Lustrum Winkelcentrum Stadshagen

Zwolle – Het winkelcentrum in Stadshagen bestaat 5 jaar. Een lustrum dus, waarbij het centrum de afgelopen week een feestje gaf. Kinderen en ouders konden zaterdag genieten van diverse optredens en andere activiteiten. Het was alleen jammer dat vanaf ongeveer 15.30 uur dikke regendruppels naar beneden vielen. De honderden aanwezigen lieten zich echter niet uit het veld slaan. Aanwezige artiesten waren onder andere Knofje, Ridder Arthur en de populaire band Ch!ps.

lustrum_1.jpg

Zaterdag zorgde een Parade voor een feestelijke sfeer in het winkelcentrum. Je zag en hoorde ze in de verte al aankomen. Kleurig, vrolijk, hoogbenig. Zichtbaar, boven de hoofden van het publiek. Sfeer, spanning en gezelligheid en interactie met het publiek. In het winkelcentrum reed een prachtig treintje voor de kinderen. Het treintje dient als pendeldienst tussen het winkelcentrum en de feesttent in het park. Een conducteur deelde ballonnen uit aan alle kinderen, en vermaakt de kinderen die in de rij stonden te wachten voor de volgende rit. In een van de pagodetenten konden kinderen zich gratis laten schminken bij de schminkstands. Zaterdagavond is er een feestavond met muziek van een DJ en de Zwolse band MFEEL. Om 20.00 uur zal er afsluitend vuurwerk zijn.

lustrum_2.jpg
Ch!ps

lustrum_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ja die winkelstraat in de wade blijft een groot tochtgat.
  Wij zijn er meerdere keren geweest zowel met mooi als slecht weer maar is echt niet gezellig


  ⚠️ Meld

 2. wil er nog niet gratis wonen in stadshagen .Het is net legoland zoals daar alles op elkaar gebouwd is .De vinex wijken zijn toch al niet zo aantrekkelijk.


  ⚠️ Meld

 3. @Pieters
  Kleine spiegel:
  We streven naar een positief oordeel over ons zelf. We kunnen dus onze zelfwaardering opkrikken via de weg van de persoonlijke identiteit door er voor te zorgen dat we als persoon/groep ??beter??zijn dan anderen. We vergelijken ⤽wij⤝met ⤽zij⤝en zorgen ervoor dat ⤽wij⤝ positiever gewaardeerd worden.
  Resumé: ik verwijt je niets, jouw uitspraken zijn menselijk.


  ⚠️ Meld

 4. erg zielig om een wijk zo af te kraken, super vooroordeel!
  Misschien eens verder kijken in de wijk dan alleen vooraan bij de brug?……
  Ik woon in een gedeelte met allemaal tradionele bouw, huizen met puntdaken, lekker rustig, ruime straten, Milligerplas vlakbij. Grote achtertuin. Niks geen legoland!


  ⚠️ Meld

Reageer