Cursus Babymassage

Zwolle – Icare Cursussen organiseert binnenkort weer een cursus Babymassage. De recent vernieuwde cursus heeft als doel het ‘herkennen en leren inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de baby’. In de cursus gaat het daarbij niet alleen om ouders massagetechnieken aan te leren, maar gaat het ook om het leren afstemmen op de behoefte van de baby.

Op 2 december 2009 start de volgende cursus. De cursus vindt plaats in Icare locatie, Werkerlaan 156 te Zwolle van 19:00 tot 20:30 uur en bestaat uit 6 bijeenkomsten. De cursus kost ¤ 80,– voor leden van de Icare Ledenvereniging, niet-leden betalen het dubbele. Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de cursuskosten. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tijdens kantooruren op werkdagen via tel: 0522-279260 of internet (website www.icare.nl of mailen naar cursussen@icare.nl).

Baby’s houden van aanraken. Bewezen is ook dat dit belangrijk is voor een evenwichtig functioneren. U kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Het masseren van uw baby heeft een gunstige invloed op u allebei. Spelenderwijs zult u de signalen van uw baby sneller gaan herkennen. Massage is in het bijzonder goed voor baby’s met darmkrampen, gevoelige kinderen of baby’s die langere tijd minder zijn geknuffeld door opname in het ziekenhuis. In deze zesdelige cursus leert u masseren en afstemmen op de behoefte van uw baby. Bovendien krijgt u meer inzicht in de ontwikkeling van uw baby. Deze cursus is een perfecte basis om het contact met uw kind te verdiepen.

Artikel delen:

Reageer