Informatiemarkt Wijkanalyse Zwolle-Zuid

Zwolle – Op dinsdag 24 november van 19.00 uur tot 21.00 uur kunnen bewoners van Zwolle-Zuid tijdens een informele informatiemarkt hun mening geven over de wijkanalyse Zwolle-Zuid. De informatiemarkt wordt gehouden in het Wijkcentrum SIO, Thorbeckelaan 2 in aanwezigheid van gemeenteraadsleden.

In de wijkanalyse staan de plannen en speerpunten voor de komende vier jaar. De volgende drie speerpunten en aandachtspunten zijn op 11 en 16 september 2008 samen met de bewoners geformuleerd: Zwolle- Zuid: een leefbare wijk; · Zwolle Zuid: een wijk waar ontmoeting versterkt moet worden, en · Groot worden in Zwolle- Zuid. De gemeenteraad heeft toen de opdracht gegeven aan het college van B&W om de wijkanalyse uit te werken. De wijkanalyse is nu klaar en de gemeenteraad is benieuwd wat bewoners van Zwolle-Zuid ervan vinden. Raadsleden zullen 24 november a.s. met bewoners in gesprek gaan om te vragen of ze zich herkennen in de speerpunten en of belangrijke punten zijn meegenomen.

De wijkbewoners die de avond van 11 of 16 september 2008 hebben bezocht, krijgen de wijkanalyse toegestuurd. De wijkanalyse is ook te vinden www.gemeenteraadzwolle.nl (in het snelmenu). Bewoners die niet over internet beschikken, kunnen de wijkanalyse opvragen bij de raadsgriffie op telefoonnummer (038) 498 21 81.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ben vooral benieuwd wat er gedaan gaat worden met de toenemde groep 12-17 jarigen, straks kan er geen gebruik meer gemaakt worden van de voormalige brandweerkazerne. Ik weet trouwens niet waarom dat niet kan.
    Is daar al een aandere bestemming voor, wwet jij dat plantje.


    ⚠️ Meld

  2. Ik weet het ook niet precies. De grond aan de andere kant van de weg daar ligt geloof ik braak voor het Zwolle-Zuid treinstation. Maar de brandweerkazerne….nee…zou ik niet weten.

    Waar heb je begrepen dat de voormalige brandweerkazerne binnenkort niet meer gebruikt kan worden?


    ⚠️ Meld

Reageer