Sterke mannen bij Landstede sportconferentie

Zwolle – Maandag werd in het FC Zwolle stadion de jaarlijkse Landstede sportconferentie gehouden met dit jaar als thema verbinding. Door Jarno Hams en Jan Wagenaar, respectievelijk eerste en tweede sterkste man van Nederland, werd de sportconferentie afgetrapt. Zij demonstreerden hoe je een vrachtwagen van 7,5 ton voorttrekt. In het kader van het thema van deze sportconferentie verbinding, mochten de ruim honderd conferentiegangers vervolgens al samenwerkend zélf aan de bak.

landstede_conferentie.jpg

Later die dag kwam Bas van de Goor, olympisch goud winnaar volleybal, vertellen over hoe belangrijk samenwerking is om je doel te kunnen bereiken. Dagvoorzitter van de conferentie was Jan Douwe Kroeske, die de Landstede medewerkers vanaf het welkom direct met prikkelende vragenop scherp zette. Het doel van de conferentie: “samenwerking tussen de groepen nog meer versterken, om zo elkaar’s ambities en doelen waar te kunnen maken.”

Na de opening en een kleine speech door de directeur Communicatie van Landstede, Coby Zandbergen, werden Jarno Hams en Jan Wagennaar naar voren gehaald. Zij gingen met de conferentiegangers naar buiten om twee trucks voort te trekken. Na deze sportieve opening werden de deelnemers opgedeeld in  groepen. Apart van elkaar luisterden zij naar presentaties van verschillende sportverenigingen en sportinstellingen. Ook de sportambtenaar van de gemeente was hier bij betrokken.

Artikel delen:

Reageer