Gemeente Zwolle organiseert symposium Zin in Werk

Zwolle – Zin in Werk. Zo heet het symposium dat de gemeente Zwolle organiseert op 9 februari 2010 vanaf 12.00 uur in RegardZ Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Noteer de datum alvast in uw agenda! Het symposium is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het motiveren en enthousiasmeren van mensen. Leidinggevenden, organisatieadviseurs, HRM-ers uit profit en non profit.

Eén van de vragen die op het symposium aan de orde komt, is: hoe maak en houd je zin in werk, ondanks dat het in deze tijd op de arbeidsmarkt niet voor iedereen feest is? Door lezingen en workshops wil de gemeente Zwolle bezoekers van het symposium een verrassende kijk op zaken geven. Zodat zij opgeladen, enthousiast en met zin in werk weer naar huis gaan. Zelf is de gemeente Zwolle hoog gewaardeerd als werkgever en als enige gemeente in Nederland aangemerkt als ‘Investor in People’. Daarnaast is de gemeente Zwolle de Beste Werkgever in de non profit van 2008. Vanuit die positie wil Zwolle graag bijdragen aan de ‘zin in werk’ buiten haar eigen organisatie. Want alleen mensen met zin in hun werk kunnen tot grote hoogten stijgen en mooie resultaten neerzetten. Deze mensen dragen positief bij aan de ontwikkeling van organisaties en dat is een grote meerwaarde in tijden van verandering.

Aan de invulling van het programma wordt op dit moment hard gewerkt. De verschillende invalshoeken voor luistersessies en workshops maken het symposium voor een brede groep interessant. Inleider van de dag is Rob Vinke, autodidact en hoogleraar personeelswetenschappen. Workshops worden gegeven door onder anderen:

·         Rob van Es: auteur van Veranderdiagnose, verkozen tot Managementboek van het jaar 2009.

·         Aart Bontekoning: organisatiepsycholoog en gepromoveerd op ‘Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze evolutie’.

·         Jeff Gaspersz: hoogleraar en adviseur op het gebied van innovatie, creativiteit en kansdenken.

·         Tijn Touber: oud muzikant en schrijver van ‘Spoedcursus Verlichting, een innerlijk avontuur’.

·         Mirjam Baars: docent aan de Universiteit van Tilburg die onderzoek doet voor de Beste Werkgevers van Nederland.

·         Jaring Hiemstra: directeur van bureau Hiemstra & De Vries.

Inschrijven voor het symposium kan vanaf 16 november 2009 op www.werkenbijzwolle.nl. Een persbericht met meer informatie over het programma sturen wij u voor half december toe.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Zolang ik mijn eigen cursussen moet betalen en daarvoor in de plaats geen cent loonsverhoging krijg heb ik niet zo’n zin in werk.    ⚠️ Meld

  2. Daarom gaat Nederland natuurlijk naar de kl*ten. De top heeft geen zin in werk en heeft alleen interesse in hetgeen aan het eind van de maand op hun bankrekeining wordt gestort.


    ⚠️ Meld

Reageer