IJsseldelta Werkt! samen met ondernemers

Zwolle – ‘Hoe kunnen we de IJsseldelta nog aantrekkelijker maken voor toeristen en recreanten?’. Dat is de vraag die de gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland zichzelf stellen. Samen met IJsseldelta Marketing en Saxion Kenniscentrum HBS organiseren zij daarom een bijeenkomst op woensdag 11 november, waarbij ondernemers de kans krijgen met elkaar en met beleidsmakers over dit onderwerp te sparren.

Samen werken aan de IJsseldelta Tussen de gemeenten in de IJsseldelta en het Kenniscentrum Hospitality Business van Saxion is een samenwerking aangegaan. Het concrete doel van deze samenwerking is om met overheden, ondernemers, organisaties en bewoners het meerdaags verblijfstoerisme te stimuleren en het merk IJsseldelta te ontwikkelen. Ondernemers zijn echter nu aan zet. Welke ondernemer komt met HET idee voor de IJsseldelta. Daarbij maken ondernemers ook nog eens kans op een stimuleringssubsidie. Presenteren, stimuleren en inspireren in het Stedelijk Museum.

Het programma start om 15.30 uur in het Stedelijk Museum aan de Melkmarkt 41 in Zwolle. Bert Konterman trapt af en verder bestaat het programma uit workshops, een infomarkt waarbij onderwerpen als subsidies, vergunningen en marketing en promotie aan de orde komen en natuurlijk wordt een hapje en een drankje niet vergeten. De bijeenkomst eindigt rond de klok van 19.30 uur. Aanmelden kan via www.ijsseldeltawerkt.nl of via IJsseldelta Marketing, tel. 038 – 332 90 71.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Het meerdaagse verblijfstoerisme stimuleren?? Wat te denken van een meerdaagse dinerbon met aantrekkelijke korting te besteden bij diverse restaurants?

  dag 1. Gakbal De Pierik
  dag 2. Gakbal Daisy snack
  dag 3. Gakbal v/d Kolk  ⚠️ Meld

 2. En dan op dag 4 naar De Weste,kom je er nog eens even uit KOKOK
  Westenholte heeft wel iets van Attem weg ,maar dan veel anders.Tim ik ben het met je eens veel tekort dag.Bert Konterman trapt af dus denk om al die ruiten in het museum.


  ⚠️ Meld

Reageer