Conciërges Landstede behalen beveiligerdiploma

Zwolle – Gisteravond kregen zes Landstede conciërges in Urbana een beveiligersdiploma uitgereikt. In de één jaar durende opleiding leerden ze door middel van studie en praktijk wat te doen in onveilige situaties.

 conciergeslandstede.jpg

De opleiding bestond uit een dag per week theoretische ondersteuning en tijdens hun werkdagen praktijkervaring. Na een jaar hard leren en ervaring opdoen, konden de zes conciërges afgelopen zomer hun praktijkproeve halen. Rob Jansen Holleboom is één van de gediplomeerden “de opleiding was erg waardevol om te volgen, ik heb meer kennis van beleid, veiligheid en burgerrechten. Tevens heb ik nu een erkend certificaat waarmee ik stagiaires van de opleiding veilig en beschermd kan begeleiden” 

Landstede hecht veel waarde aan veiligheid. Met dit in het achterhoofd bekijkt Landstede hoe ze haar school nog veiliger kan maken. Door haar conciërges een opleiding beveiliging aan te bieden komt ze de gestelde prioriteit tegemoet. De opleiding kon in eigen huis gevolgd worden, binnen het Landschap Veilig & Beschermd. De opleiding is in september 2008 gestart en kent een sterke groei. Uit verschillende richtingen melden studenten zich aan voor de BBL opleiding.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ria en alle anderen van harte gefeliciteerd met het door jullie behaalde diploma. Jullie hebben er hard genoeg voor geleerd en gewerkt. Super!


    ⚠️ Meld

  2. Zo,n cursus stelt in de praktijk weinig voor hoor ben er zelf ook van in het bezit .Het is een leuk papiertje en daar is alles mee gezegd want als er werkelijk wat gebeurd is de zaak in paniek .Wil je het goed doen moet je een paar op een onbekend tijdstip een geval creeren waar deze certificaat toe dient .Dan kun je pas zeggen of de cursus heeft gewerkt want ondanks het certificaat begeven wij ons dagelijks op het werk nog in onveilige situatie,s.


    ⚠️ Meld

  3. Bravo pieters, Zo’n papiertje is wetterlijk verplicht om beveiligings werkzaamheden te verichten.. dat wil niet zeggen dat je een tip top beveiliger bent, dat word je pas in de praktijk als je allerlei dingen mee maakt!


    ⚠️ Meld

Reageer