Beroving in park Eekhout

Zwolle – Een 65-jarige inwoner van Hoogeveen werd woensdagavond 11 november in het park Eekhout beroofd van zijn autosleutels. De politie trof hem aan na aan melding van een voorbijganger die hulpgeroep hoorde.

De man verklaarde dat hij op de grond was gegooid. Nadat zijn belager ervandoor was, ontdekte hij dat zijn sleutels weg waren. Samen met de politiemedewerkers ging hij naar de Potgietersingel waar hij zijn auto had geparkeerd. Deze bleek inmiddels ook gestolen te zijn. De man heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. beroofd
  Er klopt hier iets niet… hoe wisten dat hij daar zijn auto had staan… Park Eekhout en daarom heen meer dan tien straten waar hij kan parkeren… Dubieus verhaal heren politie… dubieus.


  ⚠️ Meld

 2. Misschien liep de man net bij zijn auto weg? Misschien heeft de belager wel gewacht tot de juiste plek? Nee, ik vind het niet zo dubieus!

  Dus in het ergste geval:”er zou hier iets niet kunnen kloppen” !


  ⚠️ Meld

 3. Ik denk dat de politie geen dubieuse weergave geven van dit misdrijf.
  Het is publiekelijk bekend dat park eekhout ook als ontmoetingsplek voor homosexuelen dient.Of het wel of niet in die scene heeft plaatsgevonden,het blijft verwerpelijk wat er gebeurd is.


  ⚠️ Meld

 4. Het is publiekelijk bekend dat park eekhout ook als ontmoetingsplek voor homosexuelen dient.

  Haha! Hier bij de plantenman nog niet hoor! Ik was er dus zo nietsvermoedend doorheen gelopen.
  Toch is dat volgens mij niet zo’n probleem. Je kunt gewoon vriendelijk aangeven dat je daar geen behoefte aan hebt. En nog een keer…en nog eens… 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Hallo allemaal!

  ben ook weer eens hier. Wil even zeggen dat Plantje met een gerust hart tussen de boompjes en bloemetjes door Park Eekhout kan lopen. De tijd dat Potgietersingel en het bewuste park een ontmoetingsplaats waren voor mannen die op zoek waren naar homoseksuele contacten (enig nuance verschil want veel homoseksuelen bezoeken dergelijke plaatsen niet) is reeds van voor de herinrichting van de betreffende parken.

  Hiermee kan het dus niet in verband staan.


  ⚠️ Meld

Reageer