Opening Cruyff Court Holtenbroek

Zwolle – Woensdag 18 november aanstaande is het zover…. Deze middag wordt het Cruyff Court FC Zwolle-veld in Holtenbroek officieel geopend in aanwezigheid van bekende voetballers zoals Jaap Stam, Erik Botteghin en Dominggus Lim-Duan!

Een Cruyff Court is een moderne variant op het aloude trapveldje en krijgt in Zwolle een plek op de hoek van de Bellinistraat en de Palestrinalaan (Holtenbroek). Mede op initiatief van de bewoners en de professionals in de wijk, verenigt in het project ‘Samen gaan voor de Palestrinalaan’ is het Cruyff Court op deze plek gerealiseerd. Naast dit trapveld is ook een nieuwe speelvoorziening voor de allerkleinste buurtbewoners gemaakt. Dankzij deze combinatie ontstaat er een multifunctioneel terrein waar buurtbewoners – groot en klein – elkaar kunnen ontmoeten. Voor het Cruyff Court FC Zwolleveld gaat de Sport Service Zwolle in samenwerking met FC Zwolle diverse sport- en beweegactiviteiten organiseren.

De komst van het Cruyff Court FC Zwolle-veld en de speelvoorziening gaan niet onopgemerkt voorbij, maar worden feestelijk gevierd. Buurtbewoners en overige geïnteresseerden zijn op woensdag 18 november van harte welkom in de feesttent aan de Bellinistraat.

Programma

• 10.30 uur:

Voetbaltoernooi basisscholen Holtenbroek op Cruyff Court

• 13.00 uur:

Officiële opening / starthandeling speelvoorziening

• 13.15 uur:

Officiële opening / starthandeling Cruyff Court FC Zwolle-veld

• 13.35 – 15.50 uur:

Openingswedstrijd spelers FC Zwolle – wijkteam Holtenbroek (bestaande uit kinderen van basisscholen in Holtenbroek)

• 14.00 – 17.15 uur:

Diverse voetbalactiviteiten zoals opblaasboarding FC Zwolle en pannakooi

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer