Hennepkwekerij ontmanteld aan Frobergerstraat

Zwolle – Tijdens een bezoek aan een woning aan de Frobergerstraat stuitte de politie per toeval op een hennepkwekerij. Het aanvankelijke doel van het bezoek was het aanhouden van een Zwollenaar voor openstaande vonnissen.

Na enig aandringen werd de deur van het pand geopend door een 29-jarige man uit Zwolle die meedeelde dat de gezochte persoon niet aanwezig was. Bij controle in de woning trof de politie 373 hennepplantjes aan en 369 afgeknipte plantjes in twee zakken. Ook was er sprake van diefstal stroom. De plantjes en de bij de kweek behorende apparatuur zijn in beslag genomen. De 29-jarige man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Nou, helemaaaaal toevallig is dat dan ook weer niet. Mensen die thuis afgehaald moeten worden, omdat ze nog openstaande vonnissen hebben zullen die openstaande vonnissen niet voor niets hebben.


    ⚠️ Meld

  2. De tel-agent zal wel een échte blauwvinger zijn: met zorg en nauwkeurigheid de inhoud van 2 zakken, geduldig tellen. 742 plantjes, wel herteld hoop ik! Anders stuurt hij aan op een vormfout. Vind 1 digitaal plantje al genoeg. Maar die mogen ze absoluut niet in beslag nemen.


    ⚠️ Meld

Reageer