Het weer: fris

Zwolle – Donderdag trekt de regen in de ochtend over het land. Later wordt het vanuit het westen droog en klaart het ook op. De temperatuurverschillen zijn groot.

11-11-2009__weerfoto__westerveld_.jpg
Westerveld

In het noordoosten is het fris. De bewolking blijft daar het langst aanwezig en het wordt daar slechts 6-7 graden, terwijl het bij de opklaringen in het zuidwesten temperaturen gehaald kunnen worden rond 12 graden. De zuidwestelijke wind is toegenomen. In de nacht naar vrijdag passeert en nieuw regengebied. Dit verlaat gedurende de ochtend via het noordoosten het land. Er is veel bewolking. Vanuit het westen volgt een nieuw regen gebied. Het is zacht met 12-14 graden. Het weekend verloopt met vrij veel wind en wisselvallig weer. Het blijft zacht.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Ach ja Dick je kijk naar de zonnige kant van het leven, maar als ik er straks door heen moet dan weet ik niet of ik die kant zie, of dat ik wat een ……. weer.;)


    ⚠️ Meld

  2. Hé jj; mooiste is wel errug mooi…was eind vorige week nog even achter de Aldi (om het vaag te houden) maar dat vond ik niet spektaculair mooi. Er zitten idd mooie stukken tussen jj. Jij woont er ook niet verkeerd. En waardevolle stukken natuurlijk….zoals het perceel waarop ze Het Meander hebben gebouwd.


    ⚠️ Meld

Reageer