Solidara Zwolle doet mee aan verkiezingen

Zwolle – Op het Solidara-congres is besloten dat afdeling Zwolle mee mag doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010. Afdeling Zwolle voldeed als enige afdeling aan de voorwaarden die voor deelname waren vastgesteld.

De aanwezige Zwolse leden reageerden enthousiast. Margriet Twisterling, voormalig raadslid in Zwolle: "We hebben een goede kandidatenlijst, die binnenkort aan de leden wordt voorgelegd. Ervaren kandidaten wisselen af met nieuwe, frisse kandidaten. Het concept-verkiezingsprogramma is ook bijna afgerond. Medio november zullen de Zwolse leden een lijsttrekker en kieslijst vaststellen. Ik verwacht dat we dus snel met de campagne kunnen starten."

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik had eerst nog wel oren naar de partij solidara maar nu Trudy Kistemaker er bij zit met meer eigenbelang en een grote mond zie ik er maar vanaf.Spijtig voor dhr yildirim waar ik heel veel respect voor heb.Want iemand als Kistemaker die bij een andere politieke partij wegloopt omdat er teveel mensen boven haar op de lijst staan is niet meer met politiek in het algemeen bezig maar voor haar eigen hachje .


    ⚠️ Meld

Reageer