Eefke Meijerink lijsttrekker PvdA Zwolle

Zwolle – Eefke Meijerink (37) is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA Zwolle. Afgelopen dinsdag werd zij unaniem gekozen tijdens de ledenvergadering. “Eefke is een betrokken, bevlogen en hardwerkende volksvertegenwoordiger met een rood hart.” Eefke Meijerink is sinds 2006 lid van de Zwolse gemeenteraad. De afgelopen vier jaar was zij woordvoerder voor Zorg & Welzijn en Cultuur. Eefke Meijerink volgt fractievoorzitter Johan Weber op. Weber was negen jaar raadslid en vier jaar fractievoorzitter van de PvdA. Hij is zeer verguld met de keuze voor Eefke Meijerink: "De voorzittershamer is straks bij haar in uitstekende handen.”

eefke_meijerink-medium.jpg

Eefke Meijerink woont sinds 1986 in Zwolle. In het dagelijks leven is zij partner bij Spankracht, bureau voor advies, ontwikkeling en communicatie. Ze woont samen met haar vriend in Assendorp. Als lijsttrekker zet ze alles op alles om de solidariteit in Zwolle in stand te houden. Meijerink: “Juist in deze tijden van crisis moeten we samen de lasten dragen in Zwolle. Ik wil dat iedereen het hier goed heeft. Arm en rijk. Zwart, wit en alles daar tussenin. Daar staan wij voor.” 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. felicitatie
  Eefke, wat geweldig leuk om te lezen, dat jij de nieuwe lijsttrekker voor de PvdA bent bij de komende verkiezingen.
  Mijn felicitaties ……


  ⚠️ Meld

 2. ⤽Eefke is een betrokken, bevlogen en hardwerkende volksvertegenwoordiger met een rood hart.⤝

  rood hart, groen gras etc.

  de statement ik wil dat iedereen het goed heeft straalt natuurlijk wel wat ongekende naiviteit uit… Ik voorspel een slechte verkiezingsuitslag zal er voor zorgen dat er een ander komt, maar natuurlijk veel succes als tussenpaus  ⚠️ Meld

 3. Veel succes. Echter is de linkse elite ook in Zwolle aan een neerwaartse spiraal bezig, dus het zal zeker geen extra zetels opleveren volgend jaar..


  ⚠️ Meld

Reageer