (extra) inkomsten van bestaande of nieuwe adverteerders verdeeld worden.

  Worden de inkomsten bijvoorbeeld aangewend om nieuwe middelen aan te schaffen welke uitsluitend gebruikt worden door de SIZ óf en dat is denk de zorg van “Wllie”, verdwijnt het in een of andere pocket. Hetgeen haaks staat op een van de doelstellingen van een St.

  Wellicht kan er voor ‘Wllie”een addendum komen dat hier meer duidelijkheid over geeft en zijn zorgen wegneemt…


  ⚠️ Meld

 5. Off-topic:
  Waar moet je beginnen als je een opmerking als die van “wllie” leest. Eigenlijk wil ik geen antwoord geven.
  Dit, omdat het voor ons team een vanzelfsprekendheid is dat we deze actie doen voor onze bezoekers. Indien we een project als dit opstarten hebben we het in beginsel nergens anders over dan de vraag hoe onze bezoekers nog meer tegemoet te komen. Dat we onze adverteerders daarmee ook nog eens extra van dienst kunnen zijn is in dit geval mooi meegenomen. Op de suggestie dat geld in onze pocket verdwijnt wil ik het absoluut niet hebben. SIZ is een Stichting! Het kost iedere vrijwilliger alleen maar geld en energie om Weblog Zwolle tot een groot succes te maken. Weblog Zwolle is al helemaal nergens bang voor. Daar is namelijk geen reden toe!

  Beste mensen,
  Pak uw voordeel als er iets van uw gading bij de actie zit. Zo niet, dan moet u ons initiatief alleen maar zien als extra service naar u toe.
  Hier wil ik het graag bij laten!

  On-topic a.u.b. !


  ⚠️ Meld

 6. Admin daarom zeg ik ook “denk” het is gewoon en jaloers iemand. 😉

  Ik vind het toppie want ik ga bij daissy met de kleine lekker wat eten ( moet ik dan twee coupons printen? ) Ga zo door!

  ============

  Ja, wel even uitprinten a.u.b.


  ⚠️ Meld

 7. Wllie, als de weblog in jou ogen te commercieel wordt, kom je hier toch niet? Er is niemand die zegt dat je hier MOET komen.

  Leuk idee admin:D


  ⚠️ Meld

 8. @Bernard
  De toekomst zal uitwijzen hoe een en ander gaat lopen. Op dit moment kun je bij Daisy Snack per bon een onbeperkt aantal van de aangegeven snacks consumeren. Bestel je drie gehaktballen, dan kan dat met één bon en is de prijs drie maal het aangegeven bedrag van de bon. Je mag een onbeperkt aantal bonnen printen en inleveren. De bonnen staan namelijk niet op naam.


  ⚠️ Meld

 9. MM die vishandelaar die dinsdag en donderdag staat in Zwolle Zuid gaf indertijd GRATIS een bakje kibbeling aan weblog lezers.Hebben jullie dat idee nu van hem??

  =======

  Nee hoor.
  Lees hierboven dat het een eigen idee betreft.


  ⚠️ Meld

Reageer