Het weer: opklaringen

Zwolle – Woensdag krijgen we een rustige weerdag, met weinig wind en temperaturen tussen 8 en 11 graden. In het noordoosten valt nog regen, maar deze trekt weg. Vanuit het westen klaart het op, al valt er lokaal nog wel een bui. ’s Avonds en ’s nachts is het meest droog. Er zijn enkele opklaringen, waarbij de minima dalen tot 4 graden.

10-11-2009_weerfoto___assendorperplein_.jpg
Assendorperplein

Donderdagochtend trekt een regengebied over het land. In de middag klaart het op en is het droog. De temperaturen in het noordoosten zijn fris, met 6-7 graden. In het zuidwesten loopt het kwik op tot 11 graden. Warme lucht ligt klaar om verder door te dringen en zo verloopt de vrijdag zacht, met 14 graden. De wind neemt nu verder toe en er valt regen. Het is de voorbode van een herfstachtig weekend, met regen, buien en wind. Gedurende deze herfstachtige periode daalt het kwik geleidelijk weer naar de normale waarde tussen 9 en 10 graden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Volop herfst!
    Ja, het is op en top herfst. Ik moet zeggen dat ik de herfst toch altijd wel gezellig vind. De bomen tonen ons de schitterendste kleuren en thuis zitten bij de haard op een woensdagmiddag terwijl het buiten regent kan ook best gezellig zijn.


    ⚠️ Meld

Reageer