Vrouwencafé JOOP goed bezocht

Zwolle – Yvonne Wijnacker (eigenaar van Locatie Oostergo) en Wilma Yntema (eigenaar van ’t Konkeltje) troffen elkaar een jaar geleden en ontdekten dat ze dezelfde passies hebben. Dit leidde onder andere tot het idee om een vrouwencafé in Zwolle te openen. Daar kun je lang over nadenken, maar je kunt ook gewoon de gelegenheid bieden en kijken wat er gebeurt, dachten de dames.

img_3933.jpg

In oktober was de opening van het café en er kwamen toen 11 vrouwen. De conclusie van die eerste avond was: er is een behoefte, maar die behoefte is heel divers. Daarom koos het café er voor niet te organiseren of te regelen, behalve dat het op de 1e vrijdag van de maand plaatsvindt; geopend vanaf 20.00 uur en voor iedereen toegankelijk. De volgende Vrouwencafé avond bedacht Janine van der Wereld, van Wereldcoaching, dat het leuk zou zijn om een presentatie over het Enneagram te geven op de eerste etage. En dat gebeurde vrijdagavond: er kwamen 31 vrouwen op af. En dat alleen nog maar na mond-tot-mond reclame.

img_3949.jpg

img_3932.jpg

Er is toekomst voor het vrouwencafé! Kijk op www.locatieoostergo.nl voor de eerstvolgende vond of stuur een e-mail naar info@locatieoostergo.nl of info@konkeltje.nl om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. zou het lukken om een mannencafé, niet enkel voor homo?s, integendeel, van de grond te krijgen, of heeft de grondwet daar geen plaats voor…..of….is dat toch wel ongezellie…

  in de jaren zestig zaten deze vrouwen in een kringetje en met behulp van een spiegeltje bekeken ze dan hun inwendige delen…(is GEEN anecdote),
  daar mochten dan, uiteraard, geen mannen bij aanwezig zijn.

  meisjes, alleen de angst voor mannen is overgebleven?

  PuLP


  ⚠️ Meld

Reageer