Zwolle zet zich in voor 3 FM actie Rode Kruis

Zwolle – Al jaren is het Glazen Huis van 3 FM Serious Request een begrip. Heel Nederland leeft in december mee met hun actie om zoveel mogelijk geld voor het Rode Kruis op te halen. In het hele land worden acties opgezet en het is dus ook de hoogste tijd dat Zwolle zich van zijn beste kant laat zien.

3fm.jpg 

Op 23 december wordt in de Broerenkerk een grote benefiet actie  gehouden met als doel zoveel mogelijk ‘Zwols’ geld bij het Glazen Huis aan te kunnen bieden. Overdag wordt het winkelend publiek in de Broerenkerk vermaakt  met een  gevarieerd muzikaal programma voor het hele gezin gevolgd door een stamppotten buffet bereid door bekende Zwolse topkoks.  ‘s Avonds vindt er een groot Benefiet Concert plaats met medewerking van vele Zwolse artiesten, bands en dj’s.

Het zal echter ook geweldig zijn als er in Zwolle meer acties door particulieren en bedrijven worden georganiseerd. Natuurlijk zijn zij dan ook van harte uitgenodigd om de opbrengst van deze acties ‘s avonds in de Broerenkerk bekend te maken. Op grote beeldschermen wordt de gehele dag contact met het Glazen Huis gehouden, de stand bijgehouden en natuurlijk alle initiatieven vermeldt.

Alle hulp voor Serious Request is dus welkom en wij hopen op de grote Benefiet Avond ook zoveel mogelijk particulieren en bedrijven te ontvangen met goed nieuws! Organiseren jullie dus ook een leuke actie laat het weten zodat we gezamenlijk de geweldige Serious Request actie kunnen ondersteunen!Wordt lid op www.zwolle3fm.hyves.nl en doe mee!             

De 3 FM Serious Request Zwolle Actie is een initiatief van The Living Room, Area38, De Proosdij  en Pulse Music Support. 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Geweldig intiatief…leuk om heen te gaan ook. Als je het hele jaar rustig aan doet met verlof, heb je op het eind nog wat over. Om een (voorlopig) mooi jaar gepast af te sluiten. Staat genoteerd.


    ⚠️ Meld

Reageer