Pasar Siang in bibliotheek Zwolle

Zwolle – Indonesische sferen midden in het centrum van Zwolle: zaterdag 7 november wordt van 11.00 tot 16.00 uur een gratis toegankelijke pasar gehouden in Bibliotheek Zwolle Centrum, compleet met Indonesische hapjes, muziek, dans, wayangtheater en  (reis)informatie. Een dag Indonesië voor het hele gezin, want ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Bibliotheek Zwolle organiseert de Pasar Siang in samenwerking met Taman Indonesia in het kader van de landelijke campagne ‘Nederland leest’.

Genieten van een heerlijke Pidjit massage, live krontjongmuziek of lekker jammen op Indonesische muziekinstrumenten! Uiteraard zijn heerlijke Indonesische lekkernijen aanwezig, kun je snuffelen op de Indische markt of bij de rijdende waroeng en genieten van optredens van de Mollucas Zwingers en dans van Bali Ayu Budaya. Kinderen kunnen zich verkleden in Indonesische kledij, kijken naar ‘Kantjil’, het wayang schimmenspel, of snuffelen tussen Indische kinderboeken. Daarnaast zijn er diverse kramen met (reis)informatie over Indonesië. Kortingsactie

Bibliotheekleden kunnen van 23 oktober tot en met 1 november voordelig een bezoek brengen aan het kindvriendelijke Taman Indonesia. Op vertoon van de speciale bon ontvang je 50% korting op de entree van dit exotische dierenpark.

Artikel delen:

Reageer