Onbekende man slaat fietser bloedneus

Zwolle – Een 26-jarige Zwollenaar deed op maandag 2 november aangifte van mishandeling. De man fietste in de nacht van zaterdag 31 oktober op zondag 1 november rond 00.45 uur vanuit de stad richting Stadshagen.

politie_logo_4.jpg

Op de Klooienberglaan, ter hoogte van de Bachlaan stond een onbekende man op de weg. De onbekende man maakte een verwarde indruk en stond druk met zijn armen te zwaaien. Op het moment dat de fietser de onbekende man passeert, krijgt hij een vuistslag tegen zijn hoofd van de onbekende man. De Zwollenaar, die hierdoor o.a. een bloedneus opliep, fietst hierop snel door. De onbekende man is tussen de 20 en 25 jaar, heeft een blanke huidskleur, donker kortgeknipt haar en is rond de 1.85 m lang. Hij droeg een lange bruine jas met vlakken op zijn rug. De vlakken waren met witte randen omlijnd. Eventuele getuigen van de mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Precies, of de dader nou een kleurtje heeft of een oer Hollandse kaaskop is heeft het altijd nut om een signalement door te geven.
  Ik voel mij nou echt niet beledigd omdat de dader een blank uiterlijk heeft, dat zouden andere mensen in soortgelijke situaties ook niet moeten zijn.


  ⚠️ Meld

 2. Wat worden er toch veel fietsers aangevallen de laatste tijd. Steeds vaker in de buurt van de twistvlietbrug en vooral ook in/richting zuid.


  ⚠️ Meld

 3. Wat een onzin upendi….check de geschiedenis van dit weblog en je je uitspraak valt als een baksteen door de mand….;)

  (of bedoelde je dit sarcastisch?)


  ⚠️ Meld

 4. Vind ik niet duidelijk
  Je hoort mensen zowel klagen over dat het ‘altijd’ getinte mensen zijn, Dan doelen ze er op dat het vaak getinte mensen zijn.

  Maar ook wordt er geklaagd over dat het er nooit bijstaat dat ze getint zijn. Dan doelen ze op een soort niet bestaande censuur op degelijke berichtgeving.
  Beide klachten komen voort uit hetzelfde gedachtengoed, maar spreken zichzelf tegen.  ⚠️ Meld

 5. Oh ja, het sarcasme kan er ook gericht op zijn dat Upendi de ganghbare klachtenstroom nu in het belachelijke trekt, om aan te geven dat blanke mensen dit soort meuk ook uitvoeren……

  Ik zou zeggen, Upendi verlicht(/ bezwaar) ons met je uitleg 😉


  ⚠️ Meld

Reageer