VV Berkum onderuit tegen Genemuiden

Zwolle – Een fel spelend Genemuiden heeft Berkum in eigen huis een terechte nederlaag toegebracht. De uitslag werd een beschamende 0-4.

Over de gehele wedstrijd wist Berkum weinig kansen te creëren, iets waar de ploeg van normaal gesproken geen moeite mee heeft. Dat was mede de verdienste van Genemuiden, zonder topschutter Cornelia, dat vanaf het begin een stuk feller was dan de Zwollenaren. In de eerste helft kwam dit nog niet tot uitdrukking in de score, maar in de tweede helft was er geen houden meer aan voor Berkum. Sijmen Jansen was een ware plaag voor de Berkum defensie en bekroonde zijn optreden met een tweetal treffers. Genemuiden profiteerde optimaal van de offday van Berkum en nam een verdiende overwinning mee naar huis.

Scoreverloop:
52e Sijmen Jansen 0-1
55e Sijmen Jansen 0-2
75e Martijn Jansen 0-3
88e Martijn Jansen 0-4

Gele Kaart: Pascal Diender en Martin de Roo (Berkum)

Rode kaart: –

Opstelling Berkum:
Mathijs Bouwhuis, De Roo, Mijnheer(63e Gnanapragassam), Zonnenberg (63e Tammeling), Pohowainjaan, De Jong, Diender, Marc van der Meulen, Ndizeye, Van der Weide(72e Roelofs), Chris van der Meulen

Opstelling Genemuiden :
Flier, Netjes, Resokario, Brouwer, Rotman, Boes, Halfwerk, Van de Kolk, Sijmem Jansen (84e Siebren Visscher), Martijn Jansen, Kolk (72e Kloosterman)

Scheidsrechter: Dhr. H.H.B. van Beek

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het enige leuke aan die wedstrijd was het intervieuw Met michael van Praag met op de achtergrond Buysrogge junior met al zijn vrienden ha ha.:D


    ⚠️ Meld

Reageer