Open dagen Windesheim 13 en 14 november

Zwolle – Wie wil weten wat Windesheim biedt aan hbo voltijdopleidingen is van harte welkom op vrijdag 13 november van 13.00-17.00 uur en zaterdag 14 november van 10.00-14.00 uur. Tijdens deze dagen kunnen belangstellenden voorlichtingsrondes bijwonen bij de opleidingen, sfeer proeven en vragen stellen. De programmaoverzichten en de routebeschrijvingen staan op www.windesheim.nl/opendagen.

Naast bijwonen van voorlichtingsrondes kunnen belangstellenden ook de onderwijs- en studentenmarkt in de kantine van het hoofdgebouw bezoeken. Op deze markt is informatie te krijgen over alle opleidingen, huisvesting, studentenverenigingen en studiefinanciering. Ook het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige hbo+- opleiding met een intensief en internationaal onderwijsprogramma, staat op deze markt. Naast het bezoeken van de diverse stands kunnen belangstellenden zich op deze markt ook melden voor een rondleiding door de hogeschool.  

Windesheim start per september 2010 met de nieuwe opleiding Toegepaste Gerontologie. Bij toestemming van het ministerie, start ook de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang. Ook over deze opleidingen wordt voorlichting gegeven op de open dagen.

Het aantal parkeerplaatsen op de Campus is beperkt. Bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer kunnen gratis gebruik maken van Windesheimbussen. Deze bussen vertrekken vanaf het NS-station (uitgang Zuid).  

Artikel delen: