Wijkvereniging WVF organiseert feestavond 50+

Zwolle – Op vrijdag 13 november organiseert de Wijkvereniging WVF (Westenholte, Voorst, Frankhuis) een groot feest voor senioren uit de wijk.

De mensen van de wijkvereniging zijn er in geslaagd om Het Anker voor een lange Avond te vullen met een aantrekkelijk programma met muziek en gezelligheid. Inwoners van Westenholte, Voorst en Frankhuis van 50 jaar en ouder zijn van harte welkom. De feestavond begint om 19.00 uur en centraal staat een optreden van het bekende amusementsorkest Las Paljas. De entree is gratis en de koffie, thee en een drankje worden u ook aangeboden door de wijkvereniging.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een kleine aanvulling op dit bericht,deze avond is mede mogelijk gemaakt door de gemeente in het kader van de wijkbudgetten.We hopen op een volle zaal en de geluiden die ik zo in wijk hoor komt dat helemaal goed.Las Paljas speelt totaan 1-01 nog 14 keer en de eerste boekingen tot 14 -04 wijzen erop dat we elk jaar nog weer meer gevraagd worden.Het is voor ons mooi een bevestiging dat ons nieuwe programma waar we steeds aan werken goed aanslaat.Er komen ook mensen die in westenhole gewoond hebben maar door omstandigheden naar elders moesten vertrekken,vooral naar stadshagen.De binding met de wijk is nog steeds erg hecht


    ⚠️ Meld

Reageer