Spellenspektakel Zwolle

Zwolle – De 18e editie van het Spellenspektakel, het grootste spellenevenement van de Benelux, vindt zaterdag 14 en zondag 15 november 2009 plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Het Spellenspektakel biedt de mogelijkheid om actief kennis te maken met alle vormen van spellen spelen. Het Spellenspektakel kent vijf hoofdthema’s, namelijk bordspellen, familygames, braingames, interactieve spellen en fantasygames. De exposanten gaan hun nieuwste spellen demonstreren en verkopen. 

spellenspektakel.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

Op het evenement staan ‘unplugged’ spellen voor jong én oud centraal. Men vindt er spellen die gespeeld worden aan tafel en met elkaar! Op de stands van de Nederlandse- en internationale speluitgevers kunnen bezoekers aanschuiven en spelen met de leukste bordspellen. Op elke stand zijn speldemonstrateurs aanwezig die het spel graag uitleggen. Net een spel gekocht en uitproberen? Op het spelterras kan je zo aanschuiven. Heb je altijd al kennis willen maken met spannende rollenspellen, wargames en kaartspellen? Ook op het gebied van Fantasy kun je op het Spellenspektakel terecht! Daarnaast vinden er elke dag verschillende toernooien plaats waarmee mooie prijzen valt te verdienen. Voor de hele familie is er dus veel te doen! Van kinderspellen tot brain games, eenvoudig tot expert, je vindt het allemaal op het Spellenspektakel.

Uitreiking Nederlandse Spellenprijs

Zaterdag 14 november 2009 wordt om 14.00 uur de winnaar van de Nederlandse Spellenprijs gehuldigd op het Spellenspektakel! Het spel Agricola van 999 Games is de winnaar van deze speciale spellenprijs en zal dan deze prijs overhandigd krijgen.

Springkussen Speelparadijs

Naast het Spellenspektakel vindt op zaterdag 14 en zondag 15 november ook  het Springkussen Speelparadijs plaats. Hier kunnen kinderen zich uitleven op onder andere springkussens, reuze glijbanen en rodeo attracties, maar ook maken zij kennis met Oudhollandse spellen zoals reuze sjoelbakken. Leuk voor jong en oud! Bezoekers kunnen beide beurzen met één toegangskaart bezoeken.

Toegangskaarten

Bestel een entreekaart via www.spellenspektakel.nl en ontvang nu € 3,50 korting op het volwassenentarief.
Vul bij de aanbiedingscode het woord ‘korting’ in en betaal zo € 8,50 in plaats van € 12,00 (excl. administratiekosten).
Kaarten zijn ook te koop aan de kass
a.

Volwassenen               €12,00
Kinderen 5 t/m 12 jaar €6,00
Gezinskaart (2 volwassenen en 2 kinderen) €30,00.
Kinderen tot en met 4 jaar gratis. 

Openingstijden

Zaterdag 14 november 2009   10.00 uur – 18.00 uur
Zondag 15 november 2009     10.00 uur – 17.00 uur 

Bezoek voor meer informatie de website: www.spellenspektakel.nl

Artikel delen:

Reageer