Algemeen Log 59

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 60 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 232
 1. Aranka
  Stond Aranka Wijnbeek deze week weer in de Peperbus. Waarom toch. Ze wordt ervoor betaald het museum van en daarmee Zwolle te promoten. Moet zij daarom elke keer op de foto ?


  ⚠️ Meld

 2. Maar waarom zou zij niet op de foto in de Peperbus mogen? Wat is daar toch mis mee? Of wil jij graag op de foto in de Peperbus?


  ⚠️ Meld

 3. Aranka
  Nou ik begin er beetje genoeg van te krijgen. Ga er maar eens op letten. Bijna wekelijks staat ze in de Zwolse, de Peperbus of Swollenaer. Is het niet voor het Stedelijk dan wel voor het Sinterklaasmuseum. Het is gewoon haar werk !!.
  Elke verpleegkundige die goed haar werk doet staat toch ook niet wekelijks met haar/zijn gezicht in de krant.
  Laat gewoon iets zien van het product, zou ik zeggen.


  ⚠️ Meld

 4. mogge iedereen, ben bang dat het weer zo’n herftsdaggie wordt met veel regen.

  Dat wordt dus binnen bij de kachel, en op weblog natuurlijk


  ⚠️ Meld

 5. Koko, er gaat niets boven groningen, dan weet je toch waar dat ligt.
  En plantje, is dat je vaste standplaats (werkplek) wat een eind rijden iedere dag.


  ⚠️ Meld

 6. Ik ben computer nerd Tim. Met name Business Intelligence implementaties.

  Ik heb vanochtend gewoon goed doorgereden naar Groningen 😉 ’s Ochtends voor 7 uur staan ze nauwelijks te flitsen!
  Alleen jammer als je iemand voor je hebt die op de linkerbaan blijft rijden en maar constant 100 km/uur rijdt zonder dat er iets voor of naast hem zit. Tig keer naar rechts gegaan om te laten zien, dat daar heeeeeel veel ruimte was, maar het mocht niet baten. Ik ben er nog niet rechts voorbij gegaan….maar ik was het na een minuutje of 10 wel een beetje zat 🙁

  Groningen is op het moment mijn werkplek. Ik doe projecten. Ik heb al een keer eerder 2,5 jaar in Groningen gezeten. En een project van 2,5 jaar in Zwolle gehad en daarna nog een keer bijna 1 jaar één in Zwolle. Ik kan nog van geluk spreken met waar ik ingezet word. Veel collegae van mij zitten in hotel of appartement. Het rijden vind ik gelukkig niet erg.


  ⚠️ Meld

 7. Wat heb je toch tegen Aranka?/ Hoe vaak staan wethouders niet in de krant terwijl ze gewoon hun werk doen.Bepaalde beroepen hebben dat nou eenmaal en Aranka heeft altijd weer nieuwe ideeen en ik denk dat ze dat met het Sinterklaas museum er als hobby bijdoet.Aranka is nou eenmaal van alle markten thuis en weet overal wat vanaf dan krijg je ook die aandacht.


  ⚠️ Meld

 8. Ok plantje, als je dit weet op moment dat je aan deze baan begon dan is inderdaad Groningen nog te overzien, maar om nou veel in een hotel te verblijven op het moment dat je een gezin hebt, lijkt mij minder. Maar ook dan weet je waar je aan begint. Net zoals mariniers enz die langere periodes op missie gaan. Het blijft je eigen keuze, op moment dat je wist toen je er aan begon.


  ⚠️ Meld

 9. Klopt als een bus, ingrid! Alleen heb ik wél respect voor bijvoorbeeld mariniers die hun gezin een poos verlaten, maar niet voor mensen die een baan kiezen waardoor ze amper bij hun gezinnetje zijn.


  ⚠️ Meld

 10. Plantje, voor deze beroepsgroep en hun gezin heb ik ook respect.
  Hoewel ik minder respectheb voor deplekken waar ze door onze regering worden ingezet, maar dat is een andere discussie.
  Ik heb voor diegene die bewust een baan kiezen waardoor ze niet bij hun gezin hoeven te zijn, ook geen rspect. Maars is dat iets wat jij in je omgeving ziet dan.


  ⚠️ Meld

 11. Ok plantje, als je dit weet op moment dat je aan deze baan begon dan is inderdaad Groningen nog te overzien, maar om nou veel in een hotel te verblijven op het moment dat je een gezin hebt, lijkt mij minder. Maar ook dan weet je waar je aan begint. Net zoals mariniers enz die langere periodes op missie gaan. Het blijft je eigen keuze, op moment dat je wist toen je er aan begon.
  Door ingrid, op 5 november 2009 om 10:09

  Ach…als je in Nederland op tijd begint is bijna alles wel te bereizen. 🙂


  ⚠️ Meld

 12. Tim, als er een links rijdt in de situatie zoals jij m beschrijft dan sein je toch even met groot licht? Doe ik ook altijd, van de oosterburen afgekeken. het lijkt irritant maar het is gewoon als waarschuwing bedoeld, niks meer en niks minder en het werkt wel. Alleen kunnen sommigen met korte lontjes er niet goed tegen maar dat boeit me dan ff niet.  ⚠️ Meld

 13. Wat ook altijd leuk is: als er een zit te bumperkleven….even de ruitesproeier aanzetten en de ruitenwissers ff heen en weer, werkt prima en is veiliger dan met de remlichten spelen.! 😀


  ⚠️ Meld

 14. It was I, Plantje, die problemen had met een 100 km/uur rijdert… 🙂

  Maar met groot licht seinen vind ik inderdaad vrij asociaal. Want wat ík “te lang op de linkerbaan” vind kan iemand anders juist “veilig” vinden. Daarom ga ik dan altijd zelf even naar rechts en daarmee laat ik zien, dat er ruimte genoeg is rechts. Dan ga ik weer naar links en wacht ik tot ze de hint begrijpen. Als ik de tijd heb (zoals vanochtend het geval was eigenlijk) doe ik dat net zo vaak totdat ze het door hebben. Dat duurt soms best lang 🙂
  Heel af en toe trapt zo iemand (op het moment dat ik op de rechterstrook zit) totaal tegen verwachting in op de rem….dan wil ik wel gas loslaten, maar ik ga er niet voor remmen. Dan hobbel ik rechts voorbij.


  ⚠️ Meld

 15. Tussen Zwolle en ’t Harde moeten treinreizigers rekening houden met een vertraging van meer dan 60 minuten. Door een aangevaren spoorbrug rijden er tussen Zwolle en ’t Harde geen treinen. Doorgaande reizigers tussen Zwolle en Amersfoort kunnen omreizen via Deventer.


  ⚠️ Meld

 16. Ach ja elke dag rijden er auto’s in de prak maken we toch ook niet zo’n stennis om.. (of er zit weer eens een vrachtwagen klem onder een viaduct…) Heeft iemand overigens gezien welk schip het was (naam…)


  ⚠️ Meld

 17. Tim als het die van je ouders was dan had je wel al bericht gehad of niet?

  Ik heb trouwens nog een tijdje die badkamertjes van de kinderen op het schippersinternaat ( prinses margriet? in holtenbroek) schoongemaakt, heb jij daar ook op gezeten?


  ⚠️ Meld

 18. Nou.. Ik zit er nog steeds ;).. Geinig he :)… Yep.. Prinses margriet Holtenbroek :D.. en nee, mijn ouders zijn het niet, anders had ik het wel gehoord ja :D:D


  ⚠️ Meld

 19. Super ,de schellen vallen van mijn ogen.Wist dat hij niet helemaal spoorde,maar dit geeft duidelijk aan waar en wat zijn prioriteiten liggen.Nu het klapvee nog.


  ⚠️ Meld

 20. Natascha,dat is eigenlijk een beetje afgeschaft door de terugloop van de kinderen. Veel schippersgezinnen hebben vrouw en kinderen aan de wal tegenwoordig…


  ⚠️ Meld

 21. @Tim een jongedame die mij op min wer van uit de Wajong een werkplekstage plaats had is er van de week begonnen met werken, begreep van haar dat er nu ook activiteiten als BSO enz plaats vind bij wat “vroeger”het schippersinternaat was.


  ⚠️ Meld

 22. OPSTELLINGEN: SC TELSTAR – FC ZWOLLE
  SC TELSTAR: ANDRE KRUL, KOEN STAM, BENITO OLENSKI, JOONA TOIVIO, JEROEN TESSELAAR, ILIAS HADDAD, ARVID SMIT, LEVI LOUIS MARENGO, ERWIN KOEN, RAYMOND FAFIANI, GLYNOR PLET.

  FC ZWOLLE: DIEDERIK BOER, ERIC FERNANDO BOTTEGHIN, ALBERT VAN DER HAAR, SAID BAKKATI, ARNE SLOT, CEES KEIZER, ETIENNE REIJNEN, GERGO BELICZKY, NIEK VOSSEBELT, ELDRIDGE ROJER, CECILIO LOPES.

  SC TELSTAR 1-1 FC ZWOLLE
  RED CARD: CEES KEIZER(10.)
  1-0 ERWIN KOEN(11./PENALTY)
  MARTIN GUARINO for ALBERT VAN DER HAAR(14.)
  YELLOW CARD: KOEN STAM(19.)
  1-1 ETIENNE REIJNEN(31.)
  YELLOW CARD: SAID BAKKATI(33.)


  ⚠️ Meld

 23. @ ASSENDORPER, OPSTELLINGEN STAAN NIET OP DE TELETEKST, GELE KAARTEN/RODE KAARTEN IN DE HOEVEELSTE MINUUT STAAT ER NIET BIJ EN DE WISSELS. VOLGENS ZIJN ER TOCH VERSCHILLEN;D


  ⚠️ Meld

 24. De tussenstand vind ik wel interessant en de details lees ik morgen wel in de krant TOTO. Maar ik vind het wel leuk dat jij de overige lezers van dit LOG op de hoogte houdt van onze plaatselijke trots :D:D.


  ⚠️ Meld

 25. Toto, mag de caps lock uit?

  @Hans: nog steeds geen idee om een aparte sectie voor dit soort voetbal dingen te hebben? Het is duidelijk dat veel mensen hierin geïnteresseerd zijn…lijkt me wel een apart plekje te verdienen!


  ⚠️ Meld

 26. He plantje, is het voor nog geen weekend, je was al zo vroeg on-line of ben je niet op je werk!!!
  Door ingrid, op 6 november 2009 om 15:20

  Zeker was ik wel op het werk! Maar toen je dit schreef moest ik nog beslist een aantal dingen voor het weekend af maken!


  ⚠️ Meld

 27. Tjonge, plantje er is ook meer dan werk! Ga zo ff een tijdje in bad. Gisteravond feest…5 uur geslapen, doordat we om 7.30 naar IJsselmuiden moesten voor de voetbal. Komen we daar, het gebeurd in Zwolle steeds minder maar daar nog wel: afgelast. Nou ja, we keutelen de dag wel door.


  ⚠️ Meld

 28. Jeetje plantje je maakt lange dagen op je werk.

  Dick de voetbal afgelast!!, hoe is dat nou mogelijk, zo slecht zijn de velden toch nog niet.Of had iedereen de mexicaanse griep, maar dan mag je van de knvb de wedstijd niet aflassen las ik.


  ⚠️ Meld

 29. @ Ingrid; Idd, da’s nog steeds mogelijk in de onsomliggende dorpen. Soms wil ik ook niet weten wat daar nog meer mogelijk is. Het lag wel aan het veld, kreeg ik nog mee. Ze zullen de toko wel onder water hebben gezet uit angst voor Zwollenaren :'(


  ⚠️ Meld

 30. Lange dagen op het werk valt wel mee. Ik ben er al vrij lang in dienst en werk en privé loopt tegenwoordig steeds meer door elkaar heen.
  En omdat ik ’s avonds en in het weekend ook vaak genoeg bezig ben met mijn werk neem ik ook de vrijheid om tijdens het werk nog eens regelmatig op weblog Zwolle te kijken!


  ⚠️ Meld

 31. Inderdaad plantje als jij er op dze manier mee om kunt en wil gaan, zal er niemand iets over kunnen zeggen.

  Ja Dick, weet je wat ik het grootste probleem vind dat bijv in IJsselmuiden moet je er al zo vroeg voetballe, mijn jongens hadden er ook wel eens een wedstijd om 9.00 uur, we hopen altijd maar dat dit niet in een periode is dat de kans op afgelasting groot is.
  Maar nu al een wedstijd afgelasten snap er niets van misscchien is het in IJsselmuiden wel natter geweeest dan in de rest van Overijssel 🙂


  ⚠️ Meld

 32. Inderdaad, maar inhalen is een feit. Zeer waarschijnlijk moet dat op de dag dat we iemand jarig hebben. Hadden we anders nixxx gehad, wat wel leuk was geweest. Nou ja, er zijn ergere dingen. Véél ergere dingen.


  ⚠️ Meld

 33. Babel: ‘Als alles tegenzit kom ik terug naar Ajax’
  Vrijdag, 6 november 2009 om 20:42
  Ryan Babel sluit een terugkeer naar Ajax in de winterstop niet uit. De aanvaller van Liverpool, die ook in zijn derde seizoen op Anfield geen basisplaats verovert bij zijn club, werd onlangs al met een terugkeer naar zijn voormalig werkgever in verband gebracht. “Als alles tegenzit, of meezit, kom ik terug naar Ajax”, laat de Oranje-international aan Novum weten.

  Zo mocht de 22-jarige aanvaller afgelopen woensdag invallen tegen Olympique Lyon. Zijn fraaie openingsdoelpunt werd in extremis ongedaan gemaakt, waardoor plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League gevaar loopt.

  —– Dat was geen fraaie treffer, maar een werelddoelpunt >:(


  ⚠️ Meld

 34. De signatuur, er is geen 2e vereniging als ZAC in Zwolle. 1 van de oudste verenigingen van NL. Nog niet zo heel lang geleden zaten ze in Spoolde en speelden we er altijd schoolvoetbal. Weinigen hadden tientallen jaren geleden verwacht dat ze met De Boys een accomodatie zouden delen en op sommige punten zouden samenwerken. Beide clubs hebben een eigen identiteit gehouden. ZAC herbergt ook aardig wat sporten. Bep Bakhuys, ooit spits van het NL-elftal, komt er natuurlijk vandaan. En KNVB- & EUFA’s bestuurs- en vergadertijger Jo van Marle. Oorpronkelijk schijnen veel ondernemers lid van ZAC te zijn geworden.


  ⚠️ Meld

 35. Bovendien is het er gezellig. Vind het open haard-hoekje uniek voor een voetbalvereniging. Er zijn veel leuke mensen lid, w.o. een vriend en een (andere) vriendin met hun kinderen.

  Maar leuke mensen zijn overal te vinden natuurlijk 😉


  ⚠️ Meld

 36. Het Sinterklaasmuseum aan de Assendorperstraat heeft exposure in de hele wereld. Vanavond wordt Meine Boonstra van het museum telefonisch geïnterviewd vanuit Australië. SBS Radio, een nationale multiculturele radiozender die in 68 talen uitzendt, en dus ook 4 uur per week in het Nederlands, zendt het interview uit.


  ⚠️ Meld

 37. Ja dick ook ik heb het er meestal wel naar mijn zin, mijn jongste voetbalt er heb er zelf gehandbald (veerallee) maar mijn voetvalhart ligt bij een ander zwolse vereniging. Maar er is een grote groep die het een ieder bij ZAC naar zijn zin wil maken. En respect heb ik voor iedere vrijwilliger die zich voor een clun of vereniging in zet.


  ⚠️ Meld

 38. Eens Ingrid:

  maar mijn voetvalhart ligt bij een ander Zwolse vereniging. En respect heb ik voor iedere vrijwilliger die zich voor een club of vereniging inzet.

  Er is bij ZAC al wat georganiseerd voor de allerkleinsten geloof ik. Er zat er geloof ik 1 bij AC Milan.

  Volgens mij, maar dan zouden jullie wel ernstig boffen…..loopt Franky S. er ook nog in het 8e oid rond. Frank zou trouwens wel iemand zijn om maandag tot Prins Carnaval te kronen :'( 😮


  ⚠️ Meld

 39. Dick er bestaat volgens mij geen 8e meer, bij zac is er erg veel veranderd inds dit seizoen nu ze een zaterdag vereniging zijn.
  Om dat de oudste niet meer bij zac voetbalt, en de jonste pas in de c’s zit zijn we er neit zoveel meer op zaterdagmiddag dan zijn we meestal bij zwolle waar de oudste voetbalt.
  Als je de prins voor de eileuvers bedoelt dat horen we zaterdag de 14e. Ben ook benieuwd wie dat zal zijn. En voor de allerjongsten hebben ze bij zac een eigen voetbal gebeuren opgezet, ze spelen onderling tegen elkaar, en hebben indrdaad allemaal namen van beroemde verenigingen (ajax,ac milaan enz.) scijnt een groot susses te zijn.


  ⚠️ Meld

 40. Oh, dan zal ie wel wat anders bedacht hebben om zaterdagsmiddags niet bij de vrouwe te hoeven zijn :'( Heb hem ook al een tijd niet meer gezien. Ah bij de geel/zwarten, vandaar dat je Natascha kent. Ook een erg gezellige club. Ben persoonlijk niet zo erg benieuwd. Vier het sinds ’85 al niet meer. Maar Frank volgens mij nog wel regelmatig. Hij zou wel iemand zijn om een paar veren in de hoed te steken. Maar goed hij is hier niet bij.

  Zoiets had ik ook begrepen

  voor de allerjongsten hebben ze bij zac een eigen voetbal gebeuren opgezet, ze spelen onderling tegen elkaar, en hebben indrdaad allemaal namen van beroemde verenigingen (ajax,ac milaan enz.) schijnt een groot succes te zijn.

  Dat succes heb ik ook van 2 verschillende ouders gehoord, mooi dat ze die allerjongsten er al zo snel bij betrekken.


  ⚠️ Meld

 41. Jan Kistemaker nieuwe voorzitter?/ Is dat echt waar????? Terwijl we in Westenholte zitten te springen om vakkundige bestuursleden.Ze gaan er bij de Kistemakers altijd trots op dat ze zoveel voor de wijk doen.En ze hebben ook ontzettend veel gedaan.Eerst voorzitter van omroep Zwolle nu weer bij ZAC,een club die mij na aan het hart ligt(mijn vader heeft er ooit in het eerste gespeeld)Jammer Jan voor Westenholte .Ik hoop dat ZAC er veel geluk mee heeft en Je hebt toch weer een baantje ,want stil zitten is niets voor jou.Ik had zelf gedacht aan Solidara ,maar dit is ook wel solidair te noemen.Ondanks dat ik het niet snap wens ik je veel succes


  ⚠️ Meld

 42. @wichert ken Jan Kistemaker persoonlijk niet, als ik jou reactie lees is het een goede voorzitter, denk dat zac dat wel kan gebruiken. Wacht wel af.

  @dick ken natascha nog niet persoonlijk, hebben in dezelfde buurt gewoond, en zij komt ook bij zwolle, als we er weer een x tegelijk zal ik haar wel zien.
  Carnaval vieren doen we sinds onze jongste adjudant bij de jeugdprinses is geweest weer wat fanatieker. Verheug me er weer op.  ⚠️ Meld

 43. Wordt vast gezellig als je Natascha ontmoet. Van welke Carnavalsvereniging zijn jullie? Grappig adjudant bij de prinses, waren het vriendinnen de prinses en haar (2 toch?) adjudanten?

  Veel plezier in elk geval! Mijn vrouw viert ook altijd 2 avonden. En Zwolle stijgt met stip op de Carnavalskaart begrijp ik.


  ⚠️ Meld

 44. van de eileuvers zijn we, en het was de jeugdprinses van de eileuvers, en 1 adjudant en 1 adjudante ze kennen elkaar vnl. van de musicalschool.  ⚠️ Meld

 45. Misschien moet ik hier dit jaar ook maar eens voor het eerst carnaval gaan vieren.
  Bovendien kan ik mijn vriendinnetje dan ook eens laten zien wat carnaval is. Ben benieuwd hoe het in Zwolle is!


  ⚠️ Meld

 46. @tim, ik weet het niet zeker, de collega geeft aan dat dat ze o.a. daar bij de BSO ging werken, kinderen van school daarvoor met een busje moest ophalen.


  ⚠️ Meld

 47. Gaaf Ingrid, dus je hebt er één op de musicalschool!

  Eileuvers zijn toch veruit de grootste? Komen volgens mij ook altijd binnen als ZAC-3 dat beregezellige zaalvoetbaltoernooi in de WRZV-hal organiseert. Vooral na de voetbal is het erg goed toeven. Die kerel van “De 2 Heeren” zit er ook altijd bij. En Jaap Hagedoorn heb ik er eens gesproken. Is hij geen veurzitter?


  ⚠️ Meld

 48. lol, ik heb het even nagevraagd, maar die aanvaring met de spoorbrug is toch wel zo’n grote onzin! Het betreffende schip heeft de brug enkel met het toplicht(= lamp bovenin de mast, hoogste punt, enkel een glazen / kunststof kapje) de brug getikt, lampje kapot. Op het station zat iemand die nét de camera aan het bekijken was en het zag en gauw de politie belde. Schipper kreeg in Kampen een proc. verb. aan zijn broek dat hij melding met aanvaring aan brug niet had doorgegeven.

  Mening: opgeblazen geneuzel. Bericht aan de media: Voortaan ook even vermelden als een auto de vangrail aantikt svp!


  ⚠️ Meld

 49. Ja erg leuk die musicalschool, niet dat het de volgende william spaay word, maar ondanks dat is het goed voor je zelfvertrouwen.
  En dat is ook zo met het zijn van adjudant, er word veel van je gevraagd, jet is een drukke periode, en ik heb even geen zin is n.v.t.
  Wie A zegt moet ook B zeggen, je moet veel in het “openbaar”optreden, en je bent een van de visitekaartjes van een vereniging, maar ook erg leerzaam, en vooral een erg leuke periode, kan het een jongere die carnaval vieren in het bloed zit echt aanraden. Maar als ouders moet je er ook achter staan want het is erg intensief.

  De organisator van dit zaalvoetbaltoernooi was in het jaar dat hij adjudant was, de stadsprins, een geweldige tijd van je trekt in korte periode veel met elkaar op.

  En inderdaad Jaap Hagedoorn is sinds vorig jaar voorzitter.


  ⚠️ Meld

 50. Vrees Tim, dat als je de TeleTroepToeTerT doorkijkt, je 90% sensatiezucht en opgeblazen geneuzel ziet staan. Het lullige daar is dat het altijd 1 kant opgeblazen wordt.


  ⚠️ Meld

 51. Hoe was het gisteravond bij de laatste Tonne-reunie? Sprak aan het begin van de avond nog iemand die me meevroeg, heb hem nog niet weer gesproken.
  En de Tentmuziek vanmiddag; ook weer een succes?


  ⚠️ Meld

 52. @ Dick.

  Bij de roeptoeterkrant stond met vette letters een schreeuwende kop over Herman van Veen.Na heel veel reacties die het er wel mee eens waren is de rubriek gesloten en kun je niet meer reageren. hahahahaha dit vind ik nou lachen.


  ⚠️ Meld

 53. :D:D:D Zwolse; gaat die losers ook nog met die mislukte Paradijsvogel op tv uitzenden. Onder aanvoering van de man die verantwoordelijk is voor de miljoenenschikking met de Staat over….belspelletjes. De man die inmiddels alweer met iets soortgelijks doorgaat op de commerciëlen.


  ⚠️ Meld

 54. Jazeker Natas, om half 3 trouwens ook wel maar dan met name de 1e helft. En Slory had direct in de 1e minuut al moeten scoren. 2e helft was slecht. El Ahmadi maar verkopen lijkt me. Ging bij de tegentreffer wel heel naief te werk, of eigenlijk niet te werk!


  ⚠️ Meld

 55. Eerste helft was zeker goed toch jammer dat ze dat niet kunnen doortrekken had gehoopt op winst daar maar met een punt ben ik wel tevreden…

  El dramadi mag van mij op de eerste bus naar …… als t maar nie naar zwolle is;)


  ⚠️ Meld

 56. :D:D: Zwolse, ome Fons lijkt mij zo’n knollen voor citroenenverkoper. Met droge ogen, dat dan weer wel. Straks betrekken ze ome Willibrord er ook nog bij. Volgens mij zaten ze samen nog bij de club van “het dagboek van een herdershond”.


  ⚠️ Meld

 57. @ Tent…. Ga hier ff verder anders worden straks alle off-topic-reacties verwijderd bij “het Koning LN-topic”

  Tientallen jaren geleden last ik Telesport graag en natuurlijk Bert Dijkstra die hier geweldige columns in de Zwolse Courant heeft gezet onder “Over de Vleugels”.
  Maar ik ergerde me al mateloos aan Henky van de M. Ze bleken veel sensatiegerichte artikelen te plaatsten. Altijd vanuit rechts tegen links. Ook alleen vanuit rechts dat op dat moment populair was. Heb de geschiedenis eens nagezocht op wiki….Nee, idd De TeleTroepToeTerT blader ik alleen door als er écht niet anders is. Soms ook bij de AH; die hebben écht niet anders liggen. Het resultaat is vaak ergernis, zeker veroorzaakt door die opinie-smurf op blz 3. En die kakkers-verheerlijking door Stan Huygens. Bovendien krijg je er veruit de zwartste vingers van.

  Heb meestal uitleg nodig als er Duits in het spel is.
  *had op school beter opgelet, jongen…..
  Ik: haha het heeft nixxx met kennis van Duits te maken.

  Maar uh “jullie”?
  * je hoeft je niet aangesproken te voelen, hoor….
  wie de schoen past…..
  Ik: Jij rept over “jullie” maar we mogen niet weten wie je aanspreekt?  ⚠️ Meld

 58. ??..wie een zaak tegen mij meent te hebben, hij trede naar voren……

  gepost door Dick op weblogZwolle:

  Overal rusteloos rondgezworven en je nergens thuis gevoeld? Voel me uitstekend thuis in Zwolle, net als mijn familie, vrienden en voor zover ik weet zeer veel kennissen. Vanuit Zwolle op zeer veel plekjes geweest tent…. Maar sta open voor anekdotes van een wereldreiziger.

  @ dick

  Omstreeks juli 1990 kwam ik in de, toen al, voormalige DDR terecht.
  Voor v. Raalte autobedrijf in Hattem zouden wij auto?s naar Oost-Duitsland brengen.
  Wij: dat waren Johnny en ik.

  Johnny was een West-Duitse jongeman met een, voor ons, onbekende herkomst.
  Ik had hem leren kennen in de Molen, de no.1 coffeeshop in Zwolle.
  Voor de eigenaar, Joop, deed ik in ruil voor de gewenste jonkostuff de technische service.

  Lampie, verfje, schroefje, je weet wel, al die lullige kleine dingetjes die gedaan moeten worden om de boel aan de gang en toonbaar te houden.

  Johnny nu wilde een liftcentrale gaan vestigen in Zwolle.
  ⤸Globus Mitfahrzentrale⤽ zou het gaan heten en het werd gevestigd in de Venestraat.

  Johny heeft het nog voor elkaar gekregen dat KPN de hele straat moest openbreken om nieuwe kabels te leggen.
  In verband met de te verwachten enorme toename van het telefoonverkeer aldaar, ⤸Globus Mitfahrzentrale⤽, moest er een nieuwe telefooncentrale ingezet worden en als gevolg daarvan ook de bekabeling.
  De centrale was gelukkig gewoon een kast(je) tegen de muur.
  In de Venestraat zijn ze hem nog dankbaar, eindelijk telefoneren zonder storingen.

  Wij zouden dus 2de-hands auto?s oostwaarts karren.
  De voorwaarden klonken gunstig: fl. 200,00 á fl. 250,00 per afgeleverd voertuig, voor onderkomen ter plekke was gezorgd en de auto?s oogden nog betrouwbaar genoeg.

  O.k.
  Er rammelde wel iets of de auto trok een beetje bij het remmen
  of was niet helemaal spoortrouw meer,
  maar die afstand moest nog haalbaar zijn.

  Probleem was alleen dat van de weg te brengen auto?s, en de rest van de stock zeer waarschijnlijk ook, de brandstoftanks praktisch leeg waren, de bank al gesloten en de auto?s dringend weg moesten.

  In de Venestraat moesten ook aanvullende nutsaansluitingen komen, gas, water, riolering, elektra.
  Dat zou ik doen en van het een kwam het ander.
  Ik spreek Duits (m?n moeders taal) en al met al vond Johnny mij geschikt genoeg om verantwoording te kunnen nemen voor een verantwoorde aflevering van genoemde voertuigen.
  Kortom, de verzekering van de auto?s was in orde gemaakt, wij schoten de benzine voor, en daar gingen twee jonge ondernemers,
  richting toekomst,
  uitkomst onbekend…..

  ==============

  Wegens beledigingen, en na waarschuwingen, doet deze persoon niet meer mee !  ⚠️ Meld

 59. Dat mag ook wel eens gezegd worden: Vette plus…snel en scherp ook!
  @ Plantje, inderdaad provoceerde hij op alle topics. Ongenuanceerd ook. Maar hij kon wel leuk vertellen en ik blijf altijd zo lang mogelijk in gesprek met iemand. Vind het vrij slap als iemand een boodschap aan mij richt, om dan niet te antwoorden.


  ⚠️ Meld

 60. Of doelde je op die links? Moet je die op youtube maar eens zien. En waarom hij die al dan niet eerlijke info in de link onder zijn naam zet?
  Maar goed, meer aandacht verdient hij ook niet.


  ⚠️ Meld

 61. Tja, schelden en vloeken vind ik gebrek aan woorden.
  Net Herman van Veen nog gezien bij P&W….oef gaat nu verder over “de muur”. Hiervoor: Over het stuk op de voorpagina van De TeleTroepToeTerT….Het ging hem er vooral om dat de PVV-aanhang beter zsm een democratische partij kan worden om serieus genomen te worden. Vandaar ook en alleen daarom de vergelijking met die niet democratische club uit de jaren ’30.
  De zachtaardige, en zeker niet domme, Herman is overvallen met dreigmail. Door de stompzinnige Stijllozen en allereerst door de speechverkrachtende TeleTroepToeTerT…(ter meerdere glorie van de sensatie, de ultrarechtse voorkeur en de verkoopcijfers).

  Oh, dat mocht natuurlijk niet van de vergeleken lijst, die altijd in een slachtofferrol probeert te kruipen en zelf nooit provoceerd. Hier zat het em zeker op vast: “Anne, de wereld is niet mooi maar jij kunt het een beetje mooier KLEUREN!!!”  ⚠️ Meld

 62. Tjonge wat een geneuzel. Het werkt dus zo:

  Iemand zegt iets.

  Iemand is het er niet mee eens, dus is deze gerechtigd dreigmails te sturen? Mooi, dan open ik even mijn email om te kijken wie een keer iets heeft gezegd waar ik het niet mee eens ben…


  ⚠️ Meld

 63. Jemig, Dick, wat loop je te bazelen met al die populaire kreten er tussendoor. Ondanks dat ik vermoed door te hebben wat je typt en het daar wel mee eens ben, komt je verhaal met die vage termen zelf al bijna over als populistisch geneuzel.

  De beste reactie op hatemails? Ik hoorde gister het verhaal van Koningin Fabiola die ooit bedreigd werd door iemand die haar met een kruisboog zou neerschieten zodra ze in het openbaar zou verschijnen. De eerstvolgende keer dat ze vol in het zicht zat, had ze een appel bij zich. Prachtig…


  ⚠️ Meld

 64. Hé Wilbert, hoe bedoel je….wat moet ik met het werkwoord bazelen?

  Onzinnig verhaal. Hatemails, in het echt verschijnen, kruisboog, appel: populistisch geneuzel.


  ⚠️ Meld

 65. @ Wilbert.

  De kern van deze ophef is,als iemand zijn zorgen uitspreekt en als dit op een verkeerde en opruiende manier op een voorpagina van een bekende krant die bekent staat het niet zo nauw te nemen met de waarheid ,en vanuit het verleden al een tamelijk verkeerd etiket heeft ,dit heeft opgeroepen tot een in mijn ogen een schare fans die als blinde vinken achter hun blonde messias loopt en via dreigmails proberen iedereen die anders denkt de mond te snoeren.Dat is iets wat mij nog meer zorgen baart,dan het leeghoofdige gebrabbel van hun blonde held.


  ⚠️ Meld

 66. Goh, hoe zouden ze Herman nu zo snel hebben kunnen bereiken?

  Daar kwam (zuster) de roze stijllozen te hulp. Als er iemand de grond in kan worden geboord zijn ze altijd present:

  Fans van Herman van Veen vandaag niet vrolijk
  Spetter Pieter Pater! Carri?re in het water. Ga maar vast naar huis. Ik kom een verkiezing later. Jawel. Herman van Veen wordt nu echt een liefde van later. De aimabele troubadoer, bekend van vrolijke eendjes, treurige chansons en een stomme dochter, krijgt er van langs na zijn uitspraken in de Televaag van vandaag. Herman van Veen meende te moeten opmerken dat PVV = NSB, en daarmee een bedreiging voor de democratie in Nederland. En de fans van Geert pikken dat niet. Iedereen gaat uit elkaar. Ook Herman van Veen en zijn fans. Want Geert, daar blijf je van af. Reaguren onder het Televaag-artikeltje is niet mogelijk. Maar daar weet de meute wel raad mee. Herman heeft opeens overal blauwe plekken. Opzij, opzij, opzij. Maak plaats, maak plaats, maak plaats. We hebben ongelofelijke feedback in het GASTENBOEK. (mirror)  ⚠️ Meld

 67. Ja heb het gezien Dick,en mij bekroop een erg onpasselijk gevoel ,als dit het toelomstbeeld gaat worden dat de schrijvende pers zo het straatbeeld gaat vormen en er een dubieus beeldvorming op na houd.ik mijn hart vasthoud


  ⚠️ Meld

 68. Mijn broek zakt mijlenver af van al die “BNN-ers” die van mening zijn zich publiekelijk te moeten uitspreken over hun politieke voorkeuren. de onproffessionaliteit straalt van van veen af met deze actie.
  laat hij lekker in zijn afbetaalde woonboerderij mooie liedjes blijven maken.


  ⚠️ Meld

 69. Ik heb ons huis al gevonden. Alleen een beetje jammer, dat ze een foto hebben gemaakt terwijl de rotzooi van de tuin nog voor het huis lag.
  Als ik naar de achtertuin kijk kan ik zien, dat de foto’s gemaakt zijn voordat we aan de achtertuin zijn begonnen.

  Wel erg grappig!


  ⚠️ Meld

 70. Volgens mij heb ik iets gemist met 1 of andere getroebeleerde die tenthousandone heet…..
  Door Natascha, op 10 november 2009 om 08:53

  De admins hebben op gepaste wijze actie ondernomen Natascha.


  ⚠️ Meld

 71. @ verdieping.

  Trek dan je broek maar weer razend snel op,en neem de tijd om te lezen wat er PRECIES verteld en gezegt is.Neem aan en ga er vanuit dat je over een gezond stel hersens beschikt en dan op een gepaste manier je mening ventileert.

  ps en als ik de nutteloze schrijfsels moet gaan lezen of een b-n er zijn huis wel of niet betaald heeft lees ik de verkeerde krant wel zoals bovengenoemde.


  ⚠️ Meld

 72. Hé Verdieping, ongetwijfeld niet toevallig vlak voor 11/11 😉

  Vind het ook jammer Verdieping dat Henk Bres zich al jarenlang hard maakt voor gillende Geert. Hem zelfs eens geïnterviewd heeft in een 3 uur lang naar de mond praat gesprek op van zaterdag op zondag. Mocht over de telefoon een vraag stellen, tegen 2 uur….Heb het via zijn weblog gedaan…….lees het kats vervormd terug.

  Vond je Herman bezorgd of wraaklustig Verdieping?
  En waarom mag niet iedereen in NL een mening hebben?
  Geer & Goor hebben zich ook achtereenvolgens met de VVD en tante TON vereenzelfigd.

  Minister Klink riep op aan Geert de bedreigingen af te keuren. Wat hij net gedaan heeft. Maar let ook even op de rol van de Stijllozen!!!


  ⚠️ Meld

 73. Ome Martin houdt de moed erin:

  Rafael van der Vaart maakt Ajax kampioen, als hij in de winterstop terugkeert naar Amsterdam. Dit voorspelt Ajax-coach Martin Jol.

  Jol hoopt dat ook Ryan Babel en Klaas-Jan Huntelaar, die bij hun huidige clubs Liverpool en AC Milan over het algemeen de bank warmhouden, ook terugkeren. Over Van der Vaart: “Ik hoop dat hij komt, met hem hebben we het beste middenveld van Nederland. Met Van der Vaart wordt Ajax kampioen.”

  Jol ging bij Sport1 ook nog even in op een mogelijk vertrek van Luis Suarez. “Kijk, hij moet natuurlijk niet naar een club als Lazio Roma of Villarreal. Los van het feit dat die clubs niet goed genoeg zijn, betalen die ook nooit meer dan twintig miljoen euro. Zo eerlijk ben ik dan ook wel, het is dan wél de bedoeling dat voor Suarez de hoofdprijs wordt betaald

  Las laatst een erg lovend stukje van de prima sportjournalist Auke Kok over Van der Wiel in de VARA-gids. Alle rechtsbacks passeerden de revu. Ook voor Oranje……….helaas vergat ie Boulah, de onfeilbare tijdens de poulewedstrijden voor het EK.
  En prompt liet de (verder uitstekende rechtsback Van der Wiel zijn man vrij inkoppen zondag…..6 punt achter op Twente.

  Graag heer Boulah niet meer over het hoofd kijken voor de rechtsback-positie. Het gaat er daar voornamelijk om dat je je tegenstander uitschakeld. Er lopen genoeg creatieve middenvelders om de bal beheerst in te leveren. Zodat het spel veelzijdig en nog creatiever vervolgd wordt.


  ⚠️ Meld

 74. Minister Klink riep op aan Geert de bedreigingen af te keuren. Wat hij net gedaan heeft. Maar let ook even op de rol van de Stijllozen.

  @ Dick.

  Ben er nu nog meer van overtuigd dat de Telegraaf een zeer dubieuze rol gespeelt en nu nog speelt.Onbegrijpelijk vanochtend weer een schreeuwende kop,de reacties stroomden weer binnen,en ja hoor,de meerderheid past niet in het straatje van die foute krant en de kans weer ontnomen om verder te reageren en er zit weer een slot op.


  ⚠️ Meld

 75. Zal wel met hun verleden te maken hebben. Het gaat ze er alleen maar om dat hun naam genoemd wordt vrees ik. Positief of negatief dondert niet. In beeld bij P&W en DWDD daar gaat het om. Dat spul krijgen we ook nog in het omroepsbestel. Waar hun uidragers tot nu toe (dacht ik) de veroorzakers van het woord verTROSsing gister weer 2,5 ton boete kregen.

  De TeleTroepToeTerT mag zelf alles schrijven. Leugen of fake, maar owee als een reactie niet in hun straatje past. Bij welke lijst (geen democratische partij) heb ik dat eerder gezien?
  —–
  PS er lijk wel een bijzonder aardige kerel rond die die krant vertegenwoordigd bij De Hetebrij. Behoorlijk voor rede vatbaar ook…hij dan weer wel.

  Hoes’t eigenlijk met de vete tussen Kwalbert en Pete? Gekke meiden!


  ⚠️ Meld

 76. Ach, ondanks dat ik ok vind dat Wilders de bedreigingen heeft afgekleurd, legt de echte waarheid de vinger pas echt op de zere plek: Als wij Nederlanders worden beledigd op een manier dat het ons raakt, zijn wij ook in staat geweld in te zetten om de ‘haatpreker’ is even mores te leren.
  Dat men over de rooie kan gaan bij beledigingen hangt dus niet af van de cultuur, het hangt er vanaf hoe ze beledigd worden. Bij Moslims is dit Mohammed kleineren, bij ons is dit de vergelijking met nazi’s. In beide gevallen blijkt dat wanneer iemand zich lomp uitlaat over gevoeligheden van een andere cultuur, dat dat problemen oplevert. Aangezien de Islam wereldwijd behoorlijk onder vuur ligt, is het niet verwonderlijk dat zij op dit moment degenen zijn die zich verweren. Niet goed natuurlijk, maar we zijn geen haar beter. Dit terwijl 33% van de NL bevolking (als ik het nieuws mag geloven) dit wel het geval vindt. Dat is wat je noemt de vinger op de zere plek: We zijn net zo als degenen die we zwart maken.


  ⚠️ Meld

 77. @ghehe.

  De enigste die schuldig is aan de kwestie is enkel en alleen de Telegraaf met zijn ophitsende en verkeerde weergave van het geen in werkelijkheid gezegt is.Nu er kritiek daarop komt sluit deze smerige krant elke mogelijkheid om ze erop aan te spreken.Volg de reacties daar nu al een poosje en wat daar neergekalkt wordt is mensonwaardig.Het heeft de stempel van foute krant en dat zullen ze blijven ook.Straks nog 2 van die foute commerciele zenders erbij is het hek helemaal van de dam.


  ⚠️ Meld

 78. Zwolse, de rol van de telegraaf is inderdaad nogal bijzonder. Het is een beetje zoals de rol van een verkeerd afgestelde geluidsversterker in een discotheek; men hoort slechts het dreunen van de bas, maar de melodie valt weg.

  De manier waarop de Telegraaf zich presenteert is doorgaans nogal emotioneel: Of ze prijzen een idee, of ze trappen iemand de grond in. Alsof ze denkt ‘de inwoners van Nederland zijn te lui geworden om zelf na te denken over zijn/haar mening, dus krijgen ze die van ons gratis bij het nieuws’. En het werkt nog ook: de grootste krant van NL. (en ja, het leest gemakkelijk weg, die hapklare brokken)
  Wat ik wel grappig vind is dat de Telegraaf doorgaans nogal de neiging naar wat men noemt ‘rechts’ te denken. ‘De krant van wakker NL’ het rechtse geluid in het publieke bestel. Ze geven het zelf al aan.

  Wellicht hoopte de Telegraaf met het versterken van van Veens woorden een discussie uit te lokken in het voordeel van hun ideologie. Nu blijkt dat, zoals ik in mn eerdere reactie aangaf, dat aanhangers van de PVV zich net zo hard gaan misdragen als degenen waar ze zo’n hekel aan hebben. Helaas voor de Telegraaf gooit zij met deze berichtgeving haar eigen ramen in. ‘En wie wordt er verantwoordelijk gehouden voor de eventuele dood van Herman?’ Die vraag zou Herman nu kunnen stellen.  ⚠️ Meld

 79. @ verdieping.

  Het programma P&W is bedoeld voor geintresseerden in de maatschappij.Bert en Erni is een programma die kinderen op speelse wijze iets bij probeert te brengen.Ga eens kijken zou ik zeggen,wellicht steek je er wat van op.


  ⚠️ Meld

 80. Klopt Verdieping & Plantje: Paul Haenen (Bert) & Wim T. Schippers (Ernie), alsmede Herman van Veen zijn supercool hebben zeer aansprekende humor (dominiee Gremdaat zal ook wel weer snel een bijdrage hebben) en zijn absoluut niet dom.


  ⚠️ Meld

 81. sintmaarten
  Vorig jaar was er in Assendorp de traditionele lampionnenoptocht (-je). Heeft iemand iets gehoord over de activiteiten van dit jaar in Assendorp? Ik kan het niet vinden…


  ⚠️ Meld

 82. Een late reactie, maar ja, soms moet er ook gewerkt worden…

  Volgens mij snap je mij niet, Dick. Ik geef zelfs aan dat ik het inhoudelijk wel met je eens ben.

  Ik vind het alleen jammer dat je daarvoor van onzinnige naamgevingen als ‘TeleTroepToeTerT’ en ‘Stijllozen’ voor nodig hebt. Als je duidelijkheid wilt scheppen gebruik dan gewoon de naam van het beestje. Dit soort termen vind ik ook een vorm van populisme. Omdat een paar gasten met een internetverbinding dit soort woorden bedenkt, gaat ineens iedereen ze gebruiken. En door dit soort kreten te kopieren en iedereen die er wat mee heeft in hetzelfde verdomhoekje te plaatsen, ben je net zo goed populistisch bezig.

  Even voor de goede orde, voordat mensen mij niet begrijpen:
  – Ik vind de situatie van dreigmails naar Herman van Veen belachelijk.
  – Ik vind de Telegraaf geen waardevolle krant, vanwege het hoge sensatiegehalte.
  – Ik vind het alleen weer naar de andere kant doorslaan om alleen maar neerbuigend te kunnen doen over bijv. de Telegraaf.

  Vandaar mijn eerdere reactie.


  ⚠️ Meld

 83. Keeper Duitse Elftal, overleden. Robert Enke(32).
  Robert Enke(32), keeper van Hannover 96 en het Duitse Mannschaft.
  Is vandaag 10 november 2009, verongelukt bij een spoorwegovergang, er wordt gespeculeerd, over een zelfmoordactie.


  ⚠️ Meld

 84. Misschien een ”grote” verrassing in de Spaanse Beker(Copa del Rey).
  Wordt Real Madrid ”de Koninklijke” uitgeschakeld in de Copa del Rey, door een 3e klasser: AD Alcorcón.
  Stand na 55 min.: Real Madrid 0-0 AD Alcorcón.


  ⚠️ Meld

 85. Het zou me niks verbazen als vannacht weer een transport komt van een deel voor de spoorbrug bij Hattem. Bij de kruising aan de Gelderse kant van de Oude IJsselbrug liggen allemaal metaalplaten in een bocht vanaf de brug richting Hattem. De platen liggen in een ruime bocht over het fietspad net voor de brug.


  ⚠️ Meld

 86. Eindstand: Real Madrid 1-0 AD Alcorcón.
  Vorige wedstrijd: AD Alcorcón 4-0 Real Madrid.
  Totaal: AD Alcorcón 4-1 Real Madrid, dus Real Madrid uit de Copa del Rey.


  ⚠️ Meld

 87. Goeienavond Wilbert, Positiever over genoemde media kan ik niet worden Wilbert. Ze zijn dagelijks al duidelijk genoeg over zichzelf. Bedankt voor je stijladvies, maar ik hou liever mijn eigen stijl. De benamingen zijn niet gejat. Dat gebeurd idd al teveel op www. Blijf graag origineel.  ⚠️ Meld

 88. :D:D:D Dit bericht zegt toch ook genoeg:

  Er is volgens de PVV niets mis met een beetje vaderlandslievendheid. De politieke beweging hoopt dat de Nederlandse vlag binnenkort dagelijks op de scholen in ons land wappert, net zoals de Stars and Stripes in de Verenigde Staten. Dat zei Marton Bosma gisteravond tijdens de behandeling van de onderwijsbegroting in de Tweede Kamer.

  De PvdA en CDA verweten Bosma gisteravond overigens een gebrek aan visie. Toen de VVD hem vroeg wat hij zou doen als hij minister van onderwijs zou worden, kon hij daar niet direct antwoord op geven. GroenLinks-onderwijswoordvoerder Tofik Dibi noemde het algehele optreden zelfs ”ontluisterend”

  Nixxxx, nixxxx te melden over onderwijs :o:o:o Oppositie was het toch?


  ⚠️ Meld

 89. 😀 Tim, ’t is zo’n beetje dagelijks lachen met die (oeps, geen democratische partij) lijst. Nu ook als oppositiepartij….nixxx te melden over onderwijs als je de kans krijgt.

  Jij vindt politiek niet zo interessant? Wat wel: meisjes?


  ⚠️ Meld

 90. jawel jawel politiek is wel interessant hoor! Ik volg het met erg genot. Ik heb overigens nog geen duidelijk idee wat ik wil gaan stemmen. Ik ga trouwens wél stemmen, als je dat niet doet vind ik ook dat je niet mag zeuren op de samenleving, dan had je ook je mening moeten laten gelden.

  (haha, ja, meisjes zijn ook interessant ;))


  ⚠️ Meld

 91. Klasse Tim: wel stemmen. Beetje om je heen kijken naar de dames; mooie leeftijd. Rotjeknor, daar komt nog een nieuwe Kuip, vraag ze daar maar eens wat ze van “rood” vinden.

  Wel lachen daar. Café De Corner is gezellig.


  ⚠️ Meld

 92. Te vroeg om thuis te komen….anders voor de FC:

  Trainer Ron Jans houdt het na dit seizoen voor gezien bij FC Groningen. De 51-jarige coach gaat op zoek naar een “nieuwe ervaring”. Dat heeft hij de clubleiding vandaag laten weten.

  Jans is sinds oktober 2002 werkzaam als hoofdtrainer bij FC Groningen. Hij was de opvolger van de opgestapte Dwight Lodeweges. De voormalige assistent-coach van Emmen is de langstzittende trainer in het betaalde voetbal. Zijn contract in de Euroborg loopt dit seizoen af.

  Jans benadrukte dat hij het bij FC Groningen, de club waar hij ook als speler actief was, nog steeds prima naar zijn zin heeft. ,,De jaren bij FC Groningen zijn de mooiste in mijn voetballeven. Daar ben ik de club enorm dankbaar voor. Ik zag nog voldoende perspectief om door te gaan. Ik ben dan ook niet toe aan een nieuwe uitdaging, maar meer op zoek naar een nieuwe ervaring. Ik wil mezelf weer in het diepe gooien.”  ⚠️ Meld

 93. Misschien idd te vroeg Dick, maar ik zal m met open armen ontvangen 😉

  Kan ik die ook online lezen Joppuh? Wij zijn niet zo’n fan van VI dus we hebben m niet…..


  ⚠️ Meld

 94. vandaag Career day: allemaal grote bedrijven (shell, akzo-nobel, unilever maar ook philips e.d.) presenteren hun beroepen voor mensen die VWO of HAVO doen en een studiekeuze moeten doen. Ze presenteren de beroepen die je kunt doen met je je natuurprofiel, technische opleiding. Interessant.

  Nog interesanter waren de dames. @Dick, de dames die ik gevonden heb kwamen uit hengelo. Al wisten ze niet dat zwolle niet in twente ligt (ze dachten van wel *slap op voorhoofd*), ze waren leuk om te zien en ik moest hun hyve nog maar eens even opzoeken ;).

  Trouwens, wisten jullie dat ik in 3,66 seconden een nieuw wiel onder een ferrari kan zetten 8)8)…

  Al met al een topdag.

  ~~~~~~En dan nu leren!


  ⚠️ Meld

 95. oh ja, ze begonnen ons gelijk te ondervragen met “wie staat er nou bovenaan in de eredivisie” en “hebben jullie ook carnaval”. Kortom: altijd gezellig, vwo-meisjes.


  ⚠️ Meld

 96. Klasse Tim:

  Nog interesanter waren de dames. @Dick, de dames die ik gevonden heb kwamen uit hengelo. Al wisten ze niet dat zwolle niet in twente ligt (ze dachten van wel *slap op voorhoofd*), ze waren leuk om te zien en ik moest hun hyve nog maar eens even opzoeken

  Beet jongen….maar hou ze in de gaten he: Ze kunnen er dondersmooi uitzien maar ze zijn vaak zo sluw als de bliksem. ‘T is trouwens wel bokavond…..dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 97. bokavond?

  Ik weet het ik weet het. Ze stellen zich wél aan om aandacht te krijgen, is dat een goed teken? Ze zetten zichzelf in de slechte positie, van ik kan dit niet ik kan dat niet. Nu even veel complimentjes geven van “ach dat kan je wel”… (A).. Maar nu eerst tijd voor een tukkie. Of anders gezegd: nog 2 uur leren voor de herkansing duits (3,3)… :S..


  ⚠️ Meld

 98. Bedelaar om geld, om aandacht of om weet ik veel wat (ja ik weet wat nog meer)….linkst laten liggen. Wij hebben de dames trouwens te veel op de proef gesteld vrogguh, zodat we veel hebben laten lopen. Maar té snel toehappen is nooit goed. Slijmen…niet doen, willen ze alleen maar meer. Pats boem, op het eerste gezicht of niet…doeiii een heel land vol. Leer ze, hoop niet dat je een beeldend voorstellingsvermogen bij Duits hebt….


  ⚠️ Meld

 99. Een redelijk bekend Zwollenaar die ons reeds lang geleden ontvallen is zei ooit: ‘Alle vrouwen zijn hoeren, alleen die waarvoor je moet betalen zijn de goedkoopste”

  Goedemorgen allen overigens!;)


  ⚠️ Meld

 100. Mogguh Joppuh, “En alle mannen doen/ betalen/geven alles om van haar diensten gebruik te maken”? Nogal een impulsief mannetje met vrouwen zeker.
  —-
  Lachen op het moment, Theo Maassen bij Giel….net over en met Anky van G.:D:D:D Nu Maassen/Jans over de telefoon (onderweg naar Groningen).

  Hij ziet Real M. wel zitten omdat hij er altijd een team van probeert te maken. Maar hij is waarschijnlijk té goedkoop voor Real M.

  Maassen: Hoe gaan spelers met je nakende vertrek om?
  Jans: Heb prima band met spelers; komt wel goed.  ⚠️ Meld

 101. :'( Vrees van niet. Zou ie w?l weer met het Olde zakk’n-toernooi kunnen meedoen. Ongelooflijk dat mijn maat en zwager het tegendoelpunt van Ajax geen dekkingsfout van Van der Wiel vond. Vind dat hij zich erg sterk ontwikkeld, maar elk mens maakt fouten.


  ⚠️ Meld

 102. Zéker! Hij heeft ook geen peecee, ken Piet Paulusma niet en vind al die kritiek over griep “typisch oppositie”. Sprak nog ff met good-old Berry van Aerle over de fone.

  Maar nu begint Giel alweer over Nick & Simon :'(:'(:'(
  Eerst Cyndie Lauper….ken je die en wist je dat (titelsong)?


  ⚠️ Meld

 103. Tim(mertje) Tim(mertje) (Tim)mertje wat is dit nou, waardoor word je zo afgeleid dan was er gisteren dan toch een wel erg leuk meisje bij:D


  ⚠️ Meld

 104. Ach ja Tim, gewoon gezond bezig dus. En dan heb ik het niet over vitamientjes. Maar ja hoe nu verder vandaag. Ben bang als het nu al niet meer lukt dat het een lange dag voor je gaat worden.;)


  ⚠️ Meld

 105. Heb ondertussen de column gelezen, wordt daar ff een partij vuile was buiten gehangen 🙁 op zich goed voor de openheid (ondanks dat je je moet afvragen wat waar is en wat niet) van zaken maar aan de andere kant wel weer verrot dat mijn, onze club zo in de media komt.

  1 ding is wel zeker, dat van die auto’s is waar.


  ⚠️ Meld

Reageer