Tweetal aangehouden voor zware mishandeling

Zwolle – In een tuin aan de Hogendorpware werden op zaterdagochtend 31 oktober twee mannen van 25 en 30 jaar uit Zwolle en Heino aangehouden. De mannen worden er van verdacht een 31-jarige Zwollenaar te hebben mishandeld.

De mannen hadden een conflict in de woning van het slachtoffer. Hierbij werd het slachtoffer onder andere gestoken met een mes. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de aanleiding voor de mishandeling is geweest, moet nader onderzoek uitwijzen. De twee verdachten werden ingesloten op het bureau.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Hier was wel wat meer aan de hand dan een ‘ eenvoudige’ zware mishandeling. Het gaat hier dan ook om een beruchte buurt waar drugs overlast is, geweldsdelicten worden gepleegd, overlast van hangjeugd word gemeld en waar het verloederd. Niets voor niets nam de politie vorig jaar een melding van een dreigende situatie zo serieus dat ze met kogelvrije vesten aan kwamen zetten. Het is maar goed dat deze buurt over 2 jaar plat gaat…?

    Moordpoging in Zwolle-Zuid

    ZWOLLE – De politie heeft afgelopen weekeinde twee mannen van 25 en 30 jaar uit Zwolle en Heino aangehouden voor poging tot moord. Het duo wordt ervan verdacht een 31-jarige Zwollenaar in zijn woning aan de Van Hogendorpware in Zwolle-Zuid zwaar te hebben mishandeld.

    Wat er precies is gebeurd kan de politie nog niet zeggen, maar het slachtoffer is onder meer met een mes gestoken. De man moest opgenomen worden in het ziekenhuis.    ⚠️ Meld

Reageer