Dakloze man mishandelt ex-vriendin

Zwolle – In de vroege ochtend van woensdag 3 november rond 01.00 uur werd een 28 jarige man zonder vaste woon en/of verblijfplaats aangehouden. De man had even daarvoor zijn 26-jarige ex-vriendin in haar woning mishandeld.

politie_logo_4.jpg

Het slachtoffer heeft samen met de verdachte een kind. De verdachte heeft een bezoekverbod. Dit weerhield hem er niet van om het slachtoffer toch te bezoeken. Om de buurt niet wakker te laten worden door het geschreeuw van de verdachte had het slachtoffer de man in haar woning gelaten. In de woning ontstond een woordenwisseling en werd het slachtoffer bedreigd en geslagen. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Jeetje! Houdt ze zoveel rekening met de buurt….krijgt ze het nog zwaarder te verduren!

  Als zo iemand de politie belt moeten ze toch binnen enkele minuten klaar staan om deze persoon te verwijderen? Zodat ze hem niet binnen had hoeven laten…


  ⚠️ Meld

 2. je hebt een punt plantje, je zou inderdaad verwachten dat de politie er snel zou zijn, maar ja misschien belde ze pas op het moment dat hij haar in elkaar getimmerd had. Denk dat er nu buiten het bezoek verbod ook maar een straat verbod bij moet. Buren inlichten kunnen zij ook bellen wanneer ze hem in de straat zien rondzwalken, maar ja wat al hij haar ergens anders ziet (in de winkel bijv.).
  Ze zou haast een alarmbel rechtstreeks na de politie naast de voordeur moeten hebben.


  ⚠️ Meld

 3. Een bezoek verbod en dan toch binnen laten om bang te zijn dat de buurt wakker wordt??

  Een bezoek verbod is niet zomaar, als die gast dan binnen komt zal dan ook duidelijk worden waarom ie dat verbod heeft, of was ze dat alweer vergeten?

  Dan de hele buurt maar wakker hoor


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.