Het weer: grijs

Zwolle – De maandagmorgen verloopt grijs en vochtig. Af en toe kan er wat lichte motregen vallen. Met name aan de kust is de kans op een bui aanwezig. In de loop van de middag neemt de kans op neerslag vanuit het oosten toe. De temperatuur stijgt naar ongeveer 9 graden. De noordoostenwind is boven land overwegend matig, kracht 3 tot 4, langs de kust en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, 4 tot 5. Vanavond is het bewolkt en valt er lokaal lichte regen. Langs de kust kan een bui voorkomen. De temperatuur daalt in de loop van de nacht niet verder dan 5 graden. Lokaal wordt het nevelig.

08-11-2009_weerfoto__middelweg_.jpg
Naast de Middelweg…

Dinsdag blijft het weer matig scoren. Er is veel bewolking en hier en daar valt een druppel regen. Qua temperatuur zien we weinig ontwikkeling. Overdag een graad of 9, ’s nachts een graad of 4. Wind is er niet of nauwelijks wat de vorming van mist in de nachtelijke uren in de hand werkt. Woensdag doet de zon verwoede pogingen om tussen de bewolking heen te breken, uiteindelijk met succes. De temperatuur komt uit op net iets meer dan 10 graden bij nog steeds weinig wind.

Donderdag lijkt rustig te verlopen. Wolken en zon wisselen elkaar af. De wind draait naar het zuiden en trekt aan.

Vrijdag wordt het weer een stuk onstuimiger. De wind trekt stevig aan en vanuit het westen dreigt een regengebied. Het is de opmaat voor een wisselvallig weekend met veel wind en regen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.