Het weer: fris

Zwolle – Zondagmorgen is het grijs en koud buiten. Gedurende de ochtenduren verdwijnt de mist en komt de zon voorzichtig tevoorschijn. Het blijft overdag vrij fris buiten, de temperatuur komt niet verder dan 7 graden. Gelukkig waait het niet hard. ’s Avonds trekt de wind iets aan waardoor de kans op vorst is geweken.

07-11-2009_weerfoto.jpg

De eerste dag van de werkweek ziet er tamelijk grijs uit. Hier en daar valt er een druppel regen, veel zal het allemaal niet voorstellen. De temperatuur blijft onder de 10 graden steken bij een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Ook dinsdag en woensdag zien we een dergelijk weertype op de weerkaarten verschijnen. De kans op zon neemt wel iets toe. Het kwik blijft overdag onder de 10 graden, ’s nachts boven het vriespunt. Vanaf donderdag komt er een volgende Atlantische depressie opzetten. De wind neemt weer toe, de kans op regen ook. Op lange termijn zou het wel eens iets kouder kunnen worden, niet zo’n wilde gok als we richting de winter gaan.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het is wel iets opgetrokken aan het eind van de ochtend, maar nu trekt het weer helemaal dicht, ik gok dat het vanavond nog wat erger wordt tenzij de wind iets aantrekt. Een kaartje van het mistgebied boven Noord-Nederland is HIER te zien.


    ⚠️ Meld

Reageer