Raadslid Dirk Karst onwel bij vergadering

Zwolle – Raadslid Dirk Karst (PvdA) is vrijdagmorgen onwel geworden bij de start van de jaarlijkse begrotingsbehandeling in de raadszaal van het stadhuis in Zwolle.

In de raadszaal van het stadhuis zouden vandaag tientallen amendementen en moties besproken worden. Kort na de opening van de vergadering door burgemeester H.J. Meijer werd raadslid Karst onwel door een hartinfract. De aanwezige raadsleden werden direkt naar de burgerzaal gedirigeerd. Een ambulance was spoedig ter plaatse en heeft de heer Karst, na reanimatie, naar het ziekenhuis vervoerd. Het is nu niet bekend hoe het met het raadslid gaat. Door deze nare gebeurtenis is de vergadering uitgesteld naar maandag 23 november a.s.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik was er bij om foto’s te maken voor Weblog, maar dan wordt je wel even met je neus op de harde feiten gedrukt. Gelukkig was de hulpverlening in het Gemeente huis zeer goed geregeld.
  Ik wens iedereen sterkte toe en hopelijk loopt dit goed af.


  ⚠️ Meld

 2. Karst ligt nu op de intensive care van de Isala Klinieken in Zwolle. Het is goed mogelijk dat hij nog gedotterd moet worden. Een operatie wordt ook niet uitgesloten. De situatie is nog altijd zorgelijk te noemen.


  ⚠️ Meld

 3. Dirk Karst van de PvdA, heel veel sterkte gewenst met het herstellen! Ik leef ook mee met de direct betrokkenen! Sterkte!

  Vincent Koens


  ⚠️ Meld

 4. Johan Weber verzorgt berichtgeving naar de overige raads-/burgerleden. Laatste bericht dateert van gisteravond en dat klonk wat hoopvoller. Beklemtoont echter terughoudendheid, omdat zware operatie nog moet volgen.


  ⚠️ Meld

Reageer