ROC’s bij Deltion in gesprek over kwaliteit voor de klas

Zwolle – Het Deltion College organiseert 13 november a.s. van 10.00 tot 15.00 uur samen met de Bedrijfstakgroep Communicatie en Media een docentendag, met als centrale thema ‘Kwaliteit voor de klas’. De bijeenkomst vindt plaats op de campus van het Deltion College in Zwolle.

Het programma van de docentendag bestaat uit een plenaire bijeenkomst en diverse interactieve workshops. Ammir Farokhi, directeur bij het Deltion College opent de bijeenkomst. Hij gaat in op het belang van een docentendag voor het Deltion College en andere ROC’s. Vervolgens geeft hij het woord aan Mathieu Weggeman, hoogleraar Organisatiekunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij geeft een presentatie over de duurzame inzetbaarheid van docenten, in het kader van de steeds snellere veroudering van kennis. Na de lunch komt Henk Hendriks, directeur Van Beekveld & Terpstra Organisatieadviesbureau aan het woord. Hij gaat in op het thema verantwoord veranderen in het onderwijs. Tijdens de workshops komen onderwerpen aan bod als: het kwalificatiedossier, technologie en didactiek, moeilijke studenten, intakegesprekken voeren, technische toepassingen en leerbedrijven.

De docentendag wordt mede mogelijk gemaakt door studenten van de afdelingen Podiumtechniek & Audiovisueel, Drama, Horeca en Luchtvaartdienstverlening van het Deltion College, de MBO Raad, GOC, Regionaal Expertise Centrum en de overige bij de Bedrijfstakgroep (Btg) aangesloten scholen: Grafisch Lyceum Rotterdam, Grafisch lyceum Utrecht, de eindhovense school, Mediacollege Amsterdam, Rijn-IJssel college Arnhem en de Friese Poort. De docentendag ‘Kwaliteit voor de klas’ van de bedrijfstakgroep Btg Communicatie en Media en het Deltion College vindt plaats op 13 november a.s. van 10.00 tot 15.00 uur op de campus van het Deltion College, Gebouw Oost, Mozartlaan 15 in Zwolle. Meer informatie over de Btg Communicatie en Media en het Deltion College staat op www.mboraad.nl en www.deltion.nl.

Artikel delen:

Reageer